2010 ekim anneleri topici açılmıştı gerçi ama siz gelene kadar biz biraz istila ettik sanırım:)) hepiniz sağlıkla alın kcağınıza..ne heycanlısınızdır siz şimcikk:))
evet canım hem de ne heyecan akannehir ne güzel siz sağsalim aldınız bebişlerinizi kucağınızadarısı bizlerin başına inşallah :Saruboceq: 2009 anneleri tecrübeleriyle hep yanımızda olun. konu başlığına gelince orada hiç hamiş yok ve ilk hamiş konu açsın denmiş. hayırlı haberler artık gelmeye başlar heralde...
Tebrik ederim canım hadi hayırlısı bakalım kendine daha dikkat et artık malum minik bi melek var artık hayatında kaydirigubbakcemile5
ayy ben senin bebişine bayılmıştım boshayallersmile maşallah çok tatlı. inşallah bizimde öyle tatlı bebişlerimiz olur. dikkat etmeye çalışıyorum canım ama tam olarak ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum açıkçası, şaşkınlık var: 1closedeyes:
sevsevil Allah tamamına erdirsin saglıcakla al kuzunu kucagına inşallahh
ayy hamilelik ne guzel seydi :)))) ayrı bir heyecandıı
senin ve tum hamişlerin sorunsuz saglıkla gecer inşallah
tebrikler canım ..allah sonuna kadar götürmeyi nasip etsin...
evet ilk anniş adayı geldi... tebrikler diyorum..canım hayırlı olsun... inşallah sağlıklı güzel bi hamilelik geçirirsin ve sağlıkla bebişini alırsın kucağına... Allah tüm isteyenlere yaşamayı nasip etsin bugüzel duyguyu..
cinsiyetle ilgili hissiyatımı paylaşmak istedim nedense... bence kız olacak.....
ben neden bu kadar heyecanladım ve mutlu oldum peki? bana ne oluyo?
evet canım hem de ne heyecan akannehir ne güzel siz sağsalim aldınız bebişlerinizi kucağınızadarısı bizlerin başına inşallah :Saruboceq: 2009 anneleri tecrübeleriyle hep yanımızda olun. konu başlığına gelince orada hiç hamiş yok ve ilk hamiş konu açsın denmiş. hayırlı haberler artık gelmeye başlar heralde...
ben neden bu kadar heyecanladım ve mutlu oldum peki? bana ne oluyo?
İLK HAMİŞ BENİM GALİBA KIZLAR. 8 AY BEKLEDİKTEN SONRA BEBİŞ HABERİNİ ALDIM. TİROİD RAHATSIZLIĞIM VARDI HORMONAL DEĞERLERİMİN NORMALE GELMESİNİ BEKLEDİM, NORMALKEN DE O AY YUMURTAMIN ÇATLAMAMIŞ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM, DOKTORUM, BU AY KESİNLİKLE HAMİLE KALAMAZSIN DEMİŞTİ AMA BEN O AY HAMİLE KALDIM. O BENİM MUCİZEMADET OLACAĞIM GÜN HAMİLE KALMIŞIM fisfisfis ŞU ANDA 3,5 - 4 HAFTALIK BEBİŞ. ULTRASONDA GÖSTERMEDİ KENDİNİ MERCİMEĞİM :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?