2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ıyı geceler kızlar evımı tasımaya basladım yorgunluktan oluyorum allahım ne zor cocukla kıs gunu tasınmak rahat uyusun dıye bı guzel yıkadım kızı besledım yatırdım ben de yıkandım nası uyku coktu sızı de zıyaret etmeden yatamadım herkes ıyıdır ınsallah
ah cnm benim kolay gelsin :(
6 gün de çokmuş doktorlar normal diyormuş gerçi ama nebilim bizimkinin hergün yapmasına alıştım o yüzden huzursuzum biraz..

bebeği bastırmamakla ilgili birşey geçmişdi sanki siz bastırıyomusunuz aklıma takıldı bugün

bizimki bırak basmayı yürütüyoruz bile heyecanlı heyecanlı kaldırıyor ayaklarını kuşum :16:

bizimkide basmaya çok meraklı kendini itio. adım atarmı bilmiom hiç denemedimde elimde falan zıplatırken bacağıma dayıyom hemen basıo

selam kizlar hepiniz nasilsiniz bu pazari bu hafta sonunu hic sevmedim o kadarki SIKIci bir hafta sonuyduki sormayin gitsin yarin kizimi alip disari cikayim ece benimde kiz senin gibi ama simdi emziksiz yapamyior birde emzigini eline verince direk agzina götürüyor tiryakisi olmus

selam kizlar hepiniz nasilsiniz bu pazari bu hafta sonunu hic sevmedim o kadarki SIKIci bir hafta sonuyduki sormayin gitsin yarin kizimi alip disari cikayim ece benimde kiz senin gibi ama simdi emziksiz yapamyior birde emzigini eline verince direk agzina götürüyor tiryakisi olmus

hehe ben gün içinde hiç göstermiyorum gece uyuyacağında oda beni emerken dalamazsa öyle. uyuyunca çıkarıom hemen emziğini. ne kdr az verirsem o kdr iyi :) gezmeklerdede zaten oyalanıyor artık gezince falan susuyor. bi dışarda sorun oluyor. oda kalın giydirdiğim için bunalıyo heralde ondan ağlıyor. o zmn veriyorum emziği sonra koşa koşa eve gelioz :D

ayy ben emzigini alyiorum agzindan aglamaya basliyor emzirdigim zaman 5 dak emiyor kendini geri itiyor sonra emzigi istiyor uyudugunda agzindan cikariyor hafif uyuninca tekrar istiyor aslinda simdi alsin sorun degilde sonra konusmak istemez diye istemyiorum cok almasini bugun kiyamam yatagina yatirdim yatsin diye ilede beni istedi her neyse gidip aldim yatagimda uzatim bana sokulmus öyle yatti arada kiyak yapyiorum kizima besiginde uyusun istiyorum uyku arasinda alyiorum yanima cok yazdim

selam kızlar benim kız biyere gidecegimizi anlıyo bakıyo biz hazırız kendi duruyo çıglıgı basıyo nezaman kapıdan çıkıyoruz gülmeye başlıyo annesi gibi gezginci olacak sanırım dışarda gıkı çıkmıyo hanımın taki eve gelene kadar

of kızlar yaaa, yine bu saate kaldı, zor uyuttum..

bir de gece 12de kaka yapma adeti başladı.. ne güzel gündüzden yapıyordu önceden..
memeyi de zor alıyo iki gündür.. iyice huyu değişmeye başladı benim fındığın..

bu arada emzigi ben zorla çocuga tuturmaya çalışıyorum oysa o sadece uykusu geldiginde istiyo unutmasın diye arada ben agzına koyuyorum

canım allah kolaylık versin..
sen neden taşınıyorsun?

bizimkide basmaya çok meraklı kendini itio. adım atarmı bilmiom hiç denemedimde elimde falan zıplatırken bacağıma dayıyom hemen basıo

mecburıyet cnm yaa allahın belası bı ev sahıbımız var paragöz daha gırdgımız ılk yıl 80tl zam yaptı susstuk 2ıncı yıla bısmıllah gırdık yıne 80tl yaptı her sene 80tl zam veremem her yıl maaasımız bu kdr artmıyo kı bı de anlayıssız ben parama bakarım vermıyosanız tasının dedi sinir etti bizi bızde 3 gun ııcınde bulduk yenı ev kıs gunu yenı bebegımız var ınsafsız allahsız bı de dın ıman dıye gezer tovbe yarabbım cok doluyum kızlar onu allaha havale edıyorum baska da bısey demek ıstemıyorum :14:

mecburıyet cnm yaa allahın belası bı ev sahıbımız var paragöz daha gırdgımız ılk yıl 80tl zam yaptı susstuk 2ıncı yıla bısmıllah gırdık yıne 80tl yaptı her sene 80tl zam veremem her yıl maaasımız bu kdr artmıyo kı bı de anlayıssız ben parama bakarım vermıyosanız tasının dedi sinir etti bizi bızde 3 gun ııcınde bulduk yenı ev kıs gunu yenı bebegımız var ınsafsız allahsız bı de dın ıman dıye gezer tovbe yarabbım cok doluyum kızlar onu allaha havale edıyorum baska da bısey demek ıstemıyorum :14:

ayy böyle evsahibi canından bezdiri adamı valla..
hayırlısı olsun tatlım.. kış günü bir de bebeğin var, hiç insafı yok muymuş..

bakalım biz napıcaz bu sene..

daha önce bizde evsahibimiz yüzünden taşınmıştık adam tuturdu ıllaki zam ya zaten kiramız yüksek busene olmasın aynı fiyata devam edelim dedik inat etti eşimde evden çıkıcaz deyincede niyeki demiş bizden sonra evi 4 ay boş kaldıtekrar kiraya verdigindede daha azfiyata vermiş be adam bize ne kastın vardı şuanki evsahibimizde 3senedir ne zam yaptı ne bişe bakıyo işler kesat kira nerde kaldı bile demiyo

canım allah kolaylık versin..
sen neden taşınıyorsun?

ayy böyle evsahibi canından bezdiri adamı valla..
hayırlısı olsun tatlım.. kış günü bir de bebeğin var, hiç insafı yok muymuş..

bakalım biz napıcaz bu sene..

oglu calısıyo kızı calısıo kendı calısıo bızden kıra alıyo oturdugu ev de kendının hala para da para para da para gozunu toprak doyursun sen dur ben cıkıcam burdan ama ona 2 cıft lafım var kefenıne bır de cep yaptır topladıgın paraları da goturursun belkı otekı tarafta kendıne yer alırsın senınle otekı tarafta hesaplasıcaz hakkımı helal etmıyorum dıycem bunu soylemezsem ömrü billah içimi yer durur:47:

daha önce bizde evsahibimiz yüzünden taşınmıştık adam tuturdu ıllaki zam ya zaten kiramız yüksek busene olmasın aynı fiyata devam edelim dedik inat etti eşimde evden çıkıcaz deyincede niyeki demiş bizden sonra evi 4 ay boş kaldıtekrar kiraya verdigindede daha azfiyata vermiş be adam bize ne kastın vardı şuanki evsahibimizde 3senedir ne zam yaptı ne bişe bakıyo işler kesat kira nerde kaldı bile demiyo

insanmış demek kı sımdıkı ev sahıbın cnm ne sanslısınız bız tasınıyoruz ama sımdı sadece 2 yıl oturabılecegız mecbur cabuk ancak bunu bulduk 2 yıl sonra kredı odemesı bıtıcekmıs ev sahıbının kendı oturucakmıs bunu bılerek gırıyoruz 2 yıl boyunca da zam yapmayacak suan bu eve oturdugum fıyata oturacagım 2 yıl 2 yıldır bakalım

neyse kızlar benım bızdık uyuyokene bende yatayım bıraz dınlenmem lazım cok yoruluyorum bugunlerde sutum azaldı gıbı allah korusun hadı optum hepınızı ıyıgeceler

ayy ben emzigini alyiorum agzindan aglamaya basliyor emzirdigim zaman 5 dak emiyor kendini geri itiyor sonra emzigi istiyor uyudugunda agzindan cikariyor hafif uyuninca tekrar istiyor aslinda simdi alsin sorun degilde sonra konusmak istemez diye istemyiorum cok almasini bugun kiyamam yatagina yatirdim yatsin diye ilede beni istedi her neyse gidip aldim yatagimda uzatim bana sokulmus öyle yatti arada kiyak yapyiorum kizima besiginde uyusun istiyorum uyku arasinda alyiorum yanima cok yazdim
hehe bizde babamız gidince 12 ye kdr beraber uyuyoz. sadece gece uyurken arıo emziği ondan sonasında aramıo gündüz ben yanındaysma oynaya oynaya kendi kendine uyuyor. çok alıştırma derim ben bende korkuom bağımlı olcak die tereddütlüyüm bu yuzden.

selam kızlar benim kız biyere gidecegimizi anlıyo bakıyo biz hazırız kendi duruyo çıglıgı basıyo nezaman kapıdan çıkıyoruz gülmeye başlıyo annesi gibi gezginci olacak sanırım dışarda gıkı çıkmıyo hanımın taki eve gelene kadar
ay ne güzel benimkide giyinme kısmını sevmio ama çıkıp gezerken bakına bakına bi hal oluo :D

bu arada emzigi ben zorla çocuga tuturmaya çalışıyorum oysa o sadece uykusu geldiginde istiyo unutmasın diye arada ben agzına koyuyorum
zorlama kız gece alsın sadece şişte ne güzel.

aynen yaa bende allaha havale ediom kötü bişe demiyim.

insanmış demek kı sımdıkı ev sahıbın cnm ne sanslısınız bız tasınıyoruz ama sımdı sadece 2 yıl oturabılecegız mecbur cabuk ancak bunu bulduk 2 yıl sonra kredı odemesı bıtıcekmıs ev sahıbının kendı oturucakmıs bunu bılerek gırıyoruz 2 yıl boyunca da zam yapmayacak suan bu eve oturdugum fıyata oturacagım 2 yıl 2 yıldır bakalım

neyse kızlar benım bızdık uyuyokene bende yatayım bıraz dınlenmem lazım cok yoruluyorum bugunlerde sutum azaldı gıbı allah korusun hadı optum hepınızı ıyıgeceler

tatlım, allah güç-kuvvet versin..
bunda da vardır bir hayır.. iyi geceler canım..

gidenlere iyi geceler... pinguu bozma güzelim moralini vardır bir hayır. onuda allah görür sen merak etme.

sıkma tatlım canını,vardır elbet bir hayır...mutlaka sonradan görmedir o....allah çıkarır bir gün karşısına...

kızlar adet olmayı sağlayacak bir yöntem yokmu ?:9:

birde şu saç dökülmesi kaçıncı ayda azalıyomuş,bileniniz varsa yazsın,zira kel olmaya ramak kaldı...:44:

sıkma tatlım canını,vardır elbet bir hayır...mutlaka sonradan görmedir o....allah çıkarır bir gün karşısına...

kızlar adet olmayı sağlayacak bir yöntem yokmu ?:9:

birde şu saç dökülmesi kaçıncı ayda azalıyomuş,bileniniz varsa yazsın,zira kel olmaya ramak kaldı...:44:
ben ısırgan otlu şampuan aldı sıklaştırıomuş saçı bide elma sirkeli suya durulama var biraz kokuosun ama dökülmesinden iyidir sanki daha az dökülüyor yada bana öyle gelio :D
ben de uyuyayım artık..
ecrin hadi sen de erken(!) yat bi gün :))
akşamüstü kestirdim az cnm dışarı çıkıp yorulunca sızmışım eşimde uyandırmamış kızda oynarken uyuyunca benide uyandırmmaış :D

allah kolay getirsin canım sıkma canını iyi geceler

ay ne güzel benimkide giyinme kısmını sevmio ama çıkıp gezerken bakına bakına bi hal oluo :D

benim kız soyunmayı pek seviyo ama üst giyinmeyi sevmiyo hele altını aç bayılıyo

zorlama kız gece alsın sadece şişte ne güzel.

valla oglumu bıraktırana kadar baya ugraşmıştım ama dışarda kolaylık oluyo agladıgında falan oyüzden emsin istiyorum ben ama bakalım nezamana kadar emecek neyse bende çıktım herkese iyi geceler:16:

aynen yaa bende allaha havale ediom kötü bişe demiyim.[/QUOTE]

Back
X