- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Ben de seni ve oğluşunu öpüyorum canım.
Vallaha kafayı takmaya gelince öyle de yapsan, böyle de yapsan, o da olsa bu da olsa takıyorsun. Aslında rahat olmak lazım en başta, biz de öyle büyüdük, babam da annem de çalışıyorlardı ve yeri geldi bakıcı, yeri geldi anneanne baktı bize de büyüdük işte, ne olmamız gerekiyorsa o olduk.
Evet belki müzikle ilgili bir meslek seçer, nasıl mutlu olacaksa, neyde başarılı olacaksa onu seçmesi için ben üstüme düşeni yaparım.
Hepinizi öpüyorum kızlar. Bir süre giremeyebilirim merak etmeyin. Rüzgar evdeyken yine pepe ve cailou'ya taktı, mümkün değil başından kaldıramıyorum evde, hastayken bir kaç izin vermiştim ipin ucu kaçtı, şimdi ben de oturamıyorum başına bilgisayarın evde durmak yok unutana kadar. İyi bakın kendinize.
esincim doğüru söylüyosun aslında,biz çok takılıyoruz ,belki de gereksiz yere..şu sözüne bayıldım: ne olmamız gerekiyosa o olduk... doğru vallahii..ben 2,5 yaşındayken annemin bırakacak yeri yoktu beni (anneannem vefat etmiş) okula götürdü.2,5 yaşında anaokuluna başladım ben de..üstelik okulda anneme öğretmenim deme zorunluluğum vardı..:)o yaşta düşünsene..neredeyse bizim bıdıklar yaşında..bi sorun da yaşamadım bu yüzden ileriki hayatımda..biz çok ayrıntıcı bi nesiliz galiba..
zaten ne oluyosa hastayken oluyo,kıyamayıp izin veriyoruz sonra da toparlayamıyoruz..neyse annenin gelişini bekliceksin artık sen de yeni düzen kurmak için canım.. öptüm sizi..