Günaaaaydın ekimcikler
Kızlar benim paşada bir huy oldu napıcamı şaşırdım
Herşeyi atıyor ve döküyor
Atıyor derken tutup fırlatmıyor bir yerlere atıyor klozetin kapağını açıyorum içinde bir rulo tuvalet kağıdı, bir açıyorum top, bir açıyorum bir kalıp sabun....
Hele camdan artıkları
Görümcem camdan baktırıyorken çocuk kilidinin demirini bir attı arabanın üzerinde iki kere sekti, bir gün bakkaldan geliyorum bir baktım kaldırımda koltuğun yastığıcamın arasındaydı itmiş aşağı,mutfak balkonundan bakıyorum(kapalı balkon) ağaçta bizim lif duruyor :)) geçen gün yine mutfak balkonundan karşı komşuyla konuşuyordum Fatih kaşla göz arasında badana yapılan rulolar varya bir attı aşağı adamın kafasına geliyordu, attığı küçük şeyleri yazmıyorum bile
Ama en sonuncusu pes dedirtti, eşimi arıycam Fatih telefonumu gördün mü dedim
Fatih; camdan attım insanlar alsın diye dediOgün bugündür cam kapı kapalı oturuyorum zaten cam falan açıkken hep peşinde dolaşıyordum ama yinede en son olayda sinirlerim bozuldu ya Fatih'e bişey olsaydı diye.ama çok fena ya dün çamaşır asıcam arkamı odanın kapısına kadar gittim hemen topunu atmış balkondan :/
Telefonumda birsürü foto video vardı tatilden falan çok üzüldüm sanki oğlumun bütün anıları başkasında akşam geldikçe hala üzülüyorum :'(
çocuklar dönem dönem farklı huylar ediniyorlar.sizinki biraz tehlikeli olmuş.heryeri kapalı tutman lazım allah korusun.benim oğlumda evdeki tüm yastıklarla ev yapıyor çıldırmak üzereyim.baştan hoşuma gitmişti oyalanıyordu.ama artık abartmaya başladı.yattığımız yastıklar dahil nerde ne varsa çıkarıyor.yetmiyor kendi battaniyeleriyle halı yapıyor ve asla kaldırmama müsade etmiyor gülermisin ağlarmısın.....eşime söyledim oyun çadırlarından alalımda ev diyelim oyalansın diye kandırabilirmiyiz bilmiyorum....