• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cnm ben küçük bi cezvede günlük kaynatıyorum çok az bişey. 5 dk kaynatıyoum zaten. ama şişe suyu kaynatıp kaynatmamakta tereddütlüyüm doktora soracağım çindeki mineraller gider çünkü kaynatınca. kaynayınca cam bardağa alıyorum ılıması için. sadece günde 1kez akşamları veriyorum zaten

kız ilahi. kaynamayla mineraller ölmez. vitaminler ölür. dünyadaki en mineralli sular sıcak sulardır hatta :D ee sudada vitamin yok :D

Benimde oğlanla geçiyor bütün günüm dışarı cıkmıyorm kaynana eltı görumce var zaten..akrabalarım var ama köyde bu sogukta köye kalmaya gitmek istemiyorum anca komşularla gidip geliyoruz birbirimize bir işim oldumu sabah erkenden çarsıya cıkıyorum esıme bırakıyorum .. aaa kilpaya hiç bakmadım cnm sagolsın;)

ozel msj attım burdan da yazım ykm de wenıce urunlerı varmıs cok guzel gorumcem almıs. kaana da yolladı bıseyler guzel ve cok ucuz.

Bu prima 4 nodan bana çiş kokusu geliyor ya az dolsun hemen dısarı cıkıo kokusu farkettınızmı kızlar :D eltimde kızında aynısınd edı

merhaba canım
siz 4 noya mı geçtiniz? ben 3 ü kullanıyorum. aslında biraz sıkıyor gibi ama yine 3 aldım dün. 4-9 yazıyor üzerinde ama kilosu dolmadan sıkıyor diğer numaralarda öyleydi erken değiştirmiştim numarasını.
beyaz paketten behsediyorsan evet bende 3 numarada değişik bi koku farkettim sanırım pamuklu oluşunda dolayı.

benimki kabız :D 6 gün oldu yapmadı daha

fitili getirdi eşim attım bakam. birazdan ev dolusu kaka yapar heheheh :D

fitili koyar koymaz yapmadı mı canım uyarınca yapmış olması lazım genelde. fitili buzdalabından alıp mı koydun yoksa 1 saat kadar beklettin mi? bekletmezsen eğer pek etki yapmaz canım erimeyebilirmiş
benim kızda aynı sorun var dr a götürdüm cuma günü. emme sıklığından olabilir dedi 3 saat de 1 emzir dedi ama biizm kız 1 saat anca dayanabiliyor basıyor çığlığı:52::52:

ayyy ne güzelll. ama şimdi yatması sana daha çok batar evde bana öyle oluyor da:63:

harbiden ya bana da uyuması batıyor:52: zaten akşamdan akşama görüyoruz bi pazarımız var hep uyumak istiyor çıldırıyorum uyandırıyorum:52:

ben de bı kez yaptım ama fena olmamıstı. cok severım:)

olsa da yesek ya değil mi:63:

o morluktan benim kızımdada var poposunun hemen üstünde.kızım ayaklarının üstüne basıyor ayaklarının üstüne hafif bastırdığımda parmak uçlarına basarak adım atmaya çalışıyor :)

benımkı nıye basmıyooooo:84:

merhaba canım
siz 4 noya mı geçtiniz? ben 3 ü kullanıyorum. aslında biraz sıkıyor gibi ama yine 3 aldım dün. 4-9 yazıyor üzerinde ama kilosu dolmadan sıkıyor diğer numaralarda öyleydi erken değiştirmiştim numarasını.
beyaz paketten behsediyorsan evet bende 3 numarada değişik bi koku farkettim sanırım pamuklu oluşunda dolayı.

fitili koyar koymaz yapmadı mı canım uyarınca yapmış olması lazım genelde. fitili buzdalabından alıp mı koydun yoksa 1 saat kadar beklettin mi? bekletmezsen eğer pek etki yapmaz canım erimeyebilirmiş
benim kızda aynı sorun var dr a götürdüm cuma günü. emme sıklığından olabilir dedi 3 saat de 1 emzir dedi ama biizm kız 1 saat anca dayanabiliyor basıyor çığlığı:52::52:

harbiden ya bana da uyuması batıyor:52: zaten akşamdan akşama görüyoruz bi pazarımız var hep uyumak istiyor çıldırıyorum uyandırıyorum:52:

buzlukta varrrrr:56::56:

bizim evde de üst kattaki gacırtı gucurtu bitmez, bide tık tık terlik sesleri, kızın tam tepesinde, uyuyamıyo yavrucak, çıkıp sorucam çok merak ediyorum ne sesi onlar:52:

slm demek herkezde var bu 3 gecedir üst kattakiler sabaha kadar nette oturuyo deli olacam taman sessiz oyurursun ama bunlar zart zurt bir şey çekiştirip kapılar seslikapanıyo birde kahkaha sesi çıldırıcam oglumun ayarı kaçtı eşime kızıp duruyorum çünkü üstte ablası var birşey desem olagan dışı kavgayı gör uff ya bakalım ne kadar sabır ederim:59:

merhaba canım

eşim getirir getirmez arrım cnm. hemende yaptı hatta 3 kere yaptı 2 si akşam 1 i sabah :D şurubu günde ikiye çıkardım.

afiyet olsun balum
olsa da yesem ya:)) haızrlarda güzel olmuyor ki:)kaan ımıza süt olsun inş...

üzülme kız erkek çocukları genelde daha geç yürürler konuşurlar beyefendiler ağır abiler ya ondan:)) kendilerini yormuyorlar hiç.. eltimin oğlu 8 aylık daha yeni yeni hareketlendi. acele etme canım o yapacağı günü bilir. dr uum siz yaptırmayın sakın dedi. ayaklarına zarar verebilirmişiz. he bi de 4. ayın sonunda desstekli oturtmaya başlayabilirsiniz ama şimdi yatar pozisyona devam dedi

Son düzenleme:
eşim getirir getirmez arrım cnm. hemende yaptı hatta 3 kere yaptı 2 si akşam 1 i sabah :D şurubu günde ikiye çıkardım.

yapsın yapsın bol bol:):)

afiyet olsun balum
olsa da yesem ya:)) haızrlarda güzel olmuyor ki:)kaan ımıza süt olsun inş...

üzülme kız erkek çocukları genelde daha geç yürürler konuşurlar beyefendiler ağır abiler ya ondan:)) kendilerini yormuyorlar hiç.. eltimin oğlu 8 aylık daha yeni yeni hareketlendi. acele etme canım o yapacağı günü bilir. dr uum siz yaptırmayın sakın dedi. ayaklarına zarar verebilirmişiz. he bi de 4. ayın sonunda desstekli oturtmaya başlayabilirsiniz ama şimdi yatar pozisyona devam dedi

sagol canım cvb ın ıcın. bazen yarı oturur sekılde oturtuyorum kayıyo yatıyo:)

hangi şurup canım
dr bize babuline verdi ama piyasada kalmamış dedi eczacılar giittim dr a sordum babuline daha etkili ama yoksa başka bi şurup yazdı onu al dedi daha almadım

melisciğim ismin görünüyor ama yazmıyorsun tatlım özledim nasılsın oğluşum nasıl iyidir inş..

ececiiğim sizde de mi kaka sorunu var tatlım bu şurup iyi geliyor mu almadım daha. özledim kızımın günde 5-6 kez yaptığı günleri:52: sadece 1. ay yapmıştı:)))

ya şu külotlu çorap meselesine bayıldım yahu:52: karizma çiziliyormuş sadece o kadarcık:52: daha ne olsun:27: eltimin oğluna da giydiriyorlar bende ona diyordum karizma yerlerde be oğlum kızım beğenmiyecek seni diyordum:52:

selam kızlar nasılsınız canım acayip türk kahvesi çekti ama yalnız içilmiyo yokmu malatyada olanınız gelsede içsek:68:

selam kızlar nasılsınız canım acayip türk kahvesi çekti ama yalnız içilmiyo yokmu malatyada olanınız gelsede içsek:68:

benım de pazar kahvem gume gıttı. pazar gunlerı esımle ıcıyorduk. bu hafta calıyor malesef. toplantı yapacaklarmıs. cok lazımdı pazar pazar:84:

şöyle bi bakıp kaçıyorum kızlar

dışarı çıkarcam babasıyla çocuğu, hehe bakınırken daha kolay oluyo günü geçirmek

görüşürük hanımlar :52:

Back
X