2010 Ekim Bebekleri geliyor

canım adını mahir koymuşsunuz güzel olmuş, hayırlı olsun :)
biz de 6 günlükken koyduk ismini, senin gibi karar verememiştim bi türlü :)

:)) sağolasın cnm bizde doğuma gitmeden önceki akşam sonunda karar verdikk:)) mekkede kabe imamının ismini koydum oğluma onun gibi hayırlı salih evlat olur insallhh :) siz ne koydunuz bakalım:)

canım benide eklermisin kızım 25,10,2010 da doğdu 3400 gr 51 cm boy normal doğum adıda ecem nilşah 40+5 te doğdu

:)) sağolasın cnm bizde doğuma gitmeden önceki akşam sonunda karar verdikk:)) mekkede kabe imamının ismini koydum oğluma onun gibi hayırlı salih evlat olur insallhh :) siz ne koydunuz bakalım:)

amin amin
tuğse nil koydum ben de. içimden öyle geldi :)

canım benimle eyan25 isimli arkadşın bebeğinin kilo boy ve isimleri çapraz olmuş sanırım düzeltebilir misin?

canım benimle eyan25 isimli arkadşın bebeğinin kilo boy ve isimleri çapraz olmuş sanırım düzeltebilir misin?

ewet çaprazlık var :)) ama ilk baktığımda doğruydu:44:

ben bilgilerimi tekrarlıyayım doğum haftası 39+5 normal doğum boyumuz 49 cm kilomuz 3530gr adımızda EYLÜL..

Kızlar 13 Ekim'de spinal sezeran ile oğlum Salih doğdu. 3 kilo 150gram, 50cm. Durumumuz iyi çok şükür. Bazı sorunlarımız var ama hayırlısı..Bolca kusması ve gazı beni üzse de çok şükür. Listeye eklerseniz sevinirim..

nesecim ben leylaaa..nikimi değiştirdim...seni ekledim..lütfen kabul edermisin canım..bebişinde hayırlı uğurlu olsun...bende hamileyim biliyormusun...bu pazartesi günü test yaptım..çift çizgi...çok mutluyum..duanı eksik etme bitanem...

merhaba ecrincim bilgilerimi vereyimde beni de ekle bi zahmet dila506 doğum haftam 38.4 ekim.03.2010 kilosu 2450 boy 44 bebeğim kız ismide beren sezeryan oldu sağlığıda çok iyi çok şükür

kızlar beni de eklerseniz sevinirim.38+1 haftalık,doğum tarihi :04.10.2010, s.sezeryanla 3830 gr ve 52 cm boy,erkek bebek ,adı kayra durumu ii..

slm kızlar ben süheyla, beni de ellermisiniz yeni katılıyoruım. 29 eylülde doğum yaptım normal yavuz selim adında bir oğlum var 3,370 doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…