• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bebeğim çok hasta:(öyle bi öksürüyo ki büyük adam gibi..içim yanıyo o öksürdükçe bi an önce geçsin ya:(((

hoşgeldinz kızlar:16:

evet dilekciğim kesinlikle haklısın ablam 3 çocuğunuda bu yöntemle sakinleştirerek büyüttü. gaz sancılarına birebir ama sağlık açısından iyi midir kötü müüdr bilemiyorum yani:52:

gaz sancısı gelince napcağımı şaşırıyoum napiim. çok hızlı sallamıyorum .....

güzel annişler göbekleriniz ne alemde
korse kullananız var mı
ben ilk aylar dikişlerim acıdığı için hiçbişey bağlayamadım şimdi lop lop küçük bi göbüşüm var 6 ay içinde toparlar ameliyatlıısn diyorlar ama bilemiyorum yani:27::63:
korse aldım bu ay ara sıra takıyorum ama tam sıkmıyor ya kiloma göre aldım ama büyük sanki

benimkine ben gündüz emzik vermiyorum ama uyandıktan sonra gene gecedeki gibi 3 saat sonra meme die kıvranıo. veirncede gıtlıktan çıkmış gibi emiyor :)

emzik büyük kurtarıcı :D heleki sokakta benima adam bide panik oluo ağlayınca hemen veriyoruz emziği susuyor.

benimkide yatağına koyup emziği verince uyuyor keşke emziksizde uyusalar öylece ne güsel olur :D
birce memedede uyuyor cnm seninki uyumuyormu memede.

aynen benimkide battaniyeye sarıom veriom emziği gözlerinide kapatıom hemen gözler kapanıo hehe :D

burdamısen hatun.

yok memede uyuyor ama nadiren keşke devamlı memede uyusa diyorum ben :)

selam kızlar

hasta olanlara çok geçmiş olsun ya, inşallah çabuk atlatırsınız

selam kızlar

kız memede daha zor gece falan :D emzik alıp ileri itiom ben orda uyuyor. yoksa memede ezerim falan :D gündüzde dalmadan memeyi bırakmaz. bütün gün otur artık :)

güzel annişler göbekleriniz ne alemde
korse kullananız var mı
ben ilk aylar dikişlerim acıdığı için hiçbişey bağlayamadım şimdi lop lop küçük bi göbüşüm var 6 ay içinde toparlar ameliyatlıısn diyorlar ama bilemiyorum yani:27::63:
korse aldım bu ay ara sıra takıyorum ama tam sıkmıyor ya kiloma göre aldım ama büyük sanki

benm göbüş az kaldıda kiloyu napcam bilmiom 1 ay sonra işe başlıyorum :S

benim yaptığım gezmenin temizliğin haddi hesabı yok ama son ayda :D merdvenmi inip çıkmadım kendi evim yetmedi aneye gittim :D yazlıkta 6 km yürümüştüm bir günde :d

kızlar bebeğim çok hasta:(öyle bi öksürüyo ki büyük adam gibi..içim yanıyo o öksürdükçe bi an önce geçsin ya:(((
geçmiş olsun canım

selam kızlar

memede uyumayı drlar önermiyor canım.

kız memede daha zor gece falan :D emzik alıp ileri itiom ben orda uyuyor. yoksa memede ezerim falan :D gündüzde dalmadan memeyi bırakmaz. bütün gün otur artık :)

evet memede uyuması daha zor alışkanlık haline getiriyor meme almadan uyumuyor.

gel gör şimdi evimi p.k götürüo :D ahh ahh :D

bende yardımcı alıyım diyom haftada 1 gelse yeter ama kayınvalide ve kayınpeder para vermeye ne gerek var biz yaparız diolar. e hadi gelin temizlik yapın mı dicem. zaten onların yapacağı temizliği istemez. kendi evlerini temizlesinler ... offfffffff offffffffffffffffffffffffffffff ben oğlumu onlara nasıl teslim etcem ya :S eşimde bu gidişle işi bırakcam bunların yüzünden, çocuğu çıldırtır bunlar dio :S

çok geçmiş olsun gonca
sürekli öksürüyor mu burnu da akıyor mu canım dr ne önerdi?

Dilekciğim kaç kilon kaldı

$KOLTUKLU-BEBEK-amp-COCUK-SALINCAK-KARGO-BEDAVA__31797250_0.webp $KOLTUKLU-BEBEK-amp-COCUK-SALINCAK-KARGO-BEDAVA__31797250_0.webp $KOLTUKLU-BEBEK-amp-COCUK-SALINCAK-KARGO-BEDAVA__31797250_0.webp $KOLTUKLU-BEBEK-amp-COCUK-SALINCAK-KARGO-BEDAVA__31797250_0.webp $KOLTUKLU-BEBEK-amp-COCUK-SALINCAK-KARGO-BEDAVA__31797250_0.webp

kızlar böyle bi salıncakmı

Back
X