Çok güzel yapmışsın doğum günü kıyafetini, yaratıcı ve beceriklisin demek ki ne güzel. Benim hiç elim ermez öyle şeylere.
Bu arada ben hala ayrı yapıyorum çoğu yemeğini. Ama biz ne yersek vermeye de devam ediyorum onlarla doymuyor en fazla bir iki kaşık yiyor. Yine çorbaya devam maalesef, aslında çiğnemesinde yutmasında bir sorun yok da sıkıntıya gelemiyor. Çorbayı hemen yemek kolay olduğu için onda içine ne koysam daha fazla yiyor ama eline versem mesela balık, tek tek sebze azıcık yiyor, sıkılıyor hemen oyuna geçiyor. Çok zayıf olmasaydı ben de kasmazdım, yediği kadar derdim ama zayıf da olunca ekstra çaba harcamam gerektiğini hissediyorum, yoksa az yedi diye içim rahat etmiyor. Mesela bugün sebze haşladım, somon balığı yaptık:))) Sebzeli somon yani:)) neyse hadi dedim kendi yesin hepsi yumuşacık şeyler. İki ısırık brokoliden aldı, iki dilim kabak, bir parça da havuç yedi, ekmek yok. Somonu derseniz çoğunu çiğneyip çıkardı atık arada kaynatıp yuttuysa bir şeyler bilmiyorum. Balık pembe pembe yatarken tabakta içim acıdı ve sonra hemen gözlerim parladı neyse dedim yarın şundan güzel bir sebzeli somon çorbası yapayım. bir kaseyi bitirtirim. Ancak öyle işte bizde, şimdi yattı o yedikleriyle bi de artık "doydum" öğrendi. "Anne doydum, doydum, yidim doydum:)))
Bir de sahilde orada burada insanların artık Rüzgarın 2 yaşında olduğunu duyunca şaşırıp kilo ile ilgili yorumlar yapmasından çoooooooook sıkıldım. İçimden kimseye yaşını söylemek gelmiyor, küçük söylemek istiyorum.
"Ayy çok zayıf!"
"Ay yemiyor mu?"
"Rejim mi yapıyor" soruya bakın yaa
"Biraz ye de büyüsene sen!"
"Sanki biraz daha mı zayıflamış ne

PPPPP
pufff insanlar ne meraklılar böyle şeylerde yorum yapmaya, sanki ben bilmiyorum. Neyse alaşacağız. Çok şükür ki, algılaması, anlatması, hareketleri, dikkati, yetenekleri her şeyi normal bir kaç kilo için Rüzgar da ben de sıkıldık bu yorumlardan. Artık evet rejim yapıyoruz ailece deyip gülüp geçiyorum "Aman da yemiyor, iştahsız, hareketli, v.s v.s" açıklamaya girmiyorum arrtık. Allahıma bin şükür ki sağlıklı.