slm kızlar

bugün elim ayağım tutmuyo..güne nasıl başladım bilemezsiniz...oğlum sabah 5.30 da uyandı beraber oyunlar oynadık 7.30 a kadar.sonra hersabah ki gibi annemi aradım gelmesi için.geldi.herzaman ki sıradan tartışmalarımızdan birini yapmaya başladık.konu hep annemin hijyen kurallarına çok dikkat etmeyişi vehayatımıza hükmetmeye çalışması.örneğin dün gece eşim sabah 4 te seyahete çıkacaktı.annem tutmuş bize hiç sormadan misafir kabul etmiş.oğluma annesiymiş gibi davranıyo çok fazla ki bu konuda uyarmama rağmen...annemin tonu herzaman ki gibi artmaya başladı.ben de tartışma bitsin diye keremi kucağıma alıp onla ilgilenmeye çalışıyorum.annem bu arada habire bana saydırıyo sen zatne şöylesin de böylesin de senin oğlun bak sana neler yapcak da..eğer oğluma senin davrandığın gibi davranırsam tabi ki yapar dedim.bunun üzerine yerinden fırladı.kucağımda çocuk var kafama patlattı bi tane.nevrim döndü.çocuk var sakin kalmaya çalışıyom.allah böyle sınıyo beni herhalde.oğlumu yavaşça yerine bıraktım annemi de iteklemeye çalışıyorum.resmen dövecek beni yani

oğlum o itişmeden ve annemin bağrışından çok korktu ve başladı ağlamaya

nasıl içli ağlıyo anlatamam o ağladı ben ağladım.anne git çocuk ağlıyo bırak diyorum daha üstüme saldırıyo.ya çekil diyorum çocuğu kucağıma almaya çalışıyorum beni itekliyo kendi almaya çalışıyo inanamadım yaptıklarına annem sorunları olan bi kadın ama bu kadar ileri gidebileceğini düşünmemiştim.çaresiz kaldım resmen.babamı aradım geldi hemen.bugün babam bakacak çocuğa git ve gelme dedim.ozaman aklı başına geldi bizimkinin.politik olmaya başladı.çok üstüme geldin bilmem ne halbuki tartışma uzamasın diye hep susan bendim.o iş geçti bu yaptığının telafisi yok anne dedim.yavrumdan ayırma beni nolur diyo.allahım delircem.kim be senin yavrun dedim.iyice tepemin tası attı artık.o senin torunun herkes yerini bilcek o kadar dedim.çıktım.işe gitmek zorundaydım.artık çalışamazdım ve istifamı vermeliydim.sabah dooğruca gidip istifamı verdim...

kayınvalidelerinizden dert yanıyosunuz ya bana bunu yapan öz annem..yorum size kalmış...