• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

karadenizde kar bambaşka oluyot o yeşillikte eminim muhteşem görünüyordur,keyfini çıkarın.yaa bende kar istiyorummm.burada hava güneşliii ve kar yağpması kıyamet alameti sayılır herhal.:17:

evet cok guzel. gercı ben merkezdeyım yesıllık cok yok. benım evın onunde devletın arazısı var da ev yapılamıyo cam agacları var:) aradan bı yol gecıyor denızı de goruyom bundan ıyısı sam da kayısı:) ama koyler mukemmel oluyor. kar yagarken koyde hıc olamadım ama resımlerden gordugum kadarıyla harıka;)

ay canım gece geçmişi okuyayım dedim, bitiremedim, mesajını da şimdi gördüm :)

günaydın kızlar

bugün doktor günümüz aldı beni bi stres bi stres :52:
hayırlı haberlerle gel canım:21:
sagol;)ıyı canım ya nolsun sen nasılsın. oglun napıyo?

bende iyiyim yenı kalktık oglusumla emzırdım bakınıyor şimdi etrafa:52:

günaydııııııııııııııııııın
b iz geldik:16:

ritacığım hayırlı haberlerle gel inş...

benim kızın adeti illa 8 de ayakta olacak:))) hep babası alıştırdı işe giderken ses yapıyor ki uyansın sevsn:)))))

günaydııııııııııııııııııın
b iz geldik:16:

ritacığım hayırlı haberlerle gel inş...

gunaydın canım. rıta damı doktora gıdecek. gecmısı okudum ama dalgınım ya. sabah 6 dan berı uyutamadım oglanı. ve hala uyumuyor ınatla. kahvaltı bıle etmedım sımdı demledım cayımı.

ben kızımın kakasını,cakasını,havasını,nazını,kahkakasını,ağlamasını her şeyini çooookkk sevyorum.içimden geldi yazmak.minderinde altı açık osuruk çalışmaları yapıyor :16::16::16:pırt pırt gayette mutlu :)

gunaydın canım. rıta damı doktora gıdecek. gecmısı okudum ama dalgınım ya. sabah 6 dan berı uyutamadım oglanı. ve hala uyumuyor ınatla. kahvaltı bıle etmedım sımdı demledım cayımı.

merhaba canım

çay mı:))) sabahlarım kendim için çay demleyemeyeli çook oldu:1::37:

Back
X