amin :Saruboceq: bana burdan günler geçmeyecekmiş gibi geliyor kaydirigubbakcemile3 do-kuz ay diyorum kendi kendime delikafadulden bu arada benim eşimin adı da Saygın. onunla arkadaşken bir gün oğlum olursa mutlaka adını Saygın koyacağım derdim, çok severdim onun ismini sırnaşık şey ama kısmetim onunla evlenmekmiş, bebişim ondan olacakmış :lepi:
kıss aynı gün öğrenmişiss.. olumunekankayizsmilebi gün erken doğuraydın olmasmıydı kaydirigubbakcemile
amazon kuzusuu duygusala bağlatma insanı :gitme:
canım öncelikle hayırlı olsun,bebegını saglıkla alırsın ınsallah kucagına.BU arada benım eşimin ismi oktay ve ogluşumun isminide oktay koyduk,yanınada hıc bısey eklemedım,kocamı çok sevıyorum,isminide çok sevıyorum,iyiki böyle yapmısım sımdı ıkı tane Oktay ım oldu:)Sende kocanın ısmını sevıyomussun madem aklında bulunsun derim:)[/QUOT
canım oktay deyince ikisi birden gelmiyo mu? onu ben söylemiştim ama eşim istemedi... ya bi de bebeği hep erkekmiş gibi seviyor ona canım sıkılıyor biraz, sanki kız olursa sevinci baya bi düşecek gibi hissediyorum. baştan bu kadar değildi kız hayalleri de vardı ama ne zaman hamile kaldım oğlum da oğlum. zaten bi tuhaflaştı gibi insan şoka girerde çıkamaz ya öyle...
canım öncelikle hayırlı olsun,bebegını saglıkla alırsın ınsallah kucagına.BU arada benım eşimin ismi oktay ve ogluşumun isminide oktay koyduk,yanınada hıc bısey eklemedım,kocamı çok sevıyorum,isminide çok sevıyorum,iyiki böyle yapmısım sımdı ıkı tane Oktay ım oldu:)Sende kocanın ısmını sevıyomussun madem aklında bulunsun derim:)[/QUOT
canım oktay deyince ikisi birden gelmiyo mu? onu ben söylemiştim ama eşim istemedi... ya bi de bebeği hep erkekmiş gibi seviyor ona canım sıkılıyor biraz, sanki kız olursa sevinci baya bi düşecek gibi hissediyorum. baştan bu kadar değildi kız hayalleri de vardı ama ne zaman hamile kaldım oğlum da oğlum. zaten bi tuhaflaştı gibi insan şoka girerde çıkamaz ya öyle...
Düşünme öyle canım bence benim eşimde ilk hamiş olduğumda oğlumuz olcak diyodu bide şansa benim eşimin 2 amcaoğlun hanımı da da benden 1 ve 2 ay aralı hamişti onların ikiside erkek bizimki de erkek die düşündü sanırım yani düşün o havaya nasıl girdi anlatamam erkeklerin çoğu öyle düşünüyo erkek die hevesleniyo ama sen sıkma canını şimdi kızı için dünyaları yıkar bazen laf dokunduruyorum ikinciyi erkek yaparız die istemem kız olsun 2. de düşünürsek dio ohaoldumsmile
Düşünme öyle canım bence benim eşimde ilk hamiş olduğumda oğlumuz olcak diyodu bide şansa benim eşimin 2 amcaoğlun hanımı da da benden 1 ve 2 ay aralı hamişti onların ikiside erkek bizimki de erkek die düşündü sanırım yani düşün o havaya nasıl girdi anlatamam erkeklerin çoğu öyle düşünüyo erkek die hevesleniyo ama sen sıkma canını şimdi kızı için dünyaları yıkar bazen laf dokunduruyorum ikinciyi erkek yaparız die istemem kız olsun 2. de düşünürsek dio ohaoldumsmile
yerim ben o defneyi insan o tatlılığın babası olurda nasıl yıkmaz dünyaları. tamam canım anladım. öyle tabii haklısın. bugün çok ağarlaştım baba olcağımı öğrendiğimden beri diyo, işyerinde herkese sert yapıyomuş kaydirigubbakcemile3
canımcım her erkeğin bir erkek çocuk hayali vardır... benim eşim de farketmez ama erkek olmasını isterim diyodu. ki bana ilk başta erkek dediler... bizimkinde bi hava bi hava... cinsiyeti soranlara bile ne soruyosunuz erkek adamın erkek evladı olur diyodu... ben de bu kadar kesin konuşma çok erken bide kız sa diyodum... İstanbuldaki dr. gittiğimzde dr yzüde 90 kız deyince bizimki şok geçirdi... 1 ay sonra tekrar dr a gittiğimizde yüzde bin kız dediğinde emin olduk kız olduğundan... ve günde 10 defa aramaya başladı eşim... kızım napıyo rahat mı uyuyomu hareket ediyomu diye... diyeceğim o ki her ne kadar erkek çocuk hevesi ve hayali de varsa kız oldukalrını duydukları andan itibaren farklı bi bağ oluşmaya başlıyo aralarında...ki belki de seninki erkektir. bu durumda da hayal ve heveslerine kavuşmuş olur... ama herşeyden önemli olan şu anda sağlıkla gelişimini tamam layıp hayırlısıyla kucağına alman...
Arkadaşım bebeğin hayrlı olsun Allah tamamına erdirsin.Yanlış anlama ama sen ekim annesi olmuyorsun senin doğum eylül sonu :))
erkeklerin erkek bebek kızlarında kız bebek hayali oluyo mutlaka
ama oldukdan sonra erkek kız hiç farketmiyo ikisi içinde deli olunuyo
nasıl bu sonuca vardın canım? biz hesaplayınca 3 ekim çıkıyor.
23 eylül 9 ay oluyor, 10 gün daha eklediğinde 3 ekim oluyor. ayrıca bildiğim aralık sonu hamile kaldığım kesin tarih verilmedi henüz. en erken 23 aralıkta hamile kalmış olabilirim. senin de bebeğin hayırlı olsun.
sen dusuk tehlıkem vardıyosun kendını strese sokuyosun sonrada ılk zamanlar ıstahsızlık uyuma halı normal canımkesinlikle Allahım sonuna kadar götürmeyi ve sağlıkla evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin. benim tirod rahatsızlığım var bu gibi durumlarda düşük riski normal hamileliklerden daha fazla, hamilelik bile sürpriz olduo yüzden hamileliğimi sonuna kadar sağlıkla devam edebilmek benim için çok önemli. iştahsız, devamlı uyku ve yorgunluk halindeyim, duygularımda karmakarışık yavrumu bi türlü ultrasonda göremedim ilk gittiğimde erkendi, 2 . randevumda da kar sebebiyle gidemedim. kızlar dış gebelik falan olsaydı şimdiye kadar anlardım di mi :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?