- 22 Aralık 2010
- 676
- 5
- 46
Cerencim desteğin ve güzel önerilerin için çok teşekkürler. evet büyüdükçe, bilinçlendikçe alışması ve kabullenmesi daha zor olur haklısın, ben de bunu düşünüyorum. Hem sadece çocuk için sürdürülen evliliklerde özellikle de anne böyle yapıyorsa, çocuklara verecek enerjisi, gösterecek bir karakteri kalmaz diye düşünüyorum. adanmışlık tamam da mutsuz bir insan istediği kadar kendini çocuğuna adasın bu biraz sahtelik gibi geliyor bana. bilmiyorum, her açıdan değerlendirmeye çalışıyorum, şu aşamada bazı şeyler hala net değil, içimde acabalar yok değil. ama bugün olmazsa yarın olacak bunu biliyorum.
Rüzgarın birilerine bağımlı olmama huyu, kendine yetmesi sanırım çok işime yaracak bu süreçte. Bu arada inşallah öyle bir durumda biz de o arkadaşların gibi yapmayı başarırız çok mantıklı ve doğru bir tutum.
Kızlar çok üzgünüm burada sizi böyle bir sıkıntıya ortak ettiğim için. ama inannın ki çevremde de konuşabileceğim kimse yok ve çocuklarımızın her anını paylaştığımız birbirimizi tanıdığımız bu sireçte sizi de artık dostlarım gibi görüyorum. dökülüverdi işte böyle her şey ortaya:26:
Rüzgarın birilerine bağımlı olmama huyu, kendine yetmesi sanırım çok işime yaracak bu süreçte. Bu arada inşallah öyle bir durumda biz de o arkadaşların gibi yapmayı başarırız çok mantıklı ve doğru bir tutum.
Kızlar çok üzgünüm burada sizi böyle bir sıkıntıya ortak ettiğim için. ama inannın ki çevremde de konuşabileceğim kimse yok ve çocuklarımızın her anını paylaştığımız birbirimizi tanıdığımız bu sireçte sizi de artık dostlarım gibi görüyorum. dökülüverdi işte böyle her şey ortaya:26: