- 22 Aralık 2010
- 676
- 5
- 46
Ceren sonuclariniz insallah iyi cikar...
dis jelini bende kendimde denedim hicbir etkisi yok dedigin gibi ama gece cok mikirdaninca suruyorum piskolojik olarak rahatliyor galiba)
esin sadece kirmizi et mi seviyor tavuk falan seviyorsa tavuktan birsuru yemek yapabilirsin ;-))
Canım valla tavuk etine hiç güvenemiyorum o yüzden bayadır vermiyorum tavuk, kendim de yemem. Ne zaman yesem midem bozulur, bir sürü de olumsuz haber okudum. Ama yine de denemedim değil, tavuğu da çiğneyip tükürür:))
Dişlere baktım hiç bir şey görmedim.
Bu arada bugün çok kötü bir şey oldu

"içtim içtim çok tatlı" demez mi. Ne yapacağımı şaşırdım yine hayatım film şeridi oldu göüzmde. Hemen babayı aradım acile gittik. Doktor baktı ya içse böyle olmazdı, yanardı kusardı içmemiştir dedi. Kaydı da sildirdi. "Şimdi işlem yapmayalım polis gelir sorguya çeker, çocuğa bakamıyorsunaza kadar gelir olay"dedi. Ömrümden ömür gitti yine. Allaha şükür çok iyi bir sorun yok ama çok korktum. doktor da öyle deyince, dedim ki bakamıyor muyum gerçekten, ben nasıl anneyim, nasıl böyle hata yaparım, ortada bırakırım asetonu. Çok korktum çooook. Ne gündü bilseniz, bir anlık dalgınlık bile kaldırmıyor bu annelik.