2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Ancient Chinese Gender Predictor

kızlar ılk tarıh kendı doğum gununuz ıkıncı tarıh son adet tarıhınızın ustune 14 gun ekleyın

cınsıyetı bellı olan anneler bır deneyıp sonucu yazıversenıze çok merak ettım

haaa bır de çın takvımıne sanırım hepımız yanlış bakıyormuşuz hamıle kaldığımız yaşı ve ayı bulup ustune 9 ay ekleyıp cıkan renk cınsıyetımızz kızlar onu da bır denermısınz lutfennn

eee ne yapayım bebışım gostermıyor cınsıyetını bende boyle avunuyorum ıştee bende her ıkı teste de kız çıktı sızde bır deneyınde merakımı gıdereyım

ben yaptım kız cıktı bunda ne kı bu bende cın takvımındede kız cıkmıstı kımsecıkler neden gırmıyo artık ya eskısı kadar ilgi yok galıba sitemızeee ya

slm slm slm güzel annişler ,oğluşum 2 gündür maşallah kıpır kıpır o kıpırdadıkça ben havalara uçuyorum,hayırdır bu arada zeynepege yooooknerde o,dünde palette yazamamış merak ettim bak şimdi... AYyy havaları böyle gördükçe deniz istiyorum,yüzmek istiyorummm beeeennn doğumdan önce kaçabilsem keşke denize

ohh şekerim havaları güzel gördün gez bakalımbu arada sen derhal renkli ultrason için teyid al oradan aksi bir durum varsa kesinleştir,bir aksilik olmasın,ben aldım randevu çünkü....
ohh ne şanslısın yahu,:86:biz randevu alıyoruz o iş için bakalım bende 24 şubatta göreceğim kıpırdakımı...birazdan koyayım eklediysen face...
oyyy oyyy oyyyy o bebiş doğcakmışta,oradan çıkçakmışta ,onları giycekmiş.... canım benimmmm....çok cici hepsi annesiiii....
şekerim ,şu çatlaklar olmasın diye neler yaptım neler kızlar,
1-)Bebek yağı ,gece yatarken ,ve sabah kalkınca,banyodan sonra...
2-)BAdem YAğı ve Kakao Yağını karıştırıp Yine yatarken ve kalkarken sürdüm,
arkadaşlar ne sürerseniz sürün gidinb en pahalı kremleri alın sürün,eğer genetikte varsa cilt yapınız çatlamaya müsaitse ,malesef ne yaparsanız yapın o çatlakları bu bebişlerin bedeli olarak vücudumzda görüyoruz,çatlaklar ,göğüslerde,baldırlarda kalçada belde,karın alt kısmında malesef oluyorlar,ben ilk gebeliğimde neler yaptım ama malesef,karın kısmımın altında ,çatlaklarım oluştu,bunda da zaten çatlamış yerlerden yine gerilirim diyorum,AMA TABİİ YİNEDE TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYINNN

ŞEKERİM ÇİNE GÖRE ERKEK BENİM ,EE DOKTORDA ERKEK DEMİŞTİ ZATEN.. DOĞRU DEMEKKİ..
Selaaamm kızlar bende katılabilir miyim size..

21 + 2 günlük hamileyim bende..

HG ARAMIZA SEVGİLİ SERAP,BİRLİKTE GÜZEL PAYLAŞIMLAR GEÇİRMEK DİLEĞİYLE.... NERDE YAŞIYORSUN .. KIZINMI OĞLUNMU OLUCAK..

oglusum olacak canım

istanbul avrupa yakasındayım ben..

Galiba aranızda 21. Haftada olan yok yada ben mi göremedim..

evet yok içimizde en önde giden hamiş sensin şekerim...benimde oğluşum olacak inşallah isim düşündünüzmü bebişe...bende bursda da yaşıyorum...çok memnun oldum

Son düzenleme:
merhaba canım hoşgeldin.. ben de hala araştırma içersindeyim.. 18+5 günlük hamileyim. kızım olacak nasipse...

Ne güzel rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin..

Benim de gönlümden hep kız geciyodu ama erkek oldu kısmet..

hayırlısı olsun canım.. sağlıklı sıhhatli olsunlar da kız erkek fark etmez.. tabii ki Allah ikisini de aratmsın.. senin ilk bebişin mi?

canım müthiş şeyler maşallah... Allah güle güle giymesini nasip etsin. hepsi çok şeker..görümcem idil bebenin bi hastane çıkışını çok beğenmiş,organikmiş.. onu alcam illaha diyo. kayınvaldem de bi tane hastane çıkışı beğenmiş,krem dümdüz bişe diyo,pançonun muş...90 liray mış.kararsız kaldık...ama hala bişiler alıyorum.. bide bu arada 7. ayına kadar hamile kadın kendisi bişey almaması lazımmış bebişe:s iyi değilmiş. de biz nası durcaz. şimdiden aldım baya bişi ben

GÖNÜLİREM cim;

canım birşey yazdın mı okuyamadım. ama beni merak etmişsin zannedersem.. dün yoğun bi gündü. ben perşembeleri evde olamıyorum. akşamda kayınvaldeme geçiyorum. o yüzden yazamadım. bebişin için geçekten çok sevindim. inşallah ben de öyle kıpır kıpır olduğu zamanları hep hissederim

Evet ilk bebişim..

Zorlu bir iki sene bekleyişin ardından geldi sürpriz yumurtam..

maşallahben de bundan 1 sene önce bi düşük yaşamıştım.. 2 aylıkken. bizde birkaç ay bekledik. Ama şükürler olsun ki benim de kızım üzmedi bizi..Allah kucağımıza da almayı nasip etsin.. tedavi mi gördün cnm?

Canım bizim durumlar çok tuhaf gelişti..

Eşim evliligimizin ilk yılında varikosel ameliyatı oldu..

Daha sonra o düzeldi sperm sayısı falan üst seviyede çıktı bekledik yine olmadı..

2 seneye yaklasıyorduk ki ben dr ye gittim ilk önce pko oldugumu ögrendim..sonra hsg cektirdim..dr bana bi tüpümün kapalı oldugunu digerinin de fazla acıklık olmadıgını söyledi...yıkıldık..

Hiç bosuna oyalanmayalım tüpe gecelim dedi..düşünmemiz için zaman verdi..

Aradan 15 gün gecti regl oldum 15 eylül son sat tarihim..ve bir daha olmadım..ekimde evlilik yıl dönümümüzden bir kac gün sonra test yaptım sonuc pozitifti..

Rabbimin bir armaganı bana bebegim..o ay hiç bir umudum yoktu çünkü..

çok güzel... hani derler ya ekmek yiyecek olan gelir bu dünyaya diye. gerisi boş gerçekten de. sen buna çok güzel bir örnek olmuşsun. yaşın büyük mü. doktorlar da hemen tüp bebeğe sevkediyorlar insanı.. alternatif çözüm hiç yok sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…