2010 Ekim 'de Anne Olacağının Müjdesini Alanlar

tebrikleeer...
ayyy benimde ekim annesi olasım war :)
sat ın kaç?
heralde 25 aralık falan?

sağol canım bizim banyo fotolarımız meşhurdur zaten. ben banyo için hazırlık yaparken babamız fotoğraf makinasının derdine düşüyo:)))))) Allah'a şükür sağlıklı biz kızım var çirkin de değil... ama güzellikte son noktada biraz iddalı olur....:))))))) hem önemli olan sağlıklı sıhhatli hayırlı imanlı evlat olması....
Allah sana da kucağına almayı ansip etsin inşallah....

amin inşallah Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ne güzel tecrübeli annelerin yanımızda olması, çok tatlısınız.... inşallah biz de öyle güzel dostluklar kurarız ama hala kimse hamişlik haberini almamış heralde...

tebrikler sevsevil...
Allah hamileliğini sonuna kadar götürmeni nasip etsin inşallah...
Ekim annelerinin dostluğu bi başkadır, bebekleride şanslı....
ben 30ocakta öğrenmiştim hamile oldumu, yavaş yavaş dökülmeye başlar ekürilerin :))

anammmm başaladılarr gelmeyeee eskidik abowwwwwww ohaoldumsmile :roflol:
canımm hayırlısı olsunn sağlıcakla al kucağına meleğini tatlımm inş..

niyemiş bence son nokta :asigim: o son noktalarda bi çok bebiş var ekim bebeklerinde. hem onların güzelliği daha önlerinde hele şöyle bir yaşlarına girsinler, dillensinler Allaahh süper ya delikafadulden Allahım bahtlarını da güzel yapsın.

ben çok erken öğrendim heralde canım anlamadım ki...

ilk anne adayı gelmşş cnm tbrklerrr.umarım harika bir hamişlik geöirirsn biz burda çok güzel dstluklar kurudk darıısı sizlern başına:)

iyi peki..... son nokta olsun ozaman....aminn canım hepsinin bahtları güzel olsun inşallah

hey gidi günler be geçen sene bu zamanlar ne kadar heyecanlı ve kaygılıydım allahım yaa.. şimdi mucizem 4 aylık oldu bile. ..
hamilelik dönemi gerçekten her kadın için özel, eşsiz ve tarifi olmayan duyguları bir arada yaşatan müthiş bir dönem. hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim kızlar, allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip eder inşallah. çabuk geçsin diye düşünmeyin,her anınızın tadını çıkarın. zira geçmez dediğiniz günler öyle çabuk geçiyor ki..

kıss aynı gün öğrenmişiss.. olumunekankayizsmilebi gün erken doğuraydın olmasmıydı kaydirigubbakcemile

amazon kuzusuu duygusala bağlatma insanı :gitme:

ya canım o SAT tarihi nasıl hesaplanıyor? testte 3-4 haftalık çıktı. hesapladığım zamanda adet olacağım gün hamile kalmışım yani 23 aralık. geç döllenme olmuş.

Cnm, Son adet tarihinden 3ay geri gidip 7ekliyorsun.Hamile kaldığın güne bakmayacaksın.
ÖRN: Son adet tarihin 16 Aralık olsun, 3 ay geri gidince 16 Eylül olur,bu tarihe de 7 ekleyince 16+7=23 Eylül olur.BEBEĞİN MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ ...
O yüzden sordum son adet tarihini.

seninle aynı kaderi paylaşıyorz desene ben 2009ekim annesiyim
tiorid yüzünden 7 ay bekledim oğlumu doktor hamile kalmassın dediği an hamile kaldım kaydirigubbakcemile3
sağlıkla kucağına al meleğini inşallah

bencede erkek olucak

way be zaman ne hızlı geçiyor 2 yıl önce bende haftalarımı sayıyordum.Tüm hamişlere hayırlı doğumlar diliyorum. Meleklerinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah..:Saruboceq:

canım benimmmmmmmm Allah hayırlı eylesin... çok güzl birhamilelik geçirirsin inş. ...benim çok sıkıntılı başlamıştı, 3 düşükten sonra... bu da gidecek diye beklerken tutundu hayata ilayımmm.. seneye bu zamanlar sende 2011 ekim annlerini kutlarsın artık :)... sevgiyle sağlıkla geçsin her günün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…