2010 Ekim 'de Anne Olacağının Müjdesini Alanlar

sevsevil

tomurcuğum çiçek açtı
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
928
7
96
41
İstanbul
:ecrin_bebek: KIZLAR KİMİMİZ UZUN BİR BEKLEYİŞTEN SONRA, KİMİMİZ BEKLEDİĞİMİZ YA DA BEKLEMEDİĞİMİZ TATLI BİR SÜRPRİZLE BU AY HAMİLE KALDIĞIMIZI ÖĞRENDİK. YAVRUMUZ YOLDA, BİZİM RUHUMUZ VE BEDENİMİZSE KARMAKARIŞIK; SEVİNÇ, HEYECAN, EVHAM, KAYGI, COŞKU... MERAK ETTİKLERİMİZ, TECRÜBE ETTİKLERİMİZ... BURADA GÜZEL HAMİŞLERİN YOLCULUĞUNDA HEP HAYIRLI HABERLER ALMAK ÜMİDİYLE DİYORUM VEE STARTI VERİYORUM. :CüvCüv: HAYDI BUYRUN GÜZEL HAMİŞLERRR olumunekankayizsmile

2010 ekim anneleri topici açılmıştı gerçi ama siz gelene kadar biz biraz istila ettik sanırım:)) hepiniz sağlıkla alın kcağınıza..ne heycanlısınızdır siz şimcikk:))

ıLK HAMıŞ BENıM GALıBA KIZLAR. 8 AY BEKLEDıKTEN SONRA BEBıŞ HABERıNı ALDIM. TıROıD RAHATSIZLIĞIM VARDI HORMONAL DEĞERLERıMıN NORMALE GELMESıNı BEKLEDıM, NORMALKEN DE O AY YUMURTAMIN ÇATLAMAMIŞ OLDUĞUNU ÖĞRENDıM, DOKTORUM, BU AY KESıNLıKLE HAMıLE KALAMAZSIN DEMıŞTı AMA BEN O AY HAMıLE KALDIM. O BENıM MUCıZEM ADET OLACAĞIM GÜN HAMıLE KALMIŞIM fisfisfis ŞU ANDA 3,5 - 4 HAFTALIK BEBıŞ. ULTRASONDA GÖSTERMEDı KENDıNı MERCıMEĞıM :ecrin_bebek:

2010 ekim anneleri topici açılmıştı gerçi ama siz gelene kadar biz biraz istila ettik sanırım:)) hepiniz sağlıkla alın kcağınıza..ne heycanlısınızdır siz şimcikk:))

evet canım hem de ne heyecan akannehir ne güzel siz sağsalim aldınız bebişlerinizi kucağınıza darısı bizlerin başına inşallah :Saruboceq: 2009 anneleri tecrübeleriyle hep yanımızda olun. konu başlığına gelince orada hiç hamiş yok ve ilk hamiş konu açsın denmiş. hayırlı haberler artık gelmeye başlar heralde...

Tebrik ederim canım hadi hayırlısı bakalım kendine daha dikkat et artık malum minik bi melek var artık hayatında kaydirigubbakcemile5

Tebrik ederim canım hadi hayırlısı bakalım kendine daha dikkat et artık malum minik bi melek var artık hayatında kaydirigubbakcemile5

ayy ben senin bebişine bayılmıştım boshayallersmile maşallah çok tatlı. inşallah bizimde öyle tatlı bebişlerimiz olur. dikkat etmeye çalışıyorum canım ama tam olarak ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum açıkçası, şaşkınlık var: 1closedeyes:

Sağolasın canım bütün bebişlerimiz çok güzeller Kendine hiç stres yapma zamanla herşeyi öğreniyorsun ve ona göre önlemler alıyorsun annelik içgüdüsel olarak öğretiyor sana kaydirigubbakcemile2

sevsevil Allah tamamına erdirsin saglıcakla al kuzunu kucagına inşallahh

ayy hamilelik ne guzel seydi :)))) ayrı bir heyecandıı
senin ve tum hamişlerin sorunsuz saglıkla gecer inşallah

sevsevil Allah tamamına erdirsin saglıcakla al kuzunu kucagına inşallahh

ayy hamilelik ne guzel seydi :)))) ayrı bir heyecandıı
senin ve tum hamişlerin sorunsuz saglıkla gecer inşallah

amin :Saruboceq: bana burdan günler geçmeyecekmiş gibi geliyor kaydirigubbakcemile3 do-kuz ay diyorum kendi kendime delikafadulden bu arada benim eşimin adı da Saygın. onunla arkadaşken bir gün oğlum olursa mutlaka adını Saygın koyacağım derdim, çok severdim onun ismini sırnaşık şey ama kısmetim onunla evlenmekmiş, bebişim ondan olacakmış :lepi:

tebrikler canım ..allah sonuna kadar götürmeyi nasip etsin...

amin çok teşekkür ederim. bu guzel dilekler o kadar mutlu ediyor ki. Allahım sizleri de evlatlarınızdan güldürsün, hep güzelliklerini görün inşallah maviş kızını öp benim için de opuyorumnanaktan

evet ilk anniş adayı geldi... tebrikler diyorum..canım hayırlı olsun... inşallah sağlıklı güzel bi hamilelik geçirirsin ve sağlıkla bebişini alırsın kucağına... Allah tüm isteyenlere yaşamayı nasip etsin bugüzel duyguyu..

cinsiyetle ilgili hissiyatımı paylaşmak istedim nedense... bence kız olacak.....

Amin Allahım herkesin kucaklarını hayırlısıyla doldursun. ben de çok umutsuzluk yaşadım ama hiç ummadığım bir anda geldi kuzum. o kadar heycanlıyım ki. bir de sizin bebişlerinizin fotolarına baktım hepsi de aklımda kalmış. Allahım ne kadar güzeller. ekim bebeklerinin başka bir çekiciliği var heralde maşallah Allahım tüm yavruları korusun. senin bebişinin banyo sonrası bir fotosunu gördüm, burda bağıra bağıra sevip dua ettim onun için hihoyyyt güzellikte son nokta, işiniz zor gibi a.s.

cinsiyetle ilgili hissiyatımı paylaşmak istedim nedense... bence kız olacak.....

benim içime de erkek doğuyor. ben tek kızım, ailem ve eşim de erkek istediği için etkilendim mi acaba diyorum ama ben hamile kalana kadar hep kız istemiştim. şimdi mercimek kadar yavruyu tosunum diye seviyorum kaydirigubbakcemile3 kız ya da erkek Allahım sağlıklı versin yavrumu :Saruboceq:

canımm herzaman yardıma hazırız..aklınıza bişiy takıldıkça gelin bizim topice

ben neden bu kadar heyecanladım ve mutlu oldum peki? bana ne oluyo?

baharım kıss ben de ööleyim..geçen sene gelio aklıma..şükür ki kucağımızdalar..darısı bu topicte olcaklara..

canım tebrikler...Allah sağsalim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin... umarım rahat bir hamilelik geçirisin... burada çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor... biz hamilelik boyunca ve sonrasında resmen birbirimizin arkadaşı,kardeşi,psikoloğu,doktoru olduk... inşallah siz de aynı şekilde paylaşımlarda bulunursunuz...biz 2009 ekim anneleri her zaman yanınızdayız :lepi:

Gözün aydın şeker,
SAT tarihin ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…