Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında bence önemli olan bebeği sürekli aynı kıyafetle tartmak. önemli olan kilo alımını takip etmek bana göre.
arkadaşlar bu saç döküülmesine nasıl dur diyecegizz benım saçlarım öle böle degişl avuç avuç dökülüyo....bayada uzun açmaya korkuyorum saçlarımı yoksa evin her yeri saç oluyo ayrıca kızımın da elınde falan görüyorum bazen.....gitti canım saçlar...kestirsem bi nebze dökülmesi dururmu ki acaba?
Teşekkür ederim tatlım. Bu kadar hızlı ilerlerken sayfalar görüp cevaplaman hoş olmuş. Ben biraz daha fazla giydiriyorum. Hastanede tartılıyor çünkü. Dışarısı soğuk.
bu kadar gıysı 230 gr gelıyo he:44:
Ben hastanede badisi ve beziyle tarttırıyorum doktorlar çıkan kiloyu söylüyor ama sanırım 100-150 gr oynar onlardan normal zaten kendimiz çıplakmı tartılıyoruzki :)) çıkan kiloyu baz alıyoruz.
nohutlu pılav bu arada evlılık yıldonumunuz mu yaklasıyo?
evet cnm 2 şubat da....2.yılımız olucak...
minik kuşumla kutlayacagız 2. yılımızı..
kızlar ya ek gıdaya ne zaman başlamayı düşünüyosunuz. benim oğlum mamayla besleniyo. sizce ne zaman başlamam doğru olur??? lütfen bana yardım edermisiniz. bi de ilk önce hangi gıdayla başlıcaz biliyomusunuz???
tıcker ından anladım da:) benım 3 subat dogum gunum 4 subatta hamıle oldugumu ogrenmıstım subat ayını sevıyom:)
ben gunde bır kez mama veriyorum gerisi anne sütü dr 4 ay kontrolunde kılolya bakıp başlarız ek gıdaya dedi ve lıste halınde verecegini söyledi cnm...
kızlar ya ek gıdaya ne zaman başlamayı düşünüyosunuz. benim oğlum mamayla besleniyo. sizce ne zaman başlamam doğru olur??? lütfen bana yardım edermisiniz. bi de ilk önce hangi gıdayla başlıcaz biliyomusunuz???
Pike benim içinde 10 gr dahi çok önemli canım,sen sadece anne sütüverdin ben doğdu doğalı bide mama veriyorum daha 6 kiloyu dün gördük 6.010 gr
eşimle gözümüz tartıda kaç çıkacak diye, tartı almayı çok düşündüm ama yok baktım ben sabah akşam tartarım çocuğu 3 gram aldı 5 gram niye verdi dengem bozulcak dedim vazgeçtim
![]()
teşekkurler cnm... bende 2 şubatta ögrenmiştim hamile oldugumu:) bende çok sebıyorum şubat ayını...senınde az kalmış cnm dogum gunune....şimdiden nice yıllara inşallah saglıkla mutluluklaa...
ooo guzelmıs. bana da takıbıne gore baslıycaz demıstı. 14 subatta gıdıcem ben bakalım ne dıcek. ıns 6 aylık olmadan baslamam gerekmez.
Pike benim içinde 10 gr dahi çok önemli canım,sen sadece anne sütüverdin ben doğdu doğalı bide mama veriyorum daha 6 kiloyu dün gördük 6.010 gr
eşimle gözümüz tartıda kaç çıkacak diye, tartı almayı çok düşündüm ama yok baktım ben sabah akşam tartarım çocuğu 3 gram aldı 5 gram niye verdi dengem bozulcak dedim vazgeçtim
![]()