• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar

dün gulsenin dediği diken olayını denedik bugün banyoda :)

bizde de çıktı ama diken adı insanı korkutuyor vala, ben de bişey sandıydım. vücutlarında doğumdan kalan tüyler var ya, hatta bizimkinde çok tüy vardı, sırtında kollarında falan. baya bi döküldü onlar. ama kalan da var, dökülcek diye bekliyodum ben de.

dedikleri gibi avucumun içiyle ovaladım, aynen öyle sert sert pütür pütür oldu, ama nedeni şey, tüyler ovalanınca büzüştü. hani tütsülenen tüyler sertleşir büzüşür ya aynen öyle oldu. kolunun üstüne yaptım, orası da öyle oldu, kuyruk sokumuna yakın belini de ovaladım oradaki tüyler de öyle büzüşüp sertleşti. dökülcek sonradan tabii.

neyse neymiş öğrendim muradıma erdim, çok merak etmiştim :27:

allah canını almasın emi :D bende denicektimde kızın bugun erken uyuyacağı tuttu :D

kaynana geldi akşam üstü kızıma kızım deyip duruo deli oldum eşimde o bizim kızımız dedi yok benim kızım dio aaa bari öle deme demi :S sustum bişe demedim.

Bilemiyorum şimdi.:26: Umarım bilen birileri vardır. Ciddileşirse doktora gösterirsin.

selam kızlar

dün gulsenin dediği diken olayını denedik bugün banyoda :)

bizde de çıktı ama diken adı insanı korkutuyor vala, ben de bişey sandıydım. vücutlarında doğumdan kalan tüyler var ya, hatta bizimkinde çok tüy vardı, sırtında kollarında falan. baya bi döküldü onlar. ama kalan da var, dökülcek diye bekliyodum ben de.

dedikleri gibi avucumun içiyle ovaladım, aynen öyle sert sert pütür pütür oldu, ama nedeni şey, tüyler ovalanınca büzüştü. hani tütsülenen tüyler sertleşir büzüşür ya aynen öyle oldu. kolunun üstüne yaptım, orası da öyle oldu, kuyruk sokumuna yakın belini de ovaladım oradaki tüyler de öyle büzüşüp sertleşti. dökülcek sonradan tabii.

neyse neymiş öğrendim muradıma erdim, çok merak etmiştim :27:

bende işten gıdınce deneyım dıodum uyudu yavrum
öğrendıgım ıyı oldu aksam anneme sormustum hiç duymadım o nerden cıktı dedi:1: ee o tüyler toplanmazsa sırtımı agrıo yavruların :52:

oğlum öksürüp hapsırıyor bi akıl veren olacakmı bunları yasayan merk ediyorum.

günaydın geçmiş olsun öksürüp hapşırması üşüttüğünden kaynaklanıyordur benim kızımdada vardı öksürük dolu dolu ise ve hırıltı varsa bi doktora mutlaka göster kızımda ayın başında oldu doktora hemen götürdüm bronşiolit başlamış iğneler ilaçlar derken 10 günde tedavi oldu şimdide az az öksürüyor doktor önerisi ile şurup veriyorum dikkatle takip et bence ilerlemesin

umarım ilerlemez,benim bildiğim hapşırması normal ,mikropları atarmış bu yolla,yalnız öksürmesi insanı düşündürüyor..benim oğlum da günde 3-4 kez kısa öksürüyor..takip etmek lazım..uzun öksürmesi bronşite işaret diye biliyorum,özellikle balgamlıysaa..

işte eskiki gibi arada hapsırmıyor yada öksürüyor sıklastı bir kaç gündür agzında salyaaaaa acaip akıo dun yazdım balgam demişim salyayı kastediodum dişte cıkarıo olabilir bilmiom ya cok sinirliyim esim burada degil gerekli oldugunda olmaz zaten tek basıma yapıom herseyi cok yoruldum artık

işte eskiki gibi arada hapsırmıyor yada öksürüyor sıklastı bir kaç gündür agzında salyaaaaa acaip akıo dun yazdım balgam demişim salyayı kastediodum dişte cıkarıo olabilir bilmiom ya cok sinirliyim esim burada degil gerekli oldugunda olmaz zaten tek basıma yapıom herseyi cok yoruldum artık

sorun etme düzelir inşallah,gerçekten de şüphelendiysen doktora götürmekte fayda var,ilerlemez en azından ben de takip ediyorum oğlumu,sıklaşırsa götürcem,seninki günde kaç kez öksürüyor..ağzındaki salya normal..oğlunuz kaç kilo,ne kadar doğdu..

arkadaşlar merhaba,

bu forumda görmüştüm ve bi süredir internette araştırıyodum sonunda buldum ve sizinle paylaşmak istedim. bebeişlerin zeka gelişimi için kartlar. siyah beyaz çıktı alıp yapabilirsiniz.

Infant Stimulation Cards | Free Infant Flash Cards | Baby Teaching Tools Download

bu adreste siyah beyaz insan ve hayvan yüzleri çeşitli şekiller herşey var. bence çok faydalı olacakkk
monozebra denen kartlara benziyoo

tatlım benim oğlanda yapıyordu.doktora sordum doktor sen öksürüp hapşurmuyormusun bişeyi yok dedi.hırıltılıysa öksürüğü bronşit olabilir.sen hissiyatınla anlarsın onu

ya ama bıktım artık. biz istanbuldayız benim ailem de bursada. o her hafta hatta haftada2-3 kez ailesine gitmemizi istiyo. ama ben 2 aydır ailemi görmedim gitmek istediğimde sorun çıkıyo. yok çocuğu bırak öle git. yok ben onu görmezsem duramam. yok eve geldiğinde yemek olmıcakmıymış. ailemle araları açık. o yüzden annemleri de çağıramıyorum ki. zaten gelmek de istemezler. napıcam ben hiç bilmiyorum. şeytan diyo topla valizini çek git

Back
X