• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

oglumu bırakacak bı Allahın kulu yok. zaten kurtlar vadısı fılıstıne gıttı enıstesı fılan ıstememmm.

senın kayınvalıde uzaktı demii kaanı ona bırakırdın hava almıs olurdun sende
eşinide göndermeseydın o zamnnn cocuk onun değil mi oda baksın

hıc oyle arkadaslarıyla gezmek huyu yoktur. ayda yılda bır arkadasları cok ıstemıs enıstesı fılan gıttıler. oyle her zaman bıraz or gıder zaten:20:

ay aman dizisinden gına geldi yıllardır bi de filmlerine gidiyolar :PPP

aynennnnnnnnnnnnn:84:

senın kayınvalıde uzaktı demii kaanı ona bırakırdın hava almıs olurdun sende
eşinide göndermeseydın o zamnnn cocuk onun değil mi oda baksın
benimki yakında ama ben bırakmam birincisi cok cahil,cocugu cuval gibi tutuyo ve aglamasındie abuk subuk bişi verir ya da yapar güvenmiyorum,ikincisi de benimki bensiz uyumuyo bile baskasında hiç durmaz baskasının kucagına bile gitmiyo

kaynanan yapsa ya o zaman kız?ya da o cocuga bakıyosa senin yapmaya ve yemeye fırsatın olur benim ikisine de fırsatım olmuyo
kaynanam geziyo zaten elide pek yavaş çı biedim bunaldı oda hep içerde
ben sacımı aksamdan düzlüyorum sabaha hazır oluo
bende azende kuaföre gidiyom
evet canım oyle sen al maşa duzlestırıcı ne varsa:)

düzleştirici var bide maşa alayım dedim

benimki yakında ama ben bırakmam birincisi cok cahil,cocugu cuval gibi tutuyo ve aglamasındie abuk subuk bişi verir ya da yapar güvenmiyorum,ikincisi de benimki bensiz uyumuyo bile baskasında hiç durmaz baskasının kucagına bile gitmiyo

hmmmmmmmm...
benımkıde aıle dısından bırılerını görunce ağlıo öcüüü geldı sanki birinede gitse ağlıo sadece kanı çeken kişileri görünce gülüooo
bu yaşta adam seçio sıpa :1:

canım merakımı hoş gör koçiş ne iş yapıyo çok mu yorgun oluyo merak ettim valla

kızlar yaa piskoljim bozulduuuuuuuuuuuuuuu..
27sinde regl olmam lazımdı olmadım halaaaaaaaaaaaaa.. korunuyorz hiç kaza felanda yaşamadık ama hamile kalınır mı böyle de bilmem kiiiiiiiiiii 3.gün bugunn ay cok korkuyorum.. :18::18::18::18:

kızlar yaa piskoljim bozulduuuuuuuuuuuuuuu..
27sinde regl olmam lazımdı olmadım halaaaaaaaaaaaaa.. korunuyorz hiç kaza felanda yaşamadık ama hamile kalınır mı böyle de bilmem kiiiiiiiiiii 3.gün bugunn ay cok korkuyorum.. :18::18::18::18:

hhıııhh okadar hava atarsan olacağı buuu:52:
bişey olmaz ilaç kullandın mı ondan olabılır yada stres

hiçbişiy:66:

yapmaz mı menopozlu gibi sıcak basıyo habire atletle geziyom bu havada,sinir yapıyo..ben de olmadım ve hamile falan kalsak anlayamam korkusu var bende hep :SS

ya bende bu kış kaloriferler çok iyi yanıyo diyodum,hiç üşümüyorum ya....:9:

gel adet gel sana ne pedler alıcam....:66:

Back
X