haha benim adam çok mu sapık ya oda her fırsatta odaya götürüo beni bende kaçıom
bizde azalmadı arttı:)
bizimkide oyle maşallahh cocuk aglar dıyorum yok aglamaz dıyor puhahah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haha benim adam çok mu sapık ya oda her fırsatta odaya götürüo beni bende kaçıom
bizde azalmadı arttı:)
selamm kızlar nasılsınız selmascım geçmiş olsun canım kuzucuğuna
kızlar aranızda fayrouz içen varmı malt içeceği ????
ben biberon sterilizatörü aldım... yıkayıp koyuyorum.
kızlar aranızda markafoniye üye olan var mı???
benimkli 100 cc kesin içiyo ama çok aç olunca 120 bile içebilir. sen kaç saat kalacaksın iş yerinde ona göre hesapla ve bırak.arkadaşlar yaa ben pts işe başlıcam hiç biberon veremedim almadı ne kadar içtiğini bilmiyorum sizce ne kadar cc süt bıraksam ya?? bi seferde kaç cc içio ki bizim sıpalar cevapsız kalmayın noolur :18:
ben maltana diye bişey malt içeceği o da içiyorum işe yarıyo bayaa
benm üyeyim alışveriş de yaptım ama biraz geç önderiyolar niye sormuştun??
bizimkide oyle maşallahh cocuk aglar dıyorum yok aglamaz dıyor puhahah![]()
slmm kızlarr..
bebeklere ıhlaamuru nAsıl werıosunzz seker koyuomusuz ıcıne
benimkli 100 cc kesin içiyo ama çok aç olunca 120 bile içebilir. sen kaç saat kalacaksın iş yerinde ona göre hesapla ve bırak.
bende üye olmak istiyorum ama reerans gerekiyormuş. sanırım senin üye olduğun e mail adresin gerekiyor verebilir misin özelden???
selamlar tekrar..
aman canım şeker koyma içine çok zararlı..
ben en az 2 yaşına kadar vermeyi düşünmüyorum..
bir çay bardağının 1/4 ü kadar yeter sanıyorum..
bir de taze taze vermek lazımmış, kaynattıktan sonra ilk yarım saat içinde daha faydalıymış ıhlamur..
şeker ve tazelik konusunda katılıyrm sana bir de benim bildiğim kadarıyla kaynatmak değilde demlemek gerekiomuş suyu önce kaynatıp içine bitkileri koyup 5 dk. falan beklemek -pişirmeden- gerekiomuş daha sağlıklıymış yani
özele mesaj attım adresimi
kaç saatte bir 100cc içiyo seninki benimki emmeden en fazla 2 saat dayanıyo çünkü ona göre hesapliim
şeker ve tazelik konusunda katılıyrm sana bir de benim bildiğim kadarıyla kaynatmak değilde demlemek gerekiomuş suyu önce kaynatıp içine bitkileri koyup 5 dk. falan beklemek -pişirmeden- gerekiomuş daha sağlıklıymış yani
ya kızlar benim kızım çok kusuyo günde yaklaşık onbeş sefer kusuyodur belkide acaba reflüsümü var
ya kızlar benim kızım çok kusuyo günde yaklaşık onbeş sefer kusuyodur belkide acaba reflüsümü var