• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım milupanın gece çayı var... onu deneseniz...ben gazı için rezene çayını kullanmıştım.onu kullandıktan sonra uykusu düzene girdi...gece kendini kasa kasa uyanıyodu onu vermeden önce. gece çayının da rahatlattığını söylüyolar. ben kullanmadım ama kuzenim kullanmış..

mılupanın rezene cayından aldım ben kullandım bı sure devam edım barı. gece cayı almadım olmazsa onu da alırım.

selam hatunlar
duyun ama inanmayın
2de uyuduk 7.15te kalktık
emip hemen uyuduk 8,5da kalktık
9,15te uyuduk veeeeeeeee saate baktığımda 12:05 ti :53::53::53:

dünde 11de kalktı hep 2de uyuyoruz ama olsun 2de uyuyup sabah 8de kalkıyodu inşallah hep böle uyur
böle uyursa kiloda alır zaten 200gr almış çok mutluyum 2ocaktan beri

bizimde aşımız 7şubatta
6aralıkta 5000di bakalım hemşire doktordan daha bilgili bana göre kilo alımına bakalım ne dicek
bizim saf doktor kilosuna iyi demişti fakat 6aralıktan beri böle diyince aaa niyeki deyip bişe dememişti

inş uyur canım ya hep. benımkı de bıraz ıyıydı yıne basladı uykusuzluga. uyuyan bebek guzel buyur derler inş boyle devam eder.

gece nobetım vardı. suanda hala kaanı uyutmaya ugrasıyorum. uyku gozlerımden akıyoooo. BU COCUGUN UYKUSU GELMIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:)))))))))

balum canım benim humananın iyi geceler çayını dene ben kullanıyorum acaip işe yariyo gece onikide yatıyo bida öğlen e kedar uyuyo gece uyanıp emiyo tabi

ayy bak bu diş olayımı bilmem ama eller çok erkenden agızda ve kaşımak ister gibi salyada akıyo birde çok

aynen dun ıkı kez degısdım ustunu o kadar ıslattı yanı:):):) şap şup içiyo goren de bu aç dıyo. hemen sutun mu az fılan:97: kasınıyo galıba. ama bıde bebeklerın ılk yunları da buymus ya bakalım:)

mılupanın rezene cayından aldım ben kullandım bı sure devam edım barı. gece cayı almadım olmazsa onu da alırım.

valla benim oğlum maşşallah diyeyim aman nazar değmesin, gece 10 gibi mamasını yiyiyo sonra 4 e kadar bi uyuyo. 4 te uyanınca tekrar yiyiyo mamasını sabah 7 ye kadar uyuyo...gerçi siz emzirdiğiniz için daha sık acıkıyo olabilir. ben maalesef mamayla beslediğim için daha uzun süre tok duruyo...ama rezene çayından önce saat başı uyanıyodu...

balum canım benim humananın iyi geceler çayını dene ben kullanıyorum acaip işe yariyo gece onikide yatıyo bida öğlen e kedar uyuyo gece uyanıp emiyo tabi

yaaa alıyım o zaman. ya ben razıyım ısterse saatte bır kalkıp ıcsın ama yıne uyusun:16:

valla benim oğlum maşşallah diyeyim aman nazar değmesin, gece 10 gibi mamasını yiyiyo sonra 4 e kadar bi uyuyo. 4 te uyanınca tekrar yiyiyo mamasını sabah 7 ye kadar uyuyo...gerçi siz emzirdiğiniz için daha sık acıkıyo olabilir. ben maalesef mamayla beslediğim için daha uzun süre tok duruyo...ama rezene çayından önce saat başı uyanıyodu...

maşallahhhhh dıyelım bızde;)rezeneye de baslıyım tekrar barı:):) ne kadar verıyosun ve ne zaman verıyosun rezeneyı?

kızlar merak etmeyin daha dişleri çıkmıycakmış. doktoruna sordum ben bizim aynı eller ağızda baloncuk bile yapıyo ...bu üç ay ağzının suyu akar ve dişleri kaşınırmış.ama çıkmazmış dişleri...gerçi erken çıkartanlar olabilir ama 6. ayda çıkmaya başlarmış dişleri.bu aylarda böle devam edicek yani...

evet ben ıkı yer bılıyorum neler var onerebılır mısın bana da. cıvılımle pamıdordan baska.

bebek market,bebeshop,e bebek hepsi burada.valla hepsi güvenli artık.hepsi burada da bebek giyisisi üzerine çok güzel eşeyler yok ama diğer tüm ev ,elektronik ne bilimm aklına ne gelirse her ihtiyaç için inanılmaz güvenli ve hızlı bir site.ben en çok hepsi buarada dan yapıyorum alışveriş.

maşallahhhhh dıyelım bızde;)rezeneye de baslıyım tekrar barı:):) ne kadar verıyosun ve ne zaman verıyosun rezeneyı?

canım gün içerisinde gazı olduğunu anladığımda veriyorum.bi de gece yatmadan önce 20-30 ml kadar veriyorum. onda 100 ml hazırlayın yazıyo ama bizimkiler daha küçük olduğu için midelerini çayla doldurmaya gerek yok bence...bazı günler gündüzleri hiç vermediğim de oluyo..bi de kızlar gece bebeğiniz uyandığında ışığı yakmadan emzirin. bi gece lambası alın o sürekli yansın. gece normal ışık yandığında uyanabilrler.bi de mümkünse gece altını değiştirmeyin. uykusu olmadığı zamanlar beşiğinde yatırmayın.beşiğe yattığında uyuması gerektiğini anlasın.ben mesela dün yatak odasını topluyodum.oğlumu beşiğine yatırdım.uykusu da yoktu. bi baktım uyumuş. yatırdığınızda ağlarsa sakinleştirip tekrar beşiğine koyun.gece ve gündüzü ayırmayı öğrenecektir böyle olunca. ben öle yaptım çok faydasını gördüm.

bebek market,bebeshop,e bebek hepsi burada.valla hepsi güvenli artık.hepsi burada da bebek giyisisi üzerine çok güzel eşeyler yok ama diğer tüm ev ,elektronik ne bilimm aklına ne gelirse her ihtiyaç için inanılmaz güvenli ve hızlı bir site.ben en çok hepsi buarada dan yapıyorum alışveriş.

hepsı buradadan yapıyoruz ama elekronık seyler. kamera fılan aldık. esım uye oraya. dedıgın gıbı bebek kıyafetlerı hos degıl pek.

2 gundur kakasını yapamıyordu cok sukur yaptı şimdi:64::64:

bızımkınınde ellerı hep agzında şapur şapur emıyor parmaklarını

canım gün içerisinde gazı olduğunu anladığımda veriyorum.bi de gece yatmadan önce 20-30 ml kadar veriyorum. onda 100 ml hazırlayın yazıyo ama bizimkiler daha küçük olduğu için midelerini çayla doldurmaya gerek yok bence...bazı günler gündüzleri hiç vermediğim de oluyo..bi de kızlar gece bebeğiniz uyandığında ışığı yakmadan emzirin. bi gece lambası alın o sürekli yansın. gece normal ışık yandığında uyanabilrler.bi de mümkünse gece altını değiştirmeyin. uykusu olmadığı zamanlar beşiğinde yatırmayın.beşiğe yattığında uyuması gerektiğini anlasın.ben mesela dün yatak odasını topluyodum.oğlumu beşiğine yatırdım.uykusu da yoktu. bi baktım uyumuş. yatırdığınızda ağlarsa sakinleştirip tekrar beşiğine koyun.gece ve gündüzü ayırmayı öğrenecektir böyle olunca. ben öle yaptım çok faydasını gördüm.

evet ben ısıgı acmıyorum gece. uytmayacagım zaman besıge koymuyorum ana kucagına koyuyorum. zaten pek durmuyo. yanına oturup konusuyorum. duzelmıstı aslında gece 2 saatte bır kalkıyodu ama yıne uyuyordu. dun gece uyumadı. aglamadı ama uyumadı da.

benimkide ayynen uyuyo ben akşam 8 den sonra uyutuyorum gece otura bliliyim diye 12 ve 3 tekrar emip uyuyo sonra 7 kalkılp birdaha öyleye kadar uyumuyo gündüz de iki bazen 3 kısa en uzun 2 saat uyuyo hastalıgı yoksa tabi rezene yi kim içiyo onu anlayamadım tatlım:43:

Back
X