kızlar niye mamaya karşısınız ben anlayamadım. tabi en doğrusu en doğalını beslemek. ben de bebeğimi hazır gıdalarla büyütmek istemiyorum ama evde hazırlarken sebzelerin vitamin değerleri epey bi azalıyo. özellikle inek sütü ya da keçi sütü hem bebeğimizi beslemiyo hem de demir eksikliği, alerji gibi sorunlara yol açıyo. ben gıda mühendisiyim benim bi hocam bu konuda tez hazırlamıştı. bebeğinize verilen yoğurdun bile mamadan yapılması gerekiyormuş. niye bu kadar mamaya karşı olduğunuzu anlamadım...pazardan aldığınız sebzeleri bi düşünün. kontrollü tarım yapılmıyo ki. tarlanın yola yakın olup olmadığı bile bebek beslenmesinde çok önemli. organik pazarlarında satılan çoğu ürünlerin organik bandrolü yok. ama güvenilir bazı markalar var ve gerçekten kontrollü tarımla organik olarak üretiyolar... pirinç ununun besleyici hiç bi değeri yokmuş. bence onun yerine pirinci kaynatıp süzgeçten geçirip yedirin daha iyi. ben hazır gıdaları savunmuyorum. lütfen yanlış anlaşılmasın. sadece hocamın tezini okumuştum da ordan edindiğim bilgilerii paylaşmak istedim.