• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hee kızzz şaşmazdı doğumdan öncede sonrada şaşmamıştıı işteee ne olduu şimdiii. hava attım nazara geldim sanırsam hbahahahah
bu arada sen evi mi taşıyorsun ? neden ? ayy iş cıktı basına yani... kolay gelsin allah yardımcın olsun anacım

evet canım hıc sorma basımıza iş cıkardık heryer karlı bebede var bakalım kayınvalıdenın bına olunca kacırmak ıstemedık hergun cocugu getırıp götürmek sıkıntı verıodu kurtuluyorum artık

canım hiç bişeycik olmaz eğer eminsen bende geçen 15 de oldum bu ay 28 de epey korktum ama olursun yani

eminim canımmmmmmmmmm eşim korunuyor şeyleeeeee :69: inş dedigin gibidirrr:52:
hahahahah koptummm :))))))

korkma kız yazdığımı görmedin galiba

görmemiştim canımmm :)))))) ilerliyor ya sayfalar farketmedim..

ay okudum hemencecik bende
sankim kırlı çamasırlar döküldü biran :60::60:

cok pis kirli camasır dökerimmmm :1::1:

aaaa baluum sen bekar mıydın ordaaaa? vayy be simdi bebegin bile var..balsurat da yazmıs konuya

evet bekardım. esımle flort edıyoduk:))) ben balsuratla da tanısıyodum o zamandan.

eminim canımmmmmmmmmm eşim korunuyor şeyleeeeee :69: inş dedigin gibidirrr:52:

hahahahah koptummm :))))))

görmemiştim canımmm :)))))) ilerliyor ya sayfalar farketmedim..

cok pis kirli camasır dökerimmmm :1::1:

:60: ben unutmustum o konuda yazdıgımı:)

Son düzenleme:
evet canım hıc sorma basımıza iş cıkardık heryer karlı bebede var bakalım kayınvalıdenın bına olunca kacırmak ıstemedık hergun cocugu getırıp götürmek sıkıntı verıodu kurtuluyorum artık

aaa süper olmuşşşşşşşş... yani şuan ki durumun için harika :)) oğluşun büyüyünce bilemicem kayınvalide ile aynı binada oturmak kötü olur :)) cok sevindim canım.. biraz yorulcaksınız ama sonra mutluu sooonnnn :46:

hadi ben kaçtım muck muck herkeseeeeeee

bende optummmmmmmm mckk mckkk :1:

ironic canım,, doğrudur ama olduysa da korunmaya ragmen yapcak bişi yook :52::52:
allah'ım ne olur olmasıınn...:18:

aaa süper olmuşşşşşşşş... yani şuan ki durumun için harika :)) oğluşun büyüyünce bilemicem kayınvalide ile aynı binada oturmak kötü olur :)) cok sevindim canım.. biraz yorulcaksınız ama sonra mutluu sooonnnn :46:

bende optummmmmmmm mckk mckkk :1:

ironic canım,, doğrudur ama olduysa da korunmaya ragmen yapcak bişi yook :52::52:
allah'ım ne olur olmasıınn...:18:
ya ben peşpese de bakamazdım ölürüm o zamann,şimdiden eridim zombiye döndüm zaten

evet balummmmmmmmmm şeyleeeeeee korunuyoookkk.. ben hap felan hiç kullanmadım şimdiye kadar.. spiralde taktırmayı hiç ama ihiiç düşünmedimmmm.
kız patlak patlak satıyolarsa dava ederim onları hayatımızla oynamasınlarrrrrr :52::52:

orda korkuyodun ama hemen bebiş yapmıssın :))ben 4,5 yıllık evliyim kaza olmasa hala cesaret edemezdim

evet guya 2 sene yapmıycaktım. evlendım 1 sene dedım. 6 aylık evlıydım bırden karar verdım. hemen olmaz dıye dusunmustum ama hemende oluverdı gari:)

evet balummmmmmmmmm şeyleeeeeee korunuyoookkk.. ben hap felan hiç kullanmadım şimdiye kadar.. spiralde taktırmayı hiç ama ihiiç düşünmedimmmm.
kız patlak patlak satıyolarsa dava ederim onları hayatımızla oynamasınlarrrrrr :52::52:

:60::60: aynen bende evlendıgımden berı aynı sekılde korunuyom. kendıme ezıyet edemem o koruncak tabı kı.

:60::60: aynen bende evlendıgımden berı aynı sekılde korunuyom. kendıme ezıyet edemem o koruncak tabı kı.
ben hap kullandım 1,5 yıl..eşime söyledim evlenirken nasıl koruncaz die,onu da mı ben düşüncem dedi cıktı kenara,sonra hap çok mide bulantısı yaptı 1,5 yıl sonunda dayanamadım bıraktım

Back
X