• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kız senle benim kıza bişeyler oldu ne güzel uykuları iyiydi. benimkide buara sapıttı geçen hafta sonu ananeme gitmiştim ordan beri düzeni bozuldu yavrumun.. akşam babası zor sakinleştirdi şimdi mışıl mışıl uyuyolar...

biz bugun akşama kdr uyudukta :D çok gazlıydı bende üşüttüm galiba die çıkarmadım yataktan şimdide kendine geldi oynuo bakam ne zmn uyucak.

biz bugun akşama kdr uyudukta :D çok gazlıydı bende üşüttüm galiba die çıkarmadım yataktan şimdide kendine geldi oynuo bakam ne zmn uyucak.

yaa sorma benim kızında bugün hem gazı çoktu hemde kusması bende üşüttüm galiba hep şu çok terlemesi yüzünden oluyor....farkedince hemen değiştiriyorum gerçi üstünü ama işte bazen farketmiyorum kuruyor üstünde....

tabiki sevinirim canım

ağlayan bebeğe ALİ İMRAN suresi iyi geliyor canım,
uykusu içinde ALLAHÜMME YA HAKEMÜ
ağlayan bebeğede ALLAHÜMME YA MÜKİT (7 defa)
yine uyuması için ALLAHÜMME YA HALİM (41 defa)

ben dualarla Allah arasında hiçbir engel olmadığına inanıyorum,inşallah bütün bebişlere faydalı olur...

yaa sorma benim kızında bugün hem gazı çoktu hemde kusması bende üşüttüm galiba hep şu çok terlemesi yüzünden oluyor....farkedince hemen değiştiriyorum gerçi üstünü ama işte bazen farketmiyorum kuruyor üstünde....

evet ya benimkide çok kustu bugun. üşüttük o zmn kesin benimki öyle fazla kusmazdı :(

selam kızlar.bu saatte ne kadar kalabalık burası.bende kızımı uyuttum.internete takılıyım biraz dedim.

kimi verdine pişman imi almıo die üzülüo nolcak bu işin sonu. şimdide benimki emziksiz uyumuo illa ağzında olcek.

benim cadı almıyor neler denedim reçele falan batırıyorum reçeli alıyor emziği atıyor:9:... yalancı emziğide benim şimdide memeyle oyun çıkardı başıma karnı doyuyor bu sefer oynamaya başlıyor ağzından çıkarıyor tekrar gülüp yakalıyor sonra bana bi.şeyler anlatıyor gülüyor ama meme bi ağzında bi dışarda:1:ah ah çok fenalar bunlar

ağlayan bebeğe ALİ İMRAN suresi iyi geliyor canım,
uykusu içinde ALLAHÜMME YA HAKEMÜ
ağlayan bebeğede ALLAHÜMME YA MÜKİT (7 defa)
yine uyuması için ALLAHÜMME YA HALİM (41 defa)

ben dualarla Allah arasında hiçbir engel olmadığına inanıyorum,inşallah bütün bebişlere faydalı olur...

allah razı olsun canım cevşen okumakta iyi geliyor tavsiye eder..im....

evet ya benimkide çok kustu bugun. üşüttük o zmn kesin benimki öyle fazla kusmazdı :(

aynen işte fazla kusmazdı ama akşam baya kustu...biara komşuya çaya gitmiştim acaba ordamı üşüttü evi serindi biraz gerçi üstünde yeleği vardı ama amannn evden başka yere gidince çocuğuma bişiler oluyıor.. neyse sıcak tutalımdam bari yavruları geçer inşallah...

benim cadı almıyor neler denedim reçele falan batırıyorum reçeli alıyor emziği atıyor:9:... yalancı emziğide benim şimdide memeyle oyun çıkardı başıma karnı doyuyor bu sefer oynamaya başlıyor ağzından çıkarıyor tekrar gülüp yakalıyor sonra bana bi.şeyler anlatıyor gülüyor ama meme bi ağzında bi dışarda:1:ah ah çok fenalar bunlar

benimkide almıyordu gecen anneme bıraktım alıstırmıs recele batırı vermiş sürekli.ben olsam verdirmezdim ama 3 aylık oluncaya kadar alıstıramadım.şimdi 3 gündür rahat ettim.kendi kendine uyuyo emzikle.cok rahatmıs gercekten emzik..

benimkide almıyordu gecen anneme bıraktım alıstırmıs recele batırı vermiş sürekli.ben olsam verdirmezdim ama 3 aylık oluncaya kadar alıstıramadım.şimdi 3 gündür rahat ettim.kendi kendine uyuyo emzikle.cok rahatmıs gercekten emzik..

yok canım denemediğim şey kalmadı annemde çok denedi ama almıyor....doğduğu günden beri deniyorum.....

yok canım denemediğim şey kalmadı annemde çok denedi ama almıyor....doğduğu günden beri deniyorum.....

bende öyle diyodum ama sanırım arka arkaya denemek lazım.ben 1 kez veriyodum ikinciye recel vermek istemedigimden vermiyodum.kac cesit emzik aldım olmadı.bakkal emzigi bile almıstım.kendi istmeyince olmuyo galiba.ben artık vazgecmiştim ugrasmaktan..

kızlar çıkıyorum ben çok uykum var ve yarın öbürgün misafirlerim var yoğun bir gün beni bekliyor...herkese iyi geceler ve iyi uykular....

Back
X