canım tebrikler...Allah sağsalim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin... umarım rahat bir hamilelik geçirisin... burada çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor... biz hamilelik boyunca ve sonrasında resmen birbirimizin arkadaşı,kardeşi,psikoloğu,doktoru olduk... inşallah siz de aynı şekilde paylaşımlarda bulunursunuz...biz 2009 ekim anneleri her zaman yanınızdayız :lepi:
Gözün aydın şeker,
SAT tarihin ne?
tebrikleeer...
ayyy benimde ekim annesi olasım war :)
sat ın kaç?
heralde 25 aralık falan?
İLK HAMİŞ BENİM GALİBA KIZLAR. 8 AY BEKLEDİKTEN SONRA BEBİŞ HABERİNİ ALDIM. TİROİD RAHATSIZLIĞIM VARDI HORMONAL DEĞERLERİMİN NORMALE GELMESİNİ BEKLEDİM, NORMALKEN DE O AY YUMURTAMIN ÇATLAMAMIŞ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM, DOKTORUM, BU AY KESİNLİKLE HAMİLE KALAMAZSIN DEMİŞTİ AMA BEN O AY HAMİLE KALDIM. O BENİM MUCİZEMADET OLACAĞIM GÜN HAMİLE KALMIŞIM fisfisfis ŞU ANDA 3,5 - 4 HAFTALIK BEBİŞ. ULTRASONDA GÖSTERMEDİ KENDİNİ MERCİMEĞİM :ecrin_bebek:
sağol canım bizim banyo fotolarımız meşhurdur zaten. ben banyo için hazırlık yaparken babamız fotoğraf makinasının derdine düşüyo:)))))) Allah'a şükür sağlıklı biz kızım var çirkin de değil... ama güzellikte son noktada biraz iddalı olur....:))))))) hem önemli olan sağlıklı sıhhatli hayırlı imanlı evlat olması....
Allah sana da kucağına almayı ansip etsin inşallah....
anammmm başaladılarr gelmeyeee eskidik abowwwwwww ohaoldumsmile :roflol:
canımm hayırlısı olsunn sağlıcakla al kucağına meleğini tatlımm inş..
tebrikler sevsevil...
Allah hamileliğini sonuna kadar götürmeni nasip etsin inşallah...
Ekim annelerinin dostluğu bi başkadır, bebekleride şanslı....
ben 30ocakta öğrenmiştim hamile oldumu, yavaş yavaş dökülmeye başlar ekürilerin :))
niyemiş bence son nokta :asigim: o son noktalarda bi çok bebiş var ekim bebeklerinde. hem onların güzelliği daha önlerinde hele şöyle bir yaşlarına girsinler, dillensinler Allaahh süper ya delikafadulden Allahım bahtlarını da güzel yapsın.
kıss aynı gün öğrenmişiss.. olumunekankayizsmilebi gün erken doğuraydın olmasmıydı kaydirigubbakcemiletebrikler sevsevil...
Allah hamileliğini sonuna kadar götürmeni nasip etsin inşallah...
Ekim annelerinin dostluğu bi başkadır, bebekleride şanslı....
ben 30ocakta öğrenmiştim hamile oldumu, yavaş yavaş dökülmeye başlar ekürilerin :))
hey gidi günler be geçen sene bu zamanlar ne kadar heyecanlı ve kaygılıydım allahım yaa.. şimdi mucizem 4 aylık oldu bile. ..
hamilelik dönemi gerçekten her kadın için özel, eşsiz ve tarifi olmayan duyguları bir arada yaşatan müthiş bir dönem. hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim kızlar, allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip eder inşallah. çabuk geçsin diye düşünmeyin,her anınızın tadını çıkarın. zira geçmez dediğiniz günler öyle çabuk geçiyor ki..
ya canım o SAT tarihi nasıl hesaplanıyor? testte 3-4 haftalık çıktı. hesapladığım zamanda adet olacağım gün hamile kalmışım yani 23 aralık. geç döllenme olmuş.
İLK HAMİŞ BENİM GALİBA KIZLAR. 8 AY BEKLEDİKTEN SONRA BEBİŞ HABERİNİ ALDIM. TİROİD RAHATSIZLIĞIM VARDI HORMONAL DEĞERLERİMİN NORMALE GELMESİNİ BEKLEDİM, NORMALKEN DE O AY YUMURTAMIN ÇATLAMAMIŞ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM, DOKTORUM, BU AY KESİNLİKLE HAMİLE KALAMAZSIN DEMİŞTİ AMA BEN O AY HAMİLE KALDIM. O BENİM MUCİZEMADET OLACAĞIM GÜN HAMİLE KALMIŞIM fisfisfis ŞU ANDA 3,5 - 4 HAFTALIK BEBİŞ. ULTRASONDA GÖSTERMEDİ KENDİNİ MERCİMEĞİM :ecrin_bebek:
benim içime de erkek doğuyor. ben tek kızım, ailem ve eşim de erkek istediği için etkilendim mi acaba diyorum ama ben hamile kalana kadar hep kız istemiştim. şimdi mercimek kadar yavruyu tosunum diye seviyorum kaydirigubbakcemile3 kız ya da erkek Allahım sağlıklı versin yavrumu :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?