Herkese selam ekimin en güzel ve özel anneleri:))
Anneliğin ayı günü olmaz bence de ama benim için ekim annesi olmak ve ekim anneleri çok daha özel:)))))
Kaldığım yerden hepsini okudum tek tek...
Bir süredir okusam da yazamadım kızlar. Annemler geldi nihayet. Allah'ıma bin şükür. Artık yine çalışmaya başladım. İşlerimiz çok aksadı, tak,ip edemedim. Zaten bu süreçte maddi sıkıntılarımız da başlamıştı, döndüm inşallah toparlıycaz durumları.
Kübracım geçmiş olsun canım. Emel'in verdiği zencefilli tarif işe yaramamış mıydı? Bize çok yaramıştı. Sanki öksürük için küçük çocuklarda ilaç, şurup vs kesinlikle kullanılmasın diye biliyordum ama biz çok öyle bir şey yaşamadığımız için çok da bilgim yok açıkçası. İnşallah kısa zamanda iyileşir prensesimiz.
Cerencim bizim Rüzgar bey 8-8.30 gibi uykuya gidiyor. Sabah en iyi ihtimalle 7'ye kadar da uyuyor. Öğlen de 11:30-12 arası bir buçuk iki saatlik bir uykumuz oluyor. Maşallah uykumuz iyi, bozulmazsa aşağı yukarı böyle hep. Erken yatırıyorum çünkü uykusu geliyor o saatlerde, o yüzden akşam yemeğini bazen önceden yediriyorum 7:30 gibi, biz geçe kalırsak da o yemiş oluyor ama bizde erken yiyoruz genelde. Geç yatırmayı denedim bir zamanlar çok erken kalkmasın diye ama bizimki aynı saatte kalkıyordu sabahçı çocuk biyolojik saati kurulmuş çoktan, yapılacak bir şey yok. Bu arada bakıcına çok geçmiş olsun tekrardan inşallah hemen toparlar da çocuklarına ve size geri döner hemen.
Melcim sana da kolay gelsin canım yepyeni bir hayat bekliyor sizi umarım her şey çok güzel olur, hemen alışırsınız ve de mutlu olursunuz. Babane haklı alıştı o kadar ne yapsın, üzülecek tabi.
Biz taşınma işini ertelemedik ama hala da istediğimiz gibi bir ev bulmadık. Bir şeyi olsa bir şeyi uymuyor. Bakalım kısmet artık. Bir yerlerde bekliyordur bizi.
Aslıcım hoşgeldin senden yeniden haber almak ne güzel oldu. bir önceki gibi olunca tahmin etmiştim ben internet olayını. Sık olmasa da arada gir bi sesini duyur özletme bu kadar. Oğluşuna da kocaman bir maşallah canım ne güzel geliştirmiş yeteneklerini.
Neyse çok uzun yazmışım yine, tutamıyorum, normalde çok geveze de değilim ama işte parmaklarım dudaklarımdan daha geveze demek ki
Hadi kızlar, hepiniz kendinize ve muhteşem ekim bebeklerimize iyi bakın. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Görüşürüz....