- 7 Şubat 2010
- 1.074
- 15
- 118
- 36
selamm güsell annişlerrr cevabımı fazlasıyla almış oldum:) zaten dün gece maaşalah 3 e kadar dikti bizi kuzum sanıorum bu kolikmiş sebebi açıklanmayan ağlama atakları denio ama en yakın sebebi gaz sancısı tabiiki 3 aya kadara yaşıcakmışız bunu sonra geçiomuş emziği bu akşam denicem bakalım alcakmı sabah benim kuzumda kustu öğürüo bide, sanıorum sebebi emzirdikten sonra alt değiştirmemden süt tam miğdeye yerleşmeden ters düz edince oluo emzirdikten sonra muhakkak ama kesinlikle dik tutmak lazımmış öksürükle hapşırıkta tamamen refleks işi hastalıla yada üşütmekle hiç ilgisi yokmuş
bu arada bende hamilelik öncesi kilomun bi kilo altına inmiş bulunmaktayım :)) hiç bu kadar kısa sürede olacağını düşünmemiştim :) son olarak akminanın doğal maden suyu var ama sodası değil suyu ondan içmemiz çok faydalı sölimm günde 2-3 tane içersek mineralli olduğundan çok faydası varmış.
bu arada bende hamilelik öncesi kilomun bi kilo altına inmiş bulunmaktayım :)) hiç bu kadar kısa sürede olacağını düşünmemiştim :) son olarak akminanın doğal maden suyu var ama sodası değil suyu ondan içmemiz çok faydalı sölimm günde 2-3 tane içersek mineralli olduğundan çok faydası varmış.