• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aman ya allah korusun laf olsun die koymusum işte :)) ben bi taneyle kafayı sıyırıyorum kalsın baska istemem :))hoşbulduk cnm benimki işte evde olsa da cocuga bakmaz ben nete gircem die :))

iyidir cnm hoşbulduk cagırdın geldim :))sen nasılsın?

cok sukur ıyıyım ya. ama son 5 dk dır oglan huysuzlandı ya:(

selam kızlar
bebişlerle nasıl oyunlar ounuyorsunuz?ben oğlum sıkılmasın istiyorum ama hergün aynı şeyleri yapmaktan ben bile sıkıldım....fış fış kayıkçı---ali babanın çiftliği---bir kaç şarkı daha

akşama ne pişireceksiniz
hiçbişiy:66:
kızlar biriniz cevap verin.....

adet olamayanlar,sizce bu durum sıkıntı stres yapıyor mu?

ben daha olamadımda,bendeki bu hali olmamamı yormalıyım :26:
yapmaz mı menopozlu gibi sıcak basıyo habire atletle geziyom bu havada,sinir yapıyo..ben de olmadım ve hamile falan kalsak anlayamam korkusu var bende hep :SS

kızlar biriniz cevap verin.....

adet olamayanlar,sizce bu durum sıkıntı stres yapıyor mu?

ben daha olamadımda,bendeki bu hali olmamamı yormalıyım :26:
canım hiç olmadınmı yapar galiba

yapmaz mı menopozlu gibi sıcak basıyo habire atletle geziyom bu havada,sinir yapıyo..ben de olmadım ve hamile falan kalsak anlayamam korkusu var bende hep :SS

ne iyi ama acıkınca ne yiyeceksin

selam kızlar
bebişlerle nasıl oyunlar ounuyorsunuz?ben oğlum sıkılmasın istiyorum ama hergün aynı şeyleri yapmaktan ben bile sıkıldım....fış fış kayıkçı---ali babanın çiftliği---bir kaç şarkı daha

aynen ya oyun yok:)

ben de pısıremem kocam gelıp yapsın zaten cocuk huysuzlandı ugrasamam:9:

sorma sorma kaşım bıyığım cıktı acayip oldum cocuk hangisi annesi hangisi babası karıstırcak valla :52::52:

:60::60::60: ay koptum ya. Allah da senı guldursun. benımde bıyıkları yoldum da kocam kaanı bakarken. kaş alamıyom ben. kuafor ayagıma gelse anca:)

ya dışardan sipariş ya da pratik sandviç falan gibi bişi zaten oturup yemek yemeye izin vermiyo ki benim veletim :))
sen teksin galiba benim kayınvalide var bide eşim çalışıyo bişeyler yapmam lazım
aynen. kapalıyım ama evde bıraz kokoşumdur. artık ona da vakıt yok:)

sürekli evde olunca doğru ama çalışmaya başlayıncaolmuyo dağınık saçla dolaşmak

Back
X