günaydın hanımlar kimse yokmu. hayırlı cumalar.
günaydın hayırlı cumalar ben varım ecrin hanım yeniyim ama takipçiyim fırsat buldukça topiği
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hanımlar kimse yokmu. hayırlı cumalar.
günaydın hayırlı cumalar ben varım ecrin hanım yeniyim ama takipçiyim fırsat buldukça topiği
hg cnm. görüyorum seni arada ben mudavinlerdenim. 7/24 burdaımsite bekçisi hahahahha
ne zaman eve mısafır gelse bu cocuk uyumuyor
saat 3 den berı ayaykdayız hala uyıcak![]()
benim oğlum iki gündür kucakta hoplamaya başladı ya sizin bebekler ne alemde?hiç yerinde durmuyor
siz hamilelikten beri burdasınız sanırım muhabbetleriniz çok güzel.![]()
günaydın cnm hg.günaydın hatunlar
sanada cnm hg nabersiniz bakim.günaydın herkese hayırlı cumalar
benimki doğar doğmaz hoppala hoppala zavallı çocukbenim oğlum iki gündür kucakta hoplamaya başladı ya sizin bebekler ne alemde?hiç yerinde durmuyor
sağol cnm işte herşeye maydanoz oluom ben :d
günaydın cnm hg.
Sanada cnm hg nabersiniz bakim.
Benimki doğar doğmaz hoppala hoppala zavallı çocuk :d
sanada cnm hg nabersiniz bakim.
h.b canım napalım evde cansıkıntısı takılıyoz öle.dışarıda kar yağıyor heryeri kar kapladı sadce şimdilik camdan bakabiliyorum...
günaydın hatunlar
kızlar kızım ilk defa gece 3 te uyudu ama kendi kendine hemde emziksiz ben uyumucak die yanıma aldım meme verdim kustu almadı emzik verdim itti onuda çıkardı eywah işimiz var bunla derkene yanıma yatırdım ağlarsa salona gideriz die
uyumuş hehehealdım yatağına yatırdım.
eee o sate kadar durursa uyur elbette normalde kaçta uyuyor senin kuzu
acillllllllllllll kızlar dogumdan sonra bu 3 adaetım ılk ıkı adetım azar azar oldu normalde benım kanamam cok olurrrbu uucncu adetım bya yogun oldu normalde 6 gun surer ben yıkandım paklandım du bugun yıne adet oldumm aranızda oyle olan varmııııı
slm canım hoşgeldin.bizim uyku düzenimizde seninki gibi.inş.düzenli devam eder.ben oğlumu 2. aydan itibaren her akşam altını alıyorum besliyorum ve 9 gibi uyutuyorum bu saatte uyumaya alıştı.sadece uyurken emzik alıyor.uyuyunca ağzından alıyorum.gece 3 kez emiyor sabah 6 ya da 7 de uyanıyor.bir saat bakıp,tekrar bu saate kadar uyuyor.hiç gece uykusuzluğum olmadı.uyku düzenimiz var ama.her akşam dokuz oldumu uyut beni diye ağlıyooo![]()