• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben içiriyorum cnm doktorumuz üstüne basa basa içir diyor.bizimki de sevmiyo.biraz tatsız geliyor herhalde.çok az kaşığın ucuyla bal karıştırıyorum o zaman içiyor.bi de acıkmaya yakın vermeyi dene.geçmiş olsun

cnm bal verme sakın. doktor 1 yaşından önce bal, şeker, tuz, yumurta akı ve inek sütü asla yok dedi

teşekkürler canımmm
evet iki bacağından oldu

oldu valla maşallah kuzuma
zaman çabucak geçiyor

bende verdim portakalı yalattım
demirden önce sonra yarım saat emmesi gerekiyor
durmayınca portakal emilimini hızlandırıyor diye verdim

gülsen sordum ama görmedin sanırım çok ağladı mı lara??bide demir ilacını doktor kan değerine bakarak mı verdi lara^ya...ben kullanmıyorum da...

ben ücretsiz izin alıcam canım 15 şubatta...bulabilsem heyet düşünüyodum 1 ay ama zor...bende napim kimsenin lafını çekemem..alıcam ücretsiz izni...zor olucak maddi olarak ama napayım...bakıcak kimsem yok...

sorma ya benim kayınvalide de geçen kremşanti sürüyo ağzına...ay anne ne yapıyosun dedim...bişey olmaz diyor hala devam...baya kızdım kendi kendime... aldım elinden oğlumu...bişey diyemiyorum ama yalnız bırakamam yani onla:))

bende istiyodum izin almak ama olmuyo canım madden zorlancak gibiyiz bide sizin tabi 30 saat zorunluluğu var senin işin daha zor olur senin alman mantıklı hemde kayın valide eline kalacaksa alman mantıklı heyet neden olmuyo canım

benim kayınvalıde bakıo valla ne yalan söyleyeyim hakkını ödeyemem çok iyi bakıo hatta gece emmese bırask gecede bakarım sen uykunu alırsın dio .......kızımada o bakmıştı..

ay ne güzel

ya canım kolay gelsin demek başladın ha valla eminim insana herşey batıyo ben memlekete gitmek istemiyom şimdi herkes mıncıklayacak ben delirecem bişi diyemeyecem kardeşimde doğum yapcak bilmiyom ya napcam

evet cnm başladım allah sana da kolaylık versin.sölemek gerekiyo ama söleyince de darılıyolar dimi.offf bu insanlar niye böle kendileri düşünmesi lazım aslında. bu arada başlamadan bir ay önce sütünü sağıp stoklamaya başla derim sonra sıkıntı çekme.insan ilk birkaç hafta bocalıyo.iş stresi derken düzen bozuluyo.en azından hazırlıklı olursun.

bi dilimcikmi 3 aylık bebeğe amanın gerçekten işin zor canım :)

eveeeetttt:37:yaşasın anne dedim bi portakal çok gelirdi zaten aferin,e nolcak meyve suyu diyo:27:3 gün sonra kakasıyla bütün bütün posası çıkınca korktu bizimki artık vermiyo bişi inşallah

teşekkürler canımmm
evet iki bacağından oldu

zaman çabucak geçiyor

ama canım senin 4 buçuk aylık bebişin ve yalamış o üç aylık ve bi dilim vermiş :)yani bu dönemlerde hafta bile farkediyo biliyosun bebişlerde

bende istiyodum izin almak ama olmuyo canım madden zorlancak gibiyiz bide sizin tabi 30 saat zorunluluğu var senin işin daha zor olur senin alman mantıklı hemde kayın valide eline kalacaksa alman mantıklı heyet neden olmuyo canım

kayınvalidem baksa ona da şükür dicem ama çok uzak oturuyolar....

heyet için adanaya gidiyorum ailemin yanına...kuzenlerim doktor ama bakalım 1ay alabilsem...daha fazla istemiyorum..milli eğitimden sorun çıkarırlar gibi geliyor..bu rapora bile dın dın ettiler...çok zorlamıcam yani...bizi de zorlıcak maddi açıdan ama bakalım oğlum kısmetlidir...yılbaşında bilet aldım onun adına 1 yıllık bez parasını çıkardı kuzum:))

benmde izin bitti 10unda ama raporla ilk dönemi kapatcam inşallah.
ücretsizi almam imkansız maddi olarak :S
bakalım benim kayınvalide çocuğa neler yedirecek ???*

:60: nası yaaa baağı yalatmışmı portakalı senin bebişin boğazı delik olcak bu gidişle :emir_bebek:neyse yemiyor diye üzülmezsin ilerdeçok

bu anneler bi alem canım benimkinde de menpoz srunu var sıcak deyip duruyor

bizimkinin gaz krizlerini görünce kadında afallıyor artık pek karışmıyor :55:

ne yalatması yedirmişşşş ben de kakadan posalar çıkınca anladım:52:oh ne güzel gaz krizlerinin faydasını da görüyoruz desene:9:

selm hnmlar kacgundur gremıyorum eşimin dükkanın altı yandı :(snra bizim dükkan daha yeni açmıştık borcları bıle duruyo yangını baslatan adam masrafıda karsılamıo bızde dava actık apartmndakıler bız yardım ederiz demiş öle moralım bozuldukı kaybımız 10 milyar a yakın allahdan kımseye bişey olmadı insanın basına negeliceği hiç belli olmuyo

ayrıca kızlar bnm kız 2 gunde 1 kez kaka yapıo hem cıvık hem yeşil gaz sorunumuz azaldı kusmamızda azaldı :50:

kayınvalidem baksa ona da şükür dicem ama çok uzak oturuyolar....

heyet için adanaya gidiyorum ailemin yanına...kuzenlerim doktor ama bakalım 1ay alabilsem...daha fazla istemiyorum..milli eğitimden sorun çıkarırlar gibi geliyor..bu rapora bile dın dın ettiler...çok zorlamıcam yani...bizi de zorlıcak maddi açıdan ama bakalım oğlum kısmetlidir...yılbaşında bilet aldım onun adına 1 yıllık bez parasını çıkardı kuzum:))

oooooo:nazar::nazar:
1 yıl bile iyidir.

gülsen sordum ama görmedin sanırım çok ağladı mı lara??bide demir ilacını doktor kan değerine bakarak mı verdi lara^ya...ben kullanmıyorum da...

görmedim canım yaaa
yok canım neredeyse hiç ağlamadı kuzummm
hemşireyle konuştum iki aşı arasında kucağıma alacağımı
gerekirse emzireceğimi söyledim
anlayışlıdır bizim hemşire
2.ay aşılarını başka hemşire yapmıştı pis kadın sinir olmuştum
bizim doktor daha kan değerlerine bakmadan doğumdan hemen sonra 2. ayda başlıcaz demişti
2. ayı doldurunca bak dudaklarından belli kansız işte dedi
ki ben anemiğim zaten Lara da öyle olacak büyük olasılıkla
biz sizden daha yüksek doz kullanıcaz birde pre olduğumuz için

teşekkürler canımmm
evet iki bacağından oldu

zaman çabucak geçiyor

geçmiş olsun cnm.yalatsa bi nebze yedirmiş:)

selm hnmlar kacgundur gremıyorum eşimin dükkanın altı yandı :(snra bizim dükkan daha yeni açmıştık borcları bıle duruyo yangını baslatan adam masrafıda karsılamıo bızde dava actık apartmndakıler bız yardım ederiz demiş öle moralım bozuldukı kaybımız 10 milyar a yakın allahdan kımseye bişey olmadı insanın basına negeliceği hiç belli olmuyo

ayrıca kızlar bnm kız 2 gunde 1 kez kaka yapıo hem cıvık hem yeşil gaz sorunumuz azaldı kusmamızda azaldı :50:

ayy canım ya çok geçmiş olsun....canınıza bişey olmamış en azından...zor tabi böyle bir dönem de ...olsun yine çalışır kazanırsınız....sen üzme kendini...bak yardım ederiz demişler komşularınız...bizim de yağpabileceğimiz bişey varsa elimizden geleni yaparız...

cnmmm çok geçmiş olsunnnn

canım geçmiş olsun yaa

slm kızlar çok yorgunum oğlan hiç durmadı gece ve bugun:37: sizin gazlarınız ne durumda ??? benim oglan gazsız dünyaya geldi ilk 1 ay lanet olası kan ılacı bizi gazlı hale getirdi :(
huysuzluk yapıyormu sizinkilerde benimki her iki memeyi alırdı baktım son zamanalrda tekini istemiyor aglıyor iyice huyları degısmeye basladıı.. gece yüzünü yolmuş aglayarak uyandı bende baktım kanamış :37:dün kesmiştim ıyıce törpülenmedi sanırım

geçmiş olsun sıkma canını :D sizlere bişe olmasın herşey hallolur

Back
X