• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

arkadaşlar merhaba,

bu forumda görmüştüm ve bi süredir internette araştırıyodum sonunda buldum ve sizinle paylaşmak istedim. bebeişlerin zeka gelişimi için kartlar. siyah beyaz çıktı alıp yapabilirsiniz.

Infant Stimulation Cards | Free Infant Flash Cards | Baby Teaching Tools Download

bu adreste siyah beyaz insan ve hayvan yüzleri çeşitli şekiller herşey var. bence çok faydalı olacakkk
monozebra denen kartlara benziyoo

cnm bende monozebra alacaktım bunları deneyim cok sağol

tatlım benim oğlanda yapıyordu.doktora sordum doktor sen öksürüp hapşurmuyormusun bişeyi yok dedi.hırıltılıysa öksürüğü bronşit olabilir.sen hissiyatınla anlarsın onu

cnm suan iyi ama iste tecrübesiziz ya ilerlemeden bişi yapılabilir diye hareket edeyimd edim
simdi doktordan geldik kızlar diş cıkarmaya baslamıs diş cıkarma ile soguk algınlıgı karısabiliyor dedi doktor. Ama yinede dikkat edicem kakası yesildi üşümüste olabilir yani.

Kızlar salyası normal degil 3 gundu agzının yandn akıo uyurken oynarken kakası su gibi balgamsı yutuo hep salyaları birde cok hısla agzına alıo yumrugunu diş hemen cıkmıo ama belirtitleri baslıomus 4 aydan itibaren ahhhhhhh erken basladık maratona Allah sabır versin ne diim

aperpilcim canım geçmiş olsun hapşırık benim oğlanda da var bi de salyası çok oldupunda boğazına kaçıyo yutamayınca öksürüyor ama her zaman değil tabi günde üç dört kez belki eğer boğazdan öksürüyorsa hırıltıyı bekleme bence canım eşin yok biliyorum ama dra telefon etsen bakalım ne dicek

eslıelif sabır canım ne diyebiliriz ki eşinin karakterini en iyi sen bilirsin çekip gittiğinde ders alır mı yoksa hırçınlaşırmı bunları hep düşünmen lazım bi anlık sinirle karar verme kuzunu düşünnn

aperpilcim canım geçmiş olsun hapşırık benim oğlanda da var bi de salyası çok oldupunda boğazına kaçıyo yutamayınca öksürüyor ama her zaman değil tabi günde üç dört kez belki eğer boğazdan öksürüyorsa hırıltıyı bekleme bence canım eşin yok biliyorum ama dra telefon etsen bakalım ne dicek

eslıelif sabır canım ne diyebiliriz ki eşinin karakterini en iyi sen bilirsin çekip gittiğinde ders alır mı yoksa hırçınlaşırmı bunları hep düşünmen lazım bi anlık sinirle karar verme kuzunu düşünnn

gittim canım hırıltıyı bekleyemedim :) içim rahat etti benimkide böle işte ama bugun öksürük arttı ondan korktum. ya dün yastıgı ıslatmıs uyurken akıntıdan o derece

esime hala kırgınım yokya iki haftadır bişiyi çözemedik gözümde görmüyor zaten bebegimden baska bişi suan. cok düşüom özellikle hasta olma durumlarında

ya ama bıktım artık. biz istanbuldayız benim ailem de bursada. o her hafta hatta haftada2-3 kez ailesine gitmemizi istiyo. ama ben 2 aydır ailemi görmedim gitmek istediğimde sorun çıkıyo. yok çocuğu bırak öle git. yok ben onu görmezsem duramam. yok eve geldiğinde yemek olmıcakmıymış. ailemle araları açık. o yüzden annemleri de çağıramıyorum ki. zaten gelmek de istemezler. napıcam ben hiç bilmiyorum. şeytan diyo topla valizini çek git

ne demek ya çocuğu bırak git!boşansak bile mahkemeler annede anormallik yoksa asla çocuğu babaya vermiyor.yemeği de dışarda yesin.istanbul bursa nedir ki sanki fizana gidiyosun.ay ben bile sinir oldum.çok benciller ya...

ne demek ya çocuğu bırak git!boşansak bile mahkemeler annede anormallik yoksa asla çocuğu babaya vermiyor.yemeği de dışarda yesin.istanbul bursa nedir ki sanki fizana gidiyosun.ay ben bile sinir oldum.çok benciller ya...

aynen öle canım ya... çocuk olmasa şimdiye kadar gitmiştim bile ama arada oğlum var işte. zaten 3-4 gün kalıp geliyorum. burda hiç kimsem yok. ne konuşabileceğim bi komşum var ne de arkdaşım. bursya gidince rahatlıyorum bi değişiklik oluyo. kaynana görmekten bıktım ya. zaten oğlumun herşeyine karışmak istiyo. sanki kendi çok iyi büyütmüş de.

zeytinağac kız bu ne sinir yavaş kız zaten üzülmüş:93:

aperpil seninki iş için gitmemişmiydi niye kırıldın adama:82:

bu arada dün ögle bir kaka yapmıstı hem cok yapıskan hemde cok suluuuuu demek bundan kızlar bunalı aklınzda tutun ben aldımamıstım kakalaı takip edin herseyi anlatıyorlar aslında

zeytinağac kız bu ne sinir yavaş kız zaten üzülmüş:93:

aperpil seninki iş için gitmemişmiydi niye kırıldın adama:82:

cnm kırılganlıgım gitmesine degil gitmeden 2 gun önce kırılmıstım yaa eve gec gelmişti benimde sinirime denk geldi cok yoruluyorum sırtım agrıyor artık bebekten azcık bakmıoki kendime zaman ayırayım bundan basladı sonra sustu sustukca gunler gecti olayı büyüttüm

şimdi anladım zeytincim derdi olan dertlinin halinden anlar diyorsun yani:)

aslıelifkaç yıllık evlisin kuzum konukomşu yok mu oralarda hiç

cnm kırılganlıgım gitmesine degil gitmeden 2 gun önce kırılmıstım yaa eve gec gelmişti benimde sinirime denk geldi cok yoruluyorum sırtım agrıyor artık bebekten azcık bakmıoki kendime zaman ayırayım bundan basladı sonra sustu sustukca gunler gecti olayı büyüttüm

hımms anladım canım nooluyo bu erkeklere sanki onlar lohusaa:(( benim kociş öle diil allahtan amann nazar değmesiiinnn:nazar: burada duyuyorum da hakkaten dayaklık kocalar yok değil yanii

şimdi anladım zeytincim derdi olan dertlinin halinden anlar diyorsun yani:)

aslıelifkaç yıllık evlisin kuzum konukomşu yok mu oralarda hiç

2 yıllık canım buraya taşınalı 10 ay kadar oldu. ama hiç komşuluk yok burda... karşı komşuma slm vereyim diyorum kapıyı kapatıyo suratıma bakmadan...

Back
X