• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

iyi akşamlar kızlar.
bişi sorucam yaa... bebeklerinizn saçları dökülüyor mu ? benimki dünden beri dökülüyor bi tarafı kelleşmiş gibi bile... sanki cok sacımız vardı hepten kel kalacaz sanırım :))))))

dökülüyor dark yalnız değilsin bizde keliz cnm :D

erkek canım... 3 ay 2 günlük ben sizin şu mesajınızın altında çıkan yaş tablosunu nasıl yapabilirim...

lilypie sitesinden yapabiliyorsun cnm..yada tickerfactory

iyi akşamlar kızlar.
bişi sorucam yaa... bebeklerinizn saçları dökülüyor mu ? benimki dünden beri dökülüyor bi tarafı kelleşmiş gibi bile... sanki cok sacımız vardı hepten kel kalacaz sanırım :))))))

evet canım dökülüyo saçları...zaten normalmiş dökülmesi 4. aydan sonra kalıcı saçları çıkıcakkmış. onlar anne karnındaki saçları olduğu için dökülücek. rengi bile değişebilirmiş...

merhaba arkadaşlar... benimde 3 ay 2 günlük bir oğluşum var... ben de istanbula gelin geldim. burda ne bi komşuluk var ne de arkadaşlık. beni de aranıza kabul edermisiniz??? ben de ekim annesiyim...

slm canım hoşgeldin
yaaaaaaaaaa ben grip oldum ogluma sütten gecer mı ya da sütüm grip olmasını engeller mı antıbıyotık ozellıgı de varmıs ya
bu arada oglusumu sunnet ettırdık tavsıye ederım cok cabuk ıyılesıyo

Dark bizimde dökülüyor ama saçlı olduğundan seyreldi sadece şimdilik kel değil :))

Geçmiş olsun çerkezkızı damatlığınıda görürsünüz inşallah :))

teşekkür ederim canım sağol... ama ben o siteye burdan mı giricem... :59::59:

cnm sen bana bilgilerini ver ben sana yapayım

slm canım hoşgeldin
yaaaaaaaaaa ben grip oldum ogluma sütten gecer mı ya da sütüm grip olmasını engeller mı antıbıyotık ozellıgı de varmıs ya

sorma bende oldum bugünden beri hapşırıyorum,boğazım acıyo...korkuyorum oğluma geçerse die..
çok geçmiş olsun..bizde ettirmiştik 1 ay önce :)

slm canım hoşgeldin

canım geçmiş olsun maske tak bol bol meyve ye.bende olmuştum ve oğluma geçti burnu tıkandı ememedi çok zordu

bende sünnet ettirmek istiyom ama kocam istemiyo malesef büyüyünce olcakmış:(

cnm sen bana bilgilerini ver ben sana yapayım

sorma bende oldum bugünden beri hapşırıyorum,boğazım acıyo...korkuyorum oğluma geçerse die..
çok geçmiş olsun..bizde ettirmiştik 1 ay önce :)

aynen benımde sankı bogazım yırtılacak kronık faranjıtım var zaten bı de grıp :43:ıns gecmez
bende daha erken olsun ıstedım ama bıngolde yasadıgımız ıcın tek cocuk cerrahı vardı genel anestezı yaptıkları ıcın onermedı bızde kayserıye goturduk super oldu

kızlar yaa 4 gündür kocayı attım oğlanla yatıyom geceleri uyumayan oğlum yanında uyuyor.gece gözünü açıyor bakaıyor yanındayım kapatıyor uyuyor bida yatağında uyumuyor ne yapcam yaaa kocam deli yatar onu alamıyom yanımıza nasıl olcak bu iş bilmiyomm

canım geçmiş olsun maske tak bol bol meyve ye.bende olmuştum ve oğluma geçti burnu tıkandı ememedi çok zordu

bende sünnet ettirmek istiyom ama kocam istemiyo malesef büyüyünce olcakmış:(

ilerde cocukta travmatık sonuclara yol acıyomus ıyılesme surecı de gec oluyo zaten ama sımdı gelısım asamasında oldugu ıcın cabuk ıyılesıyo ıns esınde ıster sana da zorluk olmaz ne kadar esler yardımcı olsada sorumlulugun en buyugu annede

kızlar yaa 4 gündür kocayı attım oğlanla yatıyom geceleri uyumayan oğlum yanında uyuyor.gece gözünü açıyor bakaıyor yanındayım kapatıyor uyuyor bida yatağında uyumuyor ne yapcam yaaa kocam deli yatar onu alamıyom yanımıza nasıl olcak bu iş bilmiyomm

canım bence o şekilde alıştırma belki şimdi biraz zahmet çekersin ama ilerde rahat edersin. eğer yanında yatmaya alışırsa bidaha beşiğinde hiç uyumaz...

aynen benımde sankı bogazım yırtılacak kronık faranjıtım var zaten bı de grıp :43:ıns gecmez
bende daha erken olsun ıstedım ama bıngolde yasadıgımız ıcın tek cocuk cerrahı vardı genel anestezı yaptıkları ıcın onermedı bızde kayserıye goturduk super oldu

bizimde çocuk cerrahı yaptı lokal anestezi ile..ilk gün zordu sadece çişini yapınca çok ağladı bende ağlamıştım onunla beraber..bide sargıyı çözünce ağladı..ama çabuk iyileşti ..biz atlattık darısı diğer erkek annelerinin başına :)

çok sağol canım.. benim oğluşum 21 ekimde doğdu

birde adını söyle cnm oğlunun

Bende eşime dedim yaptıralım diyede yok dedi :)) daha erkenmiş..

Azizan kokuna alışmış olabilir ama böyle yatarsanızda sonra ayırmak çok zor olur bende akşamları bazen alıyorum dalana kadar sonra koyuyorm ama bu gece yanımda yatırcam mızmız hasta gibi beşiğide uzağımda kalıyor yanımda olsun diyorum.

iyi akşamlar kızlar.

benim kızımınkide dökülüyor,anne kız birlikte saç döküyoruz...hamilelikte hiç dökülmüyordu benimki inanılmaz kalın ve güçlüydü,şimdi avuç avuç gidiyor,kızımda bol saçlı doğdu hemde simsiyah saçları var,şimdi bakıyorum bazı yerleri iyice seyrelmiş...

ilerde cocukta travmatık sonuclara yol acıyomus ıyılesme surecı de gec oluyo zaten ama sımdı gelısım asamasında oldugu ıcın cabuk ıyılesıyo ıns esınde ıster sana da zorluk olmaz ne kadar esler yardımcı olsada sorumlulugun en buyugu annede
biliyorum canım ama işte kocam aynı fikirde değil o büyükken,ilkokuldayken olmuş bişi olmamış oğlumda biraz büyüyecekmiş.aynı fikirde değiliz malesef
canım bence o şekilde alıştırma belki şimdi biraz zahmet çekersin ama ilerde rahat edersin. eğer yanında yatmaya alışırsa bidaha beşiğinde hiç uyumaz...

düzeltmem lazım canım biliyorum sonra çok zorlanacam

bizimde çocuk cerrahı yaptı lokal anestezi ile..ilk gün zordu sadece çişini yapınca çok ağladı bende ağlamıştım onunla beraber..bide sargıyı çözünce ağladı..ama çabuk iyileşti ..biz atlattık darısı diğer erkek annelerinin başına :)

birde adını söyle cnm oğlunun

bızımde ılk cısınde agladı sonra aglamadı agrı kesıcı vermıstı zaten doktorumuz o zamana kadar ılac vermemıstım nasıp sunnet gununeymıs sargısıda kendı dustu ama aglamadı o zaman ama benım bebegım dogdugunda yogun bakımda ivig aldıgı ıcın bagısıklık sıstemı guclu dıger bebeklere gore bı de acı esıgı yuksek belkı ondan aglamamıstır.dogru soyluyon atlattık stres kalktı ustumden

Bende eşime dedim yaptıralım diyede yok dedi :)) daha erkenmiş..

Azizan kokuna alışmış olabilir ama böyle yatarsanızda sonra ayırmak çok zor olur bende akşamları bazen alıyorum dalana kadar sonra koyuyorm ama bu gece yanımda yatırcam mızmız hasta gibi beşiğide uzağımda kalıyor yanımda olsun diyorum.

kocalarımız sünnet konusunda aynı fikirde canım

kokuma alıştı evet ben odadan çıkınca mızıldanıyormuş ben girince susuyormuş öyle diyo eşim

ay gece gözünü açıyo yanımda yüzüme bakıyo gülüyo kapatıyo gözünü dayanamıyom o haline:)))
bu gece yerinde yatırmaya çalışıyım yoksa kocam isyan bayraklarını kaldırcak hehehe:74::74::74:

Back
X