• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

günaydın kızlar...

çok şükür kızı uyuttum.. 40dk sürem var, uyanana kadar işlerimi halletmem lazım :)
sizede bi selam veriim dedim.
bizde bugün dr'a gitcez inş, 4e kadar dönebilirsek ecrin bize gelcek :)
hadi kalın sağlıcakla..

hadı hayırlı haberlerle gel inş.

en son kızıma hamıleyken karda düşmüştüm ondan sonra cok dikkatli oldum.....karda düşenlere cok gülerim ben daha ONDAN SONRA bir gün bile düşmedim ama eminim bana gülecekte çoktur düşersem dua edio arkadaşlar

ben de hıc beceremıyom su karda yurume ısını:1:

tam 4 aylık olduk. ne guzel ya gecen sene bu zamanlar hamılelıgımı ogrenmek uzereydım:)

neyse ben kahvaltı yapım uyuu. 5 dk da uyuca o aradan yerım cabuk cabuk.

:9: o da bişey mi
eşim her Allahın günü rüyasında bebeği seviyor elini falan uzatıytor:9: kes sesini ya diyorum kızıyorum ona çocuğu uyandıracaksın diyorum sarsıyorum da anca uyanıyor kendine geliyor:52: benim prenses kızım bitanemm kızııııım deyip deyip duruyor:52:
bi kere de beni sayıkla ya diyorum:52::37:

aynen ya özellikler dışarda iyi oluyor evde de uyku arasında mızmızlanırsa alıyor sadece. bağımlı değil

evet ya süper hergün kar yağdı mı diye bakmaktan gözlerim yollarda kalmıştı bugün az bişey yağdı
:1::1::1::52::52::52::52:
evet yıne eskı yaramazlıgına donuyo galıba:1:

dönmeye felan baslamadımı:9:

günaydın kızlar...

çok şükür kızı uyuttum.. 40dk sürem var, uyanana kadar işlerimi halletmem lazım :)
sizede bi selam veriim dedim.
bizde bugün dr'a gitcez inş, 4e kadar dönebilirsek ecrin bize gelcek :)
hadi kalın sağlıcakla..

yoksa senin kızın gündüz uykusuda mı yarım saat 45 dk:)))) bizimki 46 dk uyumuyor:52:

bızımkıne ne verırsen alıyor hehehe:nazar::9:
bı suyu sevmıyor

:emir_bebek::1::1:

evet yıne eskı yaramazlıgına donuyo galıba:1:

:9::9::9:
gerçekten değişiklkleri merak ediyorum ya dönebiliyor mu mesela?? biz 3,5 aylığız

gözüm sizdeeeeeeeee ama şuan kahvaltıya geçiyoruuuummm gelmeye calısıciimm.. beni özleyin anacığımmmm :52::52::64::62::74::92:

erkek cocuklar kızlara gore daha gec yaparmıs herseyı

bakıcaz artık. ama yapanlarda oluyor ya.

günaydin tüm hanimlar

gunaydın...

yoksa senin kızın gündüz uykusuda mı yarım saat 45 dk:)))) bizimki 46 dk uyumuyor:52:

:emir_bebek::1::1:

:9::9::9:
gerçekten değişiklkleri merak ediyorum ya dönebiliyor mu mesela?? biz 3,5 aylığız

dönmuyor canım.

veeee uyandı kızlar ben yıyemedennnn:14:

Son düzenleme:
saol canım, inş..

günaydınn..

evet canım, 41 dk uyumuyo :) kızım doğalı ben pek saat kurmuyorum, kurulmuş saat kalkıyo :))

hepsi aynı bu veletlerin
hatta bizim şarkımız bile var yarım saaat 45 dk:)))) kızım ne kadra uyudun diyorum 45 dk diyorum gülmeye başlıyor:52::52:

Back
X