• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evet ya 4 ay bıtıyo. 4 gun kaldı bızım:):) oyun oynamak ıstıyo hep ılgı beklıyolar ya. uyutmaya ugrasırken bı bakıyorum ona gulmeye baslıyo:):)
karni tok olunca mememi diger eli ile yumrukluyor meme cikiyor seviniyor tekrar aliyor yine yumrukluyor.elbiselerini toplayip agzina götürmeye basladi.önlük durdurmuyor asiliyor

canım uzulme ya. duzelır o daha cok kucuk. ben hamılelıgındekı streslerını tam bılmıyorum bı ara 3-4 ay kadar gıremedım ya nete netımız yoktu o arada ondan. ama cok stres yasadıysan en cok ondan etkılenmıstır. ama duzelır o uzulme.

ya kuzumun psikolojisi bozuldu ya da bozduk sanırım :(( evde dogumdan sonra cok gergin olduk eşimle cocuk katılıyo en ufak bişiyde ..bugün de tartısıyoduk ufak bişiy için,ama öyle bagırma falan yoktu oglum da bi bana bi babasına bakıyodu en sonunda dudagını büzdü ve katılıp nefessiz kaldı..daha sonra ellerini sıkıp kendini kasıp cıglık cığlıga aglamaya basladı.çok korkmus ve cıldırmıs gibi davranıyodu,sanki bi cesit sinir krizi gecirdi,çok korktum onu görünce ben de aglamaya basladım :(( cok kötü hissediyorum,napmama gerek?pedagog a danıssam mı?

ironic mrb canım nasılsın seninle en son doğumdan önce görüşmüştük.öncelikle hayırlı olsun bebişin cnm.bu konuda çok sıkma canını.olay sadece onların aşırı duyarlı olmasından ibaret.biz bebek daha anlamaz deyip geçiyoruz ama onlar çok hassas duygulu varlıklar.evdeki en ufak gerginliği ya da tartışmayı onlar şiddet olarak algılıyolar ve dehşete düşüp korkuyolar.tepkisi bu yüzden.onun yanında tartışmamaya bakın.ben bazen eşime sinirlenmiş oluyorum.o suratla oğluma baktığımda oğlum dudağını büküyo,kaşlarım çatık olunca gözleri, doluyo düşün artık.sen gene bi pedegoga danış için rahatlasın arkadaşların dediği gibi.ama üzme kendini bebişlerimiz çok ciiinnn herşeyi anlıyolar:16:

ironic ben sinirli yda stersli olayim bu hemen yansiyor bebek de ayni huzursuz oluyor.karni acda olsa sinirden ememiyor beni.dha sakin sessiz bir ortama geciyorum.o zaman emiyor beni

3 gündür baş ağrısı,baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum yürürken beynim sarsılıyor sanki çok kötü oluyorum ozaman 15 dakika falan sürüyor sonra geçiyor neden böyle oluyorum acaba ya :((

neee şimdi ahbap çıkacaz.bende 1,5 yıl önce tayinle geldimmm:34:üst katı var evet ama en ii orasıı.bana izmirden gönderiyolar ailem

ben de ıstanbula gıdınce alıcam ın. gecen sene hamıleyken almıstım ıstanbuldan. annem yolluyor gelınce getırıyor. ama kendım gıdıp alısverıs yapmak da ıstıyorum yanı:)

karni tok olunca mememi diger eli ile yumrukluyor meme cikiyor seviniyor tekrar aliyor yine yumrukluyor.elbiselerini toplayip agzina götürmeye basladi.önlük durdurmuyor asiliyor

benımkı de tok olunca memeyı cıkarıyo alıo cıkarıyo alıyo oyun yapıyo komık ya:)

ya ironic hala mı üzüyor seni kocan :84::57:

sesten korkması doğal ama canım daha çok küçük geçen ben yeşillikte bi sülük gördüm diye çığlığı bastım yavrum da dedesinin kucağında ağlamaya başladı ikimiz birden ağladık:53:
ilerisi için de evet siz halledin sorunlarınızı çünkü pedegog düzeltse de evde aynı ortam işe yaramz canım yaa off çok can sıkıcıı:71:

ironic canim sese cok duyrli oldular simdi gecen benim beyim oglana bagirarak seslendi benim kizda kucagima bir sicradi o sese.nasil agladi
herseyi kendi üstüne aliniyor ufak bir seyde hemen dudak bürüyor.4 aylik bir bebege pedegog ne der bilmem.ama yaninda yüksek sesle konusmayin.kortugundan ö sekil aglamis yavrum.
canım sesimiz yüksek tonda diildi ama sert ses tonunu bile anladı,eşim gitti 1 saat sonra durdu durdu yine aynı seyi yaptı korkuyorum
canm sorunun neden olduğunu biliosun. bebeğin böle tepki vermesi normal. bence onu pedagoga götürceğine eşinle sen aile terapistine gidin. yada eşinin bu durumun gerginliğinizden dolayı olduğunu duymasını istiyorsan pedagoga götür. oda size önerilerde bulunacaktır
o da dogru ama onun ruhu az ya da cok yara almıs gibi bunu düzeltmek için napmam gerek ögrenmeliyim..cocuk psikolojisiyle ilgili kitap okurken yasadıgım duruma bak :((

3 gündür baş ağrısı,baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum yürürken beynim sarsılıyor sanki çok kötü oluyorum ozaman 15 dakika falan sürüyor sonra geçiyor neden böyle oluyorum acaba ya :((

hamıle mısın ne:9: bılmıyorum kı canım. emzırdıgın ıcın bunyen zayıf dusmus olabılır.

ben de ıstanbula gıdınce alıcam ın. gecen sene hamıleyken almıstım ıstanbuldan. annem yolluyor gelınce getırıyor. ama kendım gıdıp alısverıs yapmak da ıstıyorum yanı:)

benımkı de tok olunca memeyı cıkarıyo alıo cıkarıyo alıyo oyun yapıyo komık ya:)

istanbuldan izmirden gelince yetmiyoo rize bize:3:

ironic mrb canım nasılsın seninle en son doğumdan önce görüşmüştük.öncelikle hayırlı olsun bebişin cnm.bu konuda çok sıkma canını.olay sadece onların aşırı duyarlı olmasından ibaret.biz bebek daha anlamaz deyip geçiyoruz ama onlar çok hassas duygulu varlıklar.evdeki en ufak gerginliği ya da tartışmayı onlar şiddet olarak algılıyolar ve dehşete düşüp korkuyolar.tepkisi bu yüzden.onun yanında tartışmamaya bakın.ben bazen eşime sinirlenmiş oluyorum.o suratla oğluma baktığımda oğlum dudağını büküyo,kaşlarım çatık olunca gözleri, doluyo düşün artık.sen gene bi pedegoga danış için rahatlasın arkadaşların dediği gibi.ama üzme kendini bebişlerimiz çok ciiinnn herşeyi anlıyolar:16:
saol cnm,idare ediyorum aslında cok da iyi değildim zaten bi de üzdü beni,,3 gün önce camasır suyunda zehirlendim,2 gün yattım berbat durumdaydım o halde ogluma bakmaya calıştım ama bi de böyle stres olunca :((sen nasılsın?
ironic ben sinirli yda stersli olayim bu hemen yansiyor bebek de ayni huzursuz oluyor.karni acda olsa sinirden ememiyor beni.dha sakin sessiz bir ortama geciyorum.o zaman emiyor beni
ben de sakinleştirdikten sonra meme verdim hemen bugün,kendini güvende hissetsin die
ya ironic hala mı üzüyor seni kocan :84::57:

sesten korkması doğal ama canım daha çok küçük geçen ben yeşillikte bi sülük gördüm diye çığlığı bastım yavrum da dedesinin kucağında ağlamaya başladı ikimiz birden ağladık:53:
ilerisi için de evet siz halledin sorunlarınızı çünkü pedegog düzeltse de evde aynı ortam işe yaramz canım yaa off çok can sıkıcıı:71:
napim cnm adam bu saatten sonra degişir mi ?daha da odunlaştı,benle kibar konus die ders veren adam,sacmasapan seylerden hakaret ediyo,benim de sinir sistemim cöktü ama aldırmamaya calışıyorum,yokmus gibi davranıyorum

kızlar bişi sorcam bebişleriniz dönmeye başladı mııı?
iki yanına dönüyo yüzüstüyken de sırt üstüne dönüyo...
bebek ağlayınca eşin ne yaptı canım yaa
kucagımdan alıp sakinleştirmeye calıştı,sakinleşmedi tabi ben aldım geri,sinir krizi geciriyo diyorum adam acayip sogukkanlı...onu bi kenara cekicem bi ara cocuk uyurken falan eger böle olucaksa bebegimin ruhu daha fazla yara almadan evleri ayırsak iyi olur..bu onun için daha dogru olur

kızlar
sizce tartımmı bozuk yoksa kızım coştumu anlamadım
dün üstündekilerle tarttım 5800
bugün bezini değiştirdim sade badisiyle tarttım ahanda 5900

buarada geçtimiz cuma tam 5600dü 2ocaktada 5600
:26::26:

Back
X