• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

çıldırmak üzereyim oğlan hala uyumadı.kızda bu akşam abisine benzedi o da hala mıkmık bi uykuya dalamadı :50:

al benden de o kadar çıldıracağım resmen bugün barlas çok huysuz gazı var herhalde birden çığluıklar atarak ağlamaya başlıyor hiç ağlamayan çocuğum :((
bi de kızlar yaklaşık bir haftadır emmek istemiyor uykusersemiyken dayıyorum ağzına emiyor yoksa biraz cırlıyor ağlıyor gezdire gezdire şarkı söyleye söyleye:24: zorla emziriyorum ya sizde de oldu mu bu sıkıntı:59:savaşıyoruz resmen emzireceğim diye

ay bneim kızda bugun paso uyudu akşama kdr uyuduk ben uykumu aldım kalktım o hala uyuyodu yeter die kaldırdım akşam ağlıo bi baktım babasının kucağında uyumuş bu seferde hasta falan değilidr dime :(

yok canım değildir çünkü bizimkide 2 gün hep uyudu geceli gündüzlü bi ara..bazen havalardan oluyor ağırlık bize bile çöküyor ondandır,ateşi yoksa endişenme...

al benden de o kadar çıldıracağım resmen bugün barlas çok huysuz gazı var herhalde birden çığluıklar atarak ağlamaya başlıyor hiç ağlamayan çocuğum :((
bi de kızlar yaklaşık bir haftadır emmek istemiyor uykusersemiyken dayıyorum ağzına emiyor yoksa biraz cırlıyor ağlıyor gezdire gezdire şarkı söyleye söyleye:24: zorla emziriyorum ya sizde de oldu mu bu sıkıntı:59:savaşıyoruz resmen emzireceğim diye

ipekte bu ara aynısını yapıyor.ancak ayakta pışpışlayıp emmeye başlıyor.

bi de kızlar yaklaşık bir haftadır emmek istemiyor uykusersemiyken dayıyorum ağzına emiyor yoksa biraz cırlıyor ağlıyor gezdire gezdire şarkı söyleye söyleye:24: Zorla emziriyorum ya sizde de oldu mu bu sıkıntı:59:savaşıyoruz resmen emzireceğim diye
bizde öyleyiz ara ara
[sıze="3"]yok canım değildir çünkü bizimkide 2 gün hep uyudu geceli gündüzlü bi ara..bazen havalardan oluyor ağırlık bize bile çöküyor ondandır,ateşi yoksa endişenme...[/sıze]

ateşi falan yok şimdi oynaşıo bakam. Ne zmn uyucak

Back
X