Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman eve mısafır gelse bu cocuk uyumuyor
saat 3 den berı ayaykdayız hala uyıcak![]()
bebişi öksüren anneler neler yaptınız?
kızlar bana yardım edin ya..bebişimin cuma günü aşısı vardı ama iki gündürde öksürük başlamıştı.bende doktoru aradım aferin şurup ve mukolit ver dedi..öksürük şurubunu verdiğimden beri sanki boğulur gibi öksürüyor..çok moralim bozuk çok..
kolay gele:122:size bebeklerinizle güzel günler kızlar.. bendeniz işe gider![]()
kızlar bana yardım edin ya..bebişimin cuma günü aşısı vardı ama iki gündürde öksürük başlamıştı.bende doktoru aradım aferin şurup ve mukolit ver dedi..öksürük şurubunu verdiğimden beri sanki boğulur gibi öksürüyor..çok moralim bozuk çok..
pratikanne ıhlamur içirebilirsin. rahatlatacaktır inşaallah.
herkeslere günaydın![]()
bende öyle diyodum ama sanırım arka arkaya denemek lazım.ben 1 kez veriyodum ikinciye recel vermek istemedigimden vermiyodum.kac cesit emzik aldım olmadı.bakkal emzigi bile almıstım.kendi istmeyince olmuyo galiba.ben artık vazgecmiştim ugrasmaktan..
ne zaman eve mısafır gelse bu cocuk uyumuyor
saat 3 den berı ayaykdayız hala uyıcak![]()