cerencim hoşgeldin tatlım,
ata nın sorun çıkarmamasına sevindim senin içinde değişiklik olmuş
bizde seni çok özledik herkez bir anda kayboldu ortalıkdan kimsecikler yazmadı..
zaten kimse türk anne :) olamaz ki yetiştirilmeyle alakalı cidden,, olsun ben memnunum halimden :)
aslı,özlem allah sabır versin bende geceden dertliyim altını bezlemesem işiyor dün gece ikimizde sırılsıklam olmuşuz

öyle böyle başarıcaz,ben bana laf geldiği zaman gıcık oluyorum yok işte biz 1,5 yaşında öğretmiştik gecede sorun olmuyordu
falan,kimisi 1 yaşına bastıgında öğrenmiş diye dır dırlara gelemiyorum
aslı ecrinde öksürüyor 2 haftadır ilk hafta balgamlıydı inadımdan ne ilaç verdim ne doktora götürdüm ilk defa
çok şükür bir iki gündür iyiyiz gece öksürmekden kusmuşdu 2 sefer rahatlattı birde pekmez limon-kuşburnu vs. iyi geldi
afrika diye bişey sormuşsun ben duymadım,,
özlem bende anlamadım ecrin in doktorunu yönlendirmişdi bu cildiye ye kadının ilaçları iyi geldi bir hafta kullandık
kontrole götüremedim zatn geçmişdi bıraktık ilaçları 3-5 gündür yine kaşıyor kıpkırmızı
başka doktoramı gitsem yoksa yine onamı gitsem bilemedim halbuki kremleri çok iyi gelmişdi,,
mantar testi yapılıyormuş hiç bilmiyodum mesela doktor daha küçük yapmayalım dedi kesin mantarda demedi ilaçları kullanın gelin dedi gidemedim işte, emin değilim yanı mantarmı başka bişeymi,,
evet kızlar geçen akşam kızımla yaşadıgım şoku anlatmak istiyorum,,
ecrin anne sen bebek ol bende anne olucam dedi tmm anne dedim oynuyoruz işte
yemek yediriyo bana,salıyo guya falan neyse elime küçük bi ayıcık tutuşturdu bebiş bununla oyna ben sigara içip gelicem tmm mı
ben şok

baka kaldım resmen ne söyleyeceğimi bilemedim ne ne yapacaksın anne sen dedim
sigara sigara dedi koştura koştura gitti koltugun arkasına baş parmagını agzına soktu nefes alıp veriyor guya taklidini yapsam
daha anlaşılır olacak neyse ben şok üstüne şok

allah ım ne yapayım dedim kızım resmen bana özeniyor
bu arada annecilik oynarken benim kıyafetlerimi dahi giyiyor neyse
evin içinde asla içmem küçük bi balkonum var akşamları en fazla 2 tane içierim 1 tanesini görüyor ama camdan görüyordu o bakınca saklıyodum birde parkda falan görmüşdü bu kadar taklitci olunur,, (eşiminde eline süper koz vermiş oldum o zmndan beri konuşmuyoruz küsdük)
şimdi çok dikkat ediyorum sizlerde dikkat edin,,
dün akşamda tutturmuş anne göbüşümde bebek var biberon emiyo,yatıyo uyuyo elleme diyip durdu
onuda benden öğrendi hamileyken çekildiğim fotoları videoları gördüğünde anlatmışdım burada sen vardın küçücükdün vs diye
uzun lafın kısası her bir kelimemize dikkat edelim hemen kapıyolar valla
cenem düştü iş yok bugün öpüyorum hepinizi,,