Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişi okuyodum benim sıpa da koltuktaydı hızlı hızlı nefes alıyo deli gibi çırpınıo ama ses çıkarmıyodu baktım önlüğü yüzünü örtmüş ben de bi korktum nefes alamıo ondan debelenio diye koştum hemen yanına önlüğü bi kaldırdım ki benim ki güller dağıtıyo kendi kendine gülüp duruyo ödümü patlattı yaa yerim ben onları![]()
niye kimse yazmıyo herkes nerde huuuuuhuuuu ekim anneleri bebişlermi uyandı yoksa..
doğum anınamı:18::18:
3 ay 1 hafta 3 gün önceye gitmek istermiydin
aynen ya geçmişi hatırlamıom sanki hep hayatımdaydı. evimize neşe kattı. artık canım o kdr sıkılmıo bide gezebilsek kuşumla hiç sıkılmıcaz.banada sankı hep hayatımdaymıs gıbı gelıyoo
heheh demiben istemezdimmm :) doğumhneye girdiğimde bile şaşkındım ne işim var burda diye düşünüyordum ve yeni, hayat gözüme o kadar korkunç gelmiştiki bir anda.baya tırsmıştım yanii.ama bebişi kucağıma ilk aldığım anki mutlulukta ayrı bir güzeldi,
kız yazmaznmıyım ben hiç. evi topluodum kız kusmuş kafası sırılsıklamdı dayımız geldi yıkadık. mutfağa bi geçtim anca çıkabildim. çoğu zmn bende kendi kendime yazıom.gulayse7 bitterrr shishco melisesra+ hdilekh pike moondance beraysim
nirdesiniz hanımlarr hepinizde adını feriha koydum a mı bakıyonuz.bende adını gülce koydum ne var bunda :))) .kendi kendime konuşuyorum delirdim galiba.ecrinn sen olsaydın yazardın dimii.ben gidiyom küstüm.bak vallaa gidiyom
ahada gittimmmmmmmmm:84:
ay sorma benimkide yastıkta uyumak istio ama yastığa koyuncada kaıyo aşaı girio yorganın altına hahah deli bunlar.:) artık büyüdüler ben bazen emdirirken tv falan izliyosam yanlışlıkla burnnu kapıyorum dikkatsizlikle o beni eliyle bi itio bide dişleri yok da dişkemeriyle sıkıp çekio gögsümün ucunu fena kızm artık daha güçlü olmaları çok sevindirici gercekten
uyanmak ne demek uyumuyo kii :)) ya geçmişi okuyolar ya da online görünüp bi işle uğraşıolardır
uyanmak ne demek uyumuyo kii :)) ya geçmişi okuyolar ya da online görünüp bi işle uğraşıolardır
edrin hepimiz aynısını yapıyoz valla bilg hep açık işte kız ağladı kalk uyut yemek ye yıka topla bidaha gel bi iki yaz tekrar bebek ağlasın işte kısır döngüüü ama katılıyorum artık benimde canım eskisi gibi sıkılmıyo babamız da olmuyo çogu zaman öle çalışıyo eşim hep şehir dısı artık kusumla sarılıyoz yatıyoz can yoldaşım o benim o var diye daha güçlü hissediyom artık kendimi
moralm çok bozuldu şimdi...eşim dışarı çıkasım var..bunaldım biraz hava almak istiyorum dedi..bende istiyorum dedim.sen artık hava alamazsın zeynep var anca camdan balkondan alırsın hava dedi...çok gücüme gitti başladım ağlamaya...ne duygusuz ne vicsdansız oldun dedim sen.sanki ben zeynrbi bırakıp çıkıcam dedim..önceden bölemiydi..çok gücüme gitti..bide ne dedim ben diyo
moralm çok bozuldu şimdi...eşim dışarı çıkasım var..bunaldım biraz hava almak istiyorum dedi..bende istiyorum dedim.sen artık hava alamazsın zeynep var anca camdan balkondan alırsın hava dedi...çok gücüme gitti başladım ağlamaya...ne duygusuz ne vicsdansız oldun dedim sen.sanki ben zeynrbi bırakıp çıkıcam dedim..önceden bölemiydi..çok gücüme gitti..bide ne dedim ben diyo
kimi verdine pişman imi almıo die üzülüo nolcak bu işin sonu. şimdide benimki emziksiz uyumuo illa ağzında olcek.
siir tayinin oldu mu?
ben kızıma bugün çorba yapıp verdim yedirmeye gelince içine bi tane bebe bisküvüsü attım tat olsun diye yedi kızım hepsini benim kızım sütten mahrum kaldığı için ek gıdaya başladım ben kaşık maması meyve suyu taze sıkılmış sizin bana önerebileceğiniz bişey varmı kızlar..