2010 Ekim 'de Anne Olacağının Müjdesini Alanlar

canım öncelikle hayırlı olsun,bebegını saglıkla alırsın ınsallah kucagına.BU arada benım eşimin ismi oktay ve ogluşumun isminide oktay koyduk,yanınada hıc bısey eklemedım,kocamı çok sevıyorum,isminide çok sevıyorum,iyiki böyle yapmısım sımdı ıkı tane Oktay ım oldu:)Sende kocanın ısmını sevıyomussun madem aklında bulunsun derim:)

kıss aynı gün öğrenmişiss.. olumunekankayizsmilebi gün erken doğuraydın olmasmıydı kaydirigubbakcemile

amazon kuzusuu duygusala bağlatma insanı :gitme:

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
anacım biliyon benim kız çıkmamak için diretti zorla çıkardık zilloşumukaydirigubbakcemile3
30 ocak hayatımın dönüm noktası oldu demekki aynı gün evlerimizde bayram vardıopuyorumnanaktan
ahhh ahh geçen yıl bu zamanlarr yavruşumdan bihaberdim, Rabbim ne büyük:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımcım her erkeğin bir erkek çocuk hayali vardır... benim eşim de farketmez ama erkek olmasını isterim diyodu. ki bana ilk başta erkek dediler... bizimkinde bi hava bi hava... cinsiyeti soranlara bile ne soruyosunuz erkek adamın erkek evladı olur diyodu... ben de bu kadar kesin konuşma çok erken bide kız sa diyodum... İstanbuldaki dr. gittiğimzde dr yzüde 90 kız deyince bizimki şok geçirdi... 1 ay sonra tekrar dr a gittiğimizde yüzde bin kız dediğinde emin olduk kız olduğundan... ve günde 10 defa aramaya başladı eşim... kızım napıyo rahat mı uyuyomu hareket ediyomu diye... diyeceğim o ki her ne kadar erkek çocuk hevesi ve hayali de varsa kız oldukalrını duydukları andan itibaren farklı bi bağ oluşmaya başlıyo aralarında...ki belki de seninki erkektir. bu durumda da hayal ve heveslerine kavuşmuş olur... ama herşeyden önemli olan şu anda sağlıkla gelişimini tamam layıp hayırlısıyla kucağına alman...

kaydirigubbakcemile3
ayy çok hoş ya kaydirigubbakcenimile3 erkekler çocuk gibi. evde cıvıl cıvıl süslü bir kız benim hayalim, onun da hayali saçını şöyle yandan taradığı parlak bir delikanlı efe bişey kaydirigubbakcemile3 bunlar işin en eğlenceli tarafı tabii önce Allahım sağlıklı evine vatanına milletine hayırlı bir evlat versin :Saruboceq:

Arkadaşım bebeğin hayrlı olsun Allah tamamına erdirsin.Yanlış anlama ama sen ekim annesi olmuyorsun senin doğum eylül sonu :))

erkeklerin erkek bebek kızlarında kız bebek hayali oluyo mutlaka
ama oldukdan sonra erkek kız hiç farketmiyo ikisi içinde deli olunuyo

erkeklerin erkek bebek kızlarında kız bebek hayali oluyo mutlaka
ama oldukdan sonra erkek kız hiç farketmiyo ikisi içinde deli olunuyo

muhakkak Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kız ya da erkek ikisinin de tadı başka Allah acılarını gösremesin.

nasıl bu sonuca vardın canım? biz hesaplayınca 3 ekim çıkıyor.

Satının 23 aralık olduğunu yazmışsın ona göre yazdım canım..Benim sat 25 aralık çünkü daha kesinleşmedi ama hamileysem benim doğum 1 Ekim oluyor senin nasıl 3 Ekim anlamadım :)

23 eylül 9 ay oluyor, 10 gün daha eklediğinde 3 ekim oluyor. ayrıca bildiğim aralık sonu hamile kaldığım kesin tarih verilmedi henüz. en erken 23 aralıkta hamile kalmış olabilirim. senin de bebeğin hayırlı olsun.

Öncelikle hayırlı olsun canım, rahat bir hamilelik geçirirsin....
benimde 22 aralıktı son adet tarihim Dr. üstüne 7 ekleyip 9 ay gittinmi muhtemel doğum tarihi bulunur demişti bizimkininde 29 eylüldü ama oğlum 22 eylülde 1 hafta erken geldi..şimdi 16 aylık oldu zaman çabucak geçiyo...
sonuçta Eylül veya Ekim hiç farketmez sağlıkla kucağına alda, o ne zaman gelmek isterse geliyo zaten, zamanında ve sağlıkla gelsin inşallah
...:Saruboceq:

öncelikle topiğiniz de bebekleriniz de hayırlı olsun. :) benim SAT ım 26 aralıktı. beklenen doğum tarihim 2 ekimdi, 8 ekimde normal doğum yaptım.

çok teşekkür ederim arkadaşlar bütün güzel dualarınızdan Allah razı olsun. henüz Sat ımı bilmiyorum doktor bişey söylemedi, geç döllenme olduğu için adet olacağım gün hamile kalmışım gibi görünüyor.en erken 23 aralık. doktor söyler heralde 2. gidişimde di mi? öğrenicem buları da şimdilik acemiyim

cnm hayırlı olsun bebişin rahat stressız bır hamılelık gecırmen dılegıyle bos verın hesabı ne zaman gelıcekse gelıcek o benım bır hafta gec doğdu almasalardı dahada dururdu yani rahatı yerındeymıs onun ıcın sağlıklı olsunda ne zaman olursa olsun

kesinlikle Allahım sonuna kadar götürmeyi ve sağlıkla evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin. benim tirod rahatsızlığım var bu gibi durumlarda düşük riski normal hamileliklerden daha fazla, hamilelik bile sürpriz oldu o yüzden hamileliğimi sonuna kadar sağlıkla devam edebilmek benim için çok önemli. iştahsız, devamlı uyku ve yorgunluk halindeyim, duygularımda karmakarışık yavrumu bi türlü ultrasonda göremedim ilk gittiğimde erkendi, 2 . randevumda da kar sebebiyle gidemedim. kızlar dış gebelik falan olsaydı şimdiye kadar anlardım di mi :uhm:

sen dusuk tehlıkem vardıyosun kendını strese sokuyosun sonrada ılk zamanlar ıstahsızlık uyuma halı normal canım

sevsevil tiroid problemin kontrol altında tutulduğu sürece korkma...
bendede hipotiroid var bi prof. bana sen hamile kalamasssın demişti:umursamaz: 3 aşılama sonrası tüp bebek yapacaktık ama o arada meleğim kendiliğinden geldi ve kollarımda şuan çok şükür:Saruboceq:
sende hipotroid mi hipertiroidmi var? her ikisi içinde hamileliğin süresince ilaç kullanarak dengeleyebilirsin değerini tabi dr. kontrolünde...
inş. sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik yaşarsın, sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…