ah canım öyle et kavurması da yemez ancak sote falan olucak...ben de tam tersi sebzeciyimm..zaten genel olarak zıttır huylarımız:)canım aç kalma sen de ye bişiler mutlaka..
sen işten çıkıp direkt annene gidiyosun o zaman..ne güzel..annelik vicdan azabı çekmek demekmiş gerçekten de..erken çocuk sahibi olmak da zor,geç olmak da..zaten tam yaşı diye birşey de yok bence..erken olunca ilk başlar sıkıntılı,büyüyünce süper,,geç annelikte de daha çok tadı çıkıyo galiba ama bu sefer de iş güç kariyer vs...
esincim aynen 2 yaş işte,,bizim paşa da ısırıyo,tırmalıyo ,genelde sakin olmasına rağmen..evde kedi besliyo gibiyiz babasıyla :)
diş jelinin ben şimdiye kadar faydasını görmedim,jher zamanki gibi kendimde de denedim sadece biraz soğukluk veriyo ama çok kısa sürüyo...
arka dörtler kabarmış,heralde her zamanki gibi 4 ü arka arkaya patlar ama tam çıkması uzun sürer..bu hafta da bizim ultrason kontorlümüz var,hani bir kontrolde minimum dalak büyümesi çıkmıştı ya...ayyy düşündükçe korkuyorum biraz..
gülşah cım işin zor gerçekten de,esin in dediği gibi yutma ve çiğneme sorununu bi şekilde halletmen lazım,hallettikten sonra iştahı da açılır mutlaka..