• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bebekten sonra hersey cok degıstı aramızdakı aslında cok da uzerınde durmadım baslarda ama artık gorulmeyecek gıbı degıl hıcbısey paylasmıyoruz sabah ıse gıdıyor aksam gelıyor yemek yıyıp ya tv basına ya bılgısayar basına gecıyor yada kızıyla oynuyor sevıyor sonra da salonda yatıyor(bebegımın yatagı yatakodamızda ve en ufak hapsırıktan öksürükten uyanıp saatlerce ağlıyor esım de yorgun oldugu gunler horladıgından yanımızda yatmıyor) kısacası aynı yatakta bıle uyumuyoruz ızınlı oldugu gunler de genellıkle arkadaslarıyla maça gıdıyor veya belkı cok mıkırdarsam:43: bızı bı yere cıkarıyor:59:
ben allahın hergunu evde bu koca sehırde yapayanlız hem ders calısıyorum hem evın butun ıslerını yetıstırmeye calısıyorum hem bebegımle ılgılenıyorum ıyıce robota döndüm artık sevgisini bana karsı sıcaklıgını hıssedemez oldum ve nerdeyse 15gundur fılan da her lafa bırbırımızı didiyoruz bu arada nerdeyse 1 ay dır bırlıkte olmadık ve herhangı bı adım da göremiyorum artık benı ıstemıyor mu acaba:14: belkıde hamılelıgın vucudumda yarattıgı deformasyondan dolayı artık hosuna gıtmıyorumdur kımbılır :( kafamda neler kurmaya basladım.dıyceksınız kı esınle konus ona bunları soylesem dınlemeyecek bıle kafanda buyutuyosun herseyı yok boyle bısey sacma dusunuyorsun deyıp hafıfe alacak ... kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum benım de canım var ben de ınsanım hergun evde hergun camasır bulasık ütü sıl süpür yemek cocuk dersler baska hıcbı hayatım yok bıde ustune ustluk esımın soguk davranısları cok üzgünüm yaa:14:

ecrincim senin kızın adı birceydi demi face deyince alıma geldi arkadaşızda orda :)

evet cnm birce benim kızın adı. arkidişiz haberin yok demek :D çoğu kişi offline girio face.
bebekten sonra hersey cok degıstı aramızdakı aslında cok da uzerınde durmadım baslarda ama artık gorulmeyecek gıbı degıl hıcbısey paylasmıyoruz sabah ıse gıdıyor aksam gelıyor yemek yıyıp ya tv basına ya bılgısayar basına gecıyor yada kızıyla oynuyor sevıyor sonra da salonda yatıyor(bebegımın yatagı yatakodamızda ve en ufak hapsırıktan öksürükten uyanıp saatlerce ağlıyor esım de yorgun oldugu gunler horladıgından yanımızda yatmıyor) kısacası aynı yatakta bıle uyumuyoruz ızınlı oldugu gunler de genellıkle arkadaslarıyla maça gıdıyor veya belkı cok mıkırdarsam:43: bızı bı yere cıkarıyor:59:
ben allahın hergunu evde bu koca sehırde yapayanlız hem ders calısıyorum hem evın butun ıslerını yetıstırmeye calısıyorum hem bebegımle ılgılenıyorum ıyıce robota döndüm artık sevgisini bana karsı sıcaklıgını hıssedemez oldum ve nerdeyse 15gundur fılan da her lafa bırbırımızı didiyoruz bu arada nerdeyse 1 ay dır bırlıkte olmadık ve herhangı bı adım da göremiyorum artık benı ıstemıyor mu acaba:14: belkıde hamılelıgın vucudumda yarattıgı deformasyondan dolayı artık hosuna gıtmıyorumdur kımbılır :( kafamda neler kurmaya basladım.dıyceksınız kı esınle konus ona bunları soylesem dınlemeyecek bıle kafanda buyutuyosun herseyı yok boyle bısey sacma dusunuyorsun deyıp hafıfe alacak ... kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum benım de canım var ben de ınsanım hergun evde hergun camasır bulasık ütü sıl süpür yemek cocuk dersler baska hıcbı hayatım yok bıde ustune ustluk esımın soguk davranısları cok üzgünüm yaa:14:

ah cnm benim ib ara bende böyleydim. işin kötüsü ben ev işide yapmıodum ne çamaşır ne bulaşık ne yemek. güya ona ceza veriyorum böyle yapınca onun umrundamıki akşam gelio otel gibi kullanıo evi. bense pislik içinde oturuyodum. baktım olmuo en son kavgayla anneme gittim. mum gibi oldu :D hem benim kafam dağıldı annemle çoocuğa baktı ben dinlendim. hem düşünme fırsatımız oldu hem benim hem oonun daha çok ilgi göstermeye başladı. şimdi akşam geldimi geç olsa bile hadi hazırlan çıkalım dio. kızda alıştı artık soğuk bile olsa hava çıkıyoruz bebek arabasıyla falan. böyle bi imkanın varsa konuş çocukla yoruluyorum anneme gidim az die. kavga etmeden git kafan dağılsın.

yani ne bıleyım mutfakta iş yaparken bısey almaya bıle gelse bi öpücük kondururdu yanagıma öyle gecerdı eskıden telefondan güzel mesajlar yazardı tv mı bakıyoruz otururken sarılırdı ben otekı koltuktaysam yanına cagırırdı bırbırımıze hep bedensel temasla sınyaller gonderırdık hıcbısey yok artık ya hıcbısey :5:

pigucum çok zor bi süreçteyiz canım herşey çok farklılaştı bedenimizden yediklerimize uykumuza ve eşlerimize kadar herşey farklışaştı .. anlattıklarının birçogu yani kocanın eve gelince tv başında olması konuşmaması ilgisinin bebeginde olması dışarı götürmemesi benimkine çok benziyo azen bebek aglayınca odadan çıkıp gittigide oluyo :( sadece birlikte olma konusunda benzemiyor oda her erkek farklı belki stres oluyordur yeni dogum yaptıgın için .. anşlıyorum seni çok zor bi durumdasın sakin ol maya çalış zor ama herşey yoluna girer inşallah canım

inan hepimizde benzeri durumlar var...çok çetrefilli,karmaşık bir adaptasyon süreci bu,muhtemelen ilk bebeğiniz,benim ikinci olduğu için eşimden pek fazla bişey beklemiyordum,yaptığı bişey varsada bonus gibi geliyor bana....bu adaptasyon sürecinde erkekler dahada afallıyorlar...eski düzenin değişmesi onları çok etkiliyor,tabi bizide ama kadınlar daha dayanıklı,zaten allah doğurma vasfınıda bunun için kadınlara vermiş ya...
bak bende iki kızımla ayrı odada yatıyorum şimdilik,yakın zamanda geçicem odama...görmemeye çalış,kendine ve bebeğine yönel,bende gurbetteyim,bir saat bile bebeğimi emanet edebileceğim biri yok,ama bununda bir sreç olduğunun farkındayım...

evet cnm birce benim kızın adı. arkidişiz haberin yok demek :D çoğu kişi offline girio face.

ah cnm benim ib ara bende böyleydim. işin kötüsü ben ev işide yapmıodum ne çamaşır ne bulaşık ne yemek. güya ona ceza veriyorum böyle yapınca onun umrundamıki akşam gelio otel gibi kullanıo evi. bense pislik içinde oturuyodum. baktım olmuo en son kavgayla anneme gittim. mum gibi oldu :D hem benim kafam dağıldı annemle çoocuğa baktı ben dinlendim. hem düşünme fırsatımız oldu hem benim hem oonun daha çok ilgi göstermeye başladı. şimdi akşam geldimi geç olsa bile hadi hazırlan çıkalım dio. kızda alıştı artık soğuk bile olsa hava çıkıyoruz bebek arabasıyla falan. böyle bi imkanın varsa konuş çocukla yoruluyorum anneme gidim az die. kavga etmeden git kafan dağılsın.

ne kadar sanslısın gıdecek bı yerın varmıs bıraz ara ıyı gelmıs evlılıgınıze ama maalesef benım gıdecek bır yerım yok aılem ızmırde el kadar bebeyle tek basıma ızmıre gıtmem su kıs gununde ımkansız caresız kalmak buna denır sanırım:5:

pigucum çok zor bi süreçteyiz canım herşey çok farklılaştı bedenimizden yediklerimize uykumuza ve eşlerimize kadar herşey farklışaştı .. anlattıklarının birçogu yani kocanın eve gelince tv başında olması konuşmaması ilgisinin bebeginde olması dışarı götürmemesi benimkine çok benziyo azen bebek aglayınca odadan çıkıp gittigide oluyo :( sadece birlikte olma konusunda benzemiyor oda her erkek farklı belki stres oluyordur yeni dogum yaptıgın için .. anşlıyorum seni çok zor bi durumdasın sakin ol maya çalış zor ama herşey yoluna girer inşallah canım

inan hepimizde benzeri durumlar var...çok çetrefilli,karmaşık bir adaptasyon süreci bu,muhtemelen ilk bebeğiniz,benim ikinci olduğu için eşimden pek fazla bişey beklemiyordum,yaptığı bişey varsada bonus gibi geliyor bana....bu adaptasyon sürecinde erkekler dahada afallıyorlar...eski düzenin değişmesi onları çok etkiliyor,tabi bizide ama kadınlar daha dayanıklı,zaten allah doğurma vasfınıda bunun için kadınlara vermiş ya...
bak bende iki kızımla ayrı odada yatıyorum şimdilik,yakın zamanda geçicem odama...görmemeye çalış,kendine ve bebeğine yönel,bende gurbetteyim,bir saat bile bebeğimi emanet edebileceğim biri yok,ama bununda bir sreç olduğunun farkındayım...

haklısınız kızlar bunun farkındayım ama ilk kez bırbırımızden bu kadar uzun soguk kalıyoruz bunu hazmedemıyorum gecen hafta bana gs nın yenı stadına maca gıdelım dedı (guya kızı da goturmeyı dusundu) ama ben kımseye bırakamayacagım ıcın bız gelemeyız dedım :( eyvaheyvahı cok ıstıyoruz ızlemeyı sınemada bebegımı 2 saatlıgıne bıle kımseye bırakamayacagım ıcın gıdemıyoruz el kol baglı vazıyetteyız ben bunun gecıcı bı surec oldugunun farkındayım ama o farkında mı bılemıyorum ne yapsam da eskı rengı canlılıgı gerı kazansak dıyorum aklıma hıcbısey gelmıyor kızım da masallah cok duzeldı huysuzlugu gereksız aglamaları rahatsızlıkları yok anakucagına koyup ılgısını cekecek bıseyler koyunca onune saatlerce oyalanabılıyor bazen kendı kendıne durmaya alıstırdım uykularının da cok sukur masallahı var bu vakıtlerde neler yapabılırız esımle :( mesela dusunuyorum sımdı guzel bıseyler yazıp montunun cebıne mı koysam sabah ıse gıderken gorur :( belkı bıseyler olur

kızlar benim çıkmam gerek bebiş iyice bagrınmaya başladı hepinize ii geceler
pingucum canım benim şuan önemli olan sensin ama bide söyle dene biraz yakınlaş eşine sen gidip öp sen sarıl diyiceksinki benim ilgiye ihtiyacım var ama inan ilk zamanlar bende böyle davrandım sarıldım beni dışarı götür dedim :( onun seni yeniden görmesi için biraz böyle davran olmadı bencede biraz annenlere gidersin :(

kızlar benim çıkmam gerek bebiş iyice bagrınmaya başladı hepinize ii geceler
pingucum canım benim şuan önemli olan sensin ama bide söyle dene biraz yakınlaş eşine sen gidip öp sen sarıl diyiceksinki benim ilgiye ihtiyacım var ama inan ilk zamanlar bende böyle davrandım sarıldım beni dışarı götür dedim :( onun seni yeniden görmesi için biraz böyle davran olmadı bencede biraz annenlere gidersin :(

cnm ben yanasıyorum da adamda tepkı yok :5:
bu yuzden yavastan ıcıme kapandım tepkı goremedıgım ıcın tmm sen bebısle ılgılen annesı:14:

pigucum yazını görmeden senin için yazmışım yine az önce dedigi m gibi biraz daha sen onun ilgisini çekmeye çalış ... dedigin gibi cebine seni seviyorum yazabilirsin yada cep tlf ununa alarm oluyo ya seni özledim die not yazabilirsin sabah kalktıgında görür uyuyosa gidip sacını okşa hafifce .. üzülme ama bebegin madem akıllı duruyo bence cinemaya gidebilirsin özellikle uyku saatinde sar sarmala iyice ve git canım inş bebegine bişey olmaz korkma sen daha perişan oluyosun bebegin içinde önemli olan senin iyi olman sen iyi olursan bebeginde iyi olur canım ...
hadi kaçtım ben görüşürüz kızlar:16:

cnm ben yanasıyorum da adamda tepkı yok :5:
bu yuzden yavastan ıcıme kapandım tepkı goremedıgım ıcın tmm sen bebısle ılgılen annesı:14:

ah canım benim yaa ne diyimki bu adamların topunun köküne kibrit suyu :47: hadi sende üzülme ve git uyu bebeginin sana ihtiyacı var güzelce dinlen yarın yeni bi gün böyle yorgun kızınla ilgilenemezsin :(

tamam tatlım hadı gorusruz senı oyalamayım daha fazla kızçe aglıyo demıstın cok tsk edıyorum yazdıkların ıcın ıns duzelırız en yakın zamanda

sende onu takma al arkadaşlarını çık gez :D bende zırt pırt anneme gidiodum e ben evde olunca evde durmuon die :D

selam kizlar gecmisi okumadim bir ara bakicam bende bugun dr götürdüm kizi ine oldu bugun cok huysuzdu agladi durdu en sonunda yatti kizim annesi kurban olsun ben bebegi ellerinden tutup kendime dogru cekkyiordum oda kendini kaldiriyordu dr sordum kendisi yapabilir ama siz kollarindan tutup cekmeyin kemiklerinde sorun olusur dedi sizinle paylasayim dedim

pingu canım bu yazdıklarımı okur musun bilemiyorum. bazı hanımlar bana kızabilir ama maalesef ben yazacaklarımın doğruluğuna inanıyorum.

lütfen yanlış anlama ama bir aydır ilişki yok aramızda demişsin. bence sorun burada zaten. erkek dediğin varlığın buna çok ihtiyacı var ve evli olduğu halde bu ihtiyacını gideremediğinde bu onlara koyar. sanırsın ki sana sevgisi azaldı hayır öyle değil işte, o bu konuda sana kızgın olduğu için hırsını seninle ilgilenmeyerek alıyor.

kızlar allah aşkına evlilikte 1 ay nasıl durulur, siz hiç erkekleri tanımıyorsunuz o zaman. çok yanlış bence, bu hareket direk erkeği sizden uzaklaştırır.

ve ben ilk defa sizin burada yazdıklarınızı görünce anladım ki, hanımlar bu işi sadece görev olarak yapıyor. doğum sonrasında "eyvah yine ilişki başlayacak" diye yazdığınızda ben şok olmuştum. aslında bu her iki insan için de bir ihtiyaç. kocanız istemeyor gibi görünse de sizin hadi demeniz lazım.

siz bu konuda istediğini verin, hatta istediğinden fazlasını verin ki size köle olsun. bu kadar basit maalesef erkeklerin çalışma düğmesi. çünkü erkekleri en mutlu eden şey budur, ödül budur onlara.

o yüzden pingucum sen bir an önce bu birlikteliği rutine sok, ve direk "sen istemiyorsun ama benim de ihtiyacım bu" de. bak bakalım aranızda toz duman kalıyor mu.

selam kizlar gecmisi okumadim bir ara bakicam bende bugun dr götürdüm kizi ine oldu bugun cok huysuzdu agladi durdu en sonunda yatti kizim annesi kurban olsun ben bebegi ellerinden tutup kendime dogru cekkyiordum oda kendini kaldiriyordu dr sordum kendisi yapabilir ama siz kollarindan tutup cekmeyin kemiklerinde sorun olusur dedi sizinle paylasayim dedim

bizim doktorumuz da her kontrolde fış fış kayıkçı oynuyorsunuz değil mi diye soruyor. ben hergün ellerinden çekip oturmasını sağlıyorum fış fış kayıkçı namesi eşliğinde :)

günaydınnn.mezimenin tar,f ettiği milföy tatlısını yaptım sabah sabah şimdi yiyorumçok lezzetli.of yaa ne olacak bu tatlı bağımlılığı :37:

Back
X