• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

oy naptın 20 kişimi bize 3 kişi geldıde kafayı sıyırıyordum :52:
ya dıkkat edıyorum ne zaman mısafır gelse bu cocuk cıldırıyor nazar degdı kuzuma geldıklerınde mışıl mışıl uyuyordu cunku

3 kişi mi o bana çerez gibi gelir kıs valla çocuğa bakan olduktan sonra sorun olmuo
evet benım kıde aksam cok geç yattı ve krize girdi bende sinir oldum herkese bol bol çene dağıtırlarsa gülücük atarlarsa olacağı ooo tabiki

ayy bi denizimiz bilem yok
deniz olsa yaz olsa oğlumhmu alıp hem piknik yapsam hem oynasak suda ne güsel olurdu
hayaller sınırsızmıydı :52:

bak onu şimdi bizde yapamıyos öle bakmakla yetinizyoz.yazın antalyaya gelince burayada uğrayıverin misafirim olun beklerim valla

kızlar dün kızımı yıkıyorduk kolunda bileginde böyle damga gibi kızarıklar gördüm:59: sanki soyulmuş gibi bide minişinde sanki sivilce patlamışta izi kalmış gibi olmuş 3 günde bir banyo yaptırıyorum banyodan sonra yag ve pişik kremi sürdüm sizde böyle oldumu nette baktım islik yada egzama olabilir dio çok üzüldüm yaa nie fark etmedim die:14:

Back
X