2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

pike bende vardı kefir annem bagırsaklarından rahatsızdı otobusle anneme göturuodum kefiri kullanmadıgın zamn suyun ıcıne bırakacaksın bende pet şişede götürüodum koltugun arkasındakı fileye koymustum tesiste hostes al at sen onu :52::52:
yanıma cagırdım pet şişe v ardı dıe ben onu kusmuk zannettim attım dedi yuhhhhhhhhh dedim okadar ortalı nasıl kusayım :52::52: nasıl üzülmüştüm kefir gitti die

:1::1: hostes ne bılsın kız

kızlarrrr çıldıracam ağlayacam artık ya..b u kız 2 gündür ne gece ne gündüz uyumadı 10 dk uyuyo hemen hoopp uyanıyo..gazımızazaldı bizim oluncada hemen yapıyo gaz sorunu yok yani..eşimle perişan olduk valla o iişe uykusuz gidiyo ben evde perişan off offf..devamlı memede olayım öyle uyuyam diyo yeni adet edindi yaa ne yapacağımmmmmmmmmm:59::59::59::59::59::59:
uykusuzluktan da ölüyo heee

doymuyor olabılırmı ?bı derdı yoksa bnm aklıma o geldı bnm kız acsa asla uyumuyoda gecn emzrdım doymamış aglıyo bır turlu drmadı ıkı gogsumu tekrar emzrdım uyudu ....

selam canım :)

pike bende vardı kefir annem bagırsaklarından rahatsızdı otobusle anneme göturuodum kefiri kullanmadıgın zamn suyun ıcıne bırakacaksın bende pet şişede götürüodum koltugun arkasındakı fileye koymustum tesiste hostes al at sen onu :52::52:
yanıma cagırdım pet şişe v ardı dıe ben onu kusmuk zannettim attım dedi yuhhhhhhhhh dedim okadar ortalı nasıl kusayım :52::52: nasıl üzülmüştüm kefir gitti die

hahah napsın kız ne olduğu belli değil :)

benim annemde vardı bi ara da oradan biliyorum uğraşmak lazım :)

kızlarrrr çıldıracam ağlayacam artık ya..b u kız 2 gündür ne gece ne gündüz uyumadı 10 dk uyuyo hemen hoopp uyanıyo..gazımızazaldı bizim oluncada hemen yapıyo gaz sorunu yok yani..eşimle perişan olduk valla o iişe uykusuz gidiyo ben evde perişan off offf..devamlı memede olayım öyle uyuyam diyo yeni adet edindi yaa ne yapacağımmmmmmmmmm:59::59::59::59::59::59:
uykusuzluktan da ölüyo heee
canım doyduğundan eminmisin

pikecim tebrik ediyorum gercekten :) benim hiç iştah yok, eşimle yiyorum sadece, aralarda acıkınca kakaolu ikram atıyorum agzıma canım başkada bişey istemiyo :(

aah canım keşke.. ben yalnızım ya ondan depresyondayım kesin, bi akıldaşım yokki..
ecrin var saolsun, o da hergün geziyoda bana gelmiyo :(

canım benim ya sıkma canını bahara ne kaldı hem kşke benim ailem yurt dışında olsa gezmeye giderdim kız ne güzel alırsın kızını ailen umarım avrupadadır gider gezersiniz

zaten bi bahar gelsin eve girmicem :) annemler tatile gitmişlerdi canım 3 aylıgına, avrupada ablamın yanına.. bende ordaydım evlenince bu kücücük ilceye geldim :( bi fırsat bulursak eşimle gitmek istiyorum inş..

evet canım kayseriliym
ama tarif bilmiyorumki burda çarsıda karsısımını satıolar sen sadece sarmısak su eklıosun onun çlçüsünü bilmiom ben
hani et suyuyla yapıyolarmış ya onu diyom
aslında kefırı kendın yapacaksın
göruntusu karnıbahara benzio
çok ilginç kızzzzzzzz
pikecim tebrik ediyorum gercekten :) benim hiç iştah yok, eşimle yiyorum sadece, aralarda acıkınca kakaolu ikram atıyorum agzıma canım başkada bişey istemiyo

zaten bi bahar gelsin eve girmicem :) annemler tatile gitmişlerdi canım 3 aylıgına, avrupada ablamın yanına.. bende ordaydım evlenince bu kücücük ilceye geldim :( bi fırsat bulursak eşimle gitmek istiyorum inş..

git tabi keşke bende gidebilsem hep merak etmişimdir

arkadaşlar yanlış mı anladım..adet gördükten sonra artık süt azalıyor mu...tühhh öyleyse eğer doğru bi süredir oğlum özellikle adetten sonra huysuzlaştı,yoksa doymuyor mu..3 ay 10 günlükken kıyafetleriyle 6,600 geldi..3,900 doğdu..ne dersiniz...

doymuyor olabılırmı ?bı derdı yoksa bnm aklıma o geldı bnm kız acsa asla uyumuyoda gecn emzrdım doymamış aglıyo bır turlu drmadı ıkı gogsumu tekrar emzrdım uyudu ....

oda değil çünkü yeni tartıldı ii gelişimi,sütümde akıyor maşallah offf bilemedim valla

Back
X