canım hayırlı aksamlar ben 2009 ekim annelerindenim..öncelikle bebeğin hayırlı olsun diyeyim
gecen sene bu zamanlar ben de burada bir topik açmıstım göğüs ucum parcalandı artık diye(((( seni cook iyi anlayabiliyorum malesef bi çogumuz bunu yasadık herkesin ilacı farklı oldu sanırım..ben de senin gibi herseyi denedim sürmediğim krem kalmadı sonunda careyi zeytin yagında buldum ben.istersen bir dene..bebeği emzirdikten hemen sonra karbonatlı suyla silip tavada hafif yanmıs daha sonra sogumuş hakiki zeytin yağını pamuk yardımıyla göğüsucuna sür her ikisi de bebek için zararlı seyler değil biliyorsundur zaten:))) sonra bebek tekrar emene kadar evin de musaitse gögüsün acık gez ki hava alsın rahatlasın..ben bir kaç gün bu sekilde yaptım hafiifledi acılarım sonra 2 gün tek gögsümü emzirip diğerini sağarak verdim o iyileşince diğerini 2 gün sağarak verdim sonra da tamamen geçti...ve ozaman emzirmenin tadına vardım bebeğimin ben acı cekmeden emmesi kadar güzel bişey yokmus anladım insallah senin ve senin gibi olanların da bir an önce düzelir canım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnm çok tşkler bunuda deneyeceğim dediğini
sütümü sağdım demişsin cnm
neyle sağdın elektrikli pompa ilemi manuel pompa ilemi yoksa ellemi ?
artık ağlamadan zevkle emzirmek istiyorum kızımı
biraz gözden gecirdimde herkese ayri sifalar bebisleriyle benimde bebegin gözü capak tutuyor yapisiyor kuruyunca gözünü acamiyor onu öyle görünce icim sizliyor doktora götürdük yeni dogan bebeklerede normalmis anne sütü yada kaynamis suyla gözünü silcekmisim annelik ne tuaf bir duyguymus allah herkese nasip etsin allah bebeklerimize saglik versin sizinde aranizda bebeginin gözü capaklanan varmi varsa doktor ne tafsiye etti?
bnm kızımdada var çapaklanma
bende kaynamış suyla siliyorum
ve doktorumuz damla verdi
ama çare etmiyo geçmedi bi türlü
yavrum gözünü açamıyo kıyamıyorum bende :sinifsinif: