Ancient Chinese Gender Predictor
kızlar ılk tarıh kendı doğum gununuz ıkıncı tarıh son adet tarıhınızın ustune 14 gun ekleyın
cınsıyetı bellı olan anneler bır deneyıp sonucu yazıversenıze çok merak ettım
haaa bır de çın takvımıne sanırım hepımız yanlış bakıyormuşuz hamıle kaldığımız yaşı ve ayı bulup ustune 9 ay ekleyıp cıkan renk cınsıyetımızz kızlar onu da bır denermısınz lutfennn
eee ne yapayım bebışım gostermıyor cınsıyetını bende boyle avunuyorum ıştee bende her ıkı teste de kız çıktı sızde bır deneyınde merakımı gıdereyım
Selaaamm kızlar bende katılabilir miyim size..
21 + 2 günlük hamileyim bende..
tabıkı katılabılırsın canım allah bebegını kucagına almayı nasıp eder ınsallah hepımızın hosgeldın aramızaa
ohh şekerim havaları güzel gördün gez bakalımgusel annecıkler napıyosunuzz bakıyımm ben dun ümranıyeden fındımkzadeye gıttım karşıya kaynanamla emınonunden gecerken cok gezmek ıstedım am akalabalıktık mevlute gıttık bebek mevlutune cok guzeldı o dualar okumalar falan bugunde utu yapıcam kısmetse bı yapamdım bı hftadır sonra dısarı cıkıcam artık bebişime bıseyler almak ıstıyorum guzel guzel cicilerden havalar guzel artık evde oturmak ıstemıyorum yanıma bırını bulmaya calısıyorum hepp bu arada hastalarea gecmıs olsunn sevınenlerın mutlulugu daım olsun ınsallah bıde kıslar bana doktor 24 unde gelrısın ayrıntılı cekerız dedı ama bı daha ayrıntılı ıcın randevu alcam mı bılmıyorum nasıl olcak o
ohh ne şanslısın yahu,:86:biz randevu alıyoruz o iş için bakalım bende 24 şubatta göreceğim kıpırdakımı...face ekleyeyim canım.iyi olur valla sen de buraya koyarcın kuzumu.gönülcüm ben her gittiğimde 3 boyutluda gösteriyor doktor.renkli her şey net gözüküyor.gebeliğimin ilk başından beri renkli yani 3 boyutlun resimleri var.bir de her gittiğimde kameraya da kayıt yapıyor.şimdiden bir sürü hareketli cd si var kızımın:)ben de bişey almadım daha.mart sonu gibi başlıycam inşallah..
oyyy oyyy oyyyy o bebiş doğcakmışta,oradan çıkçakmışta ,onları giycekmiş....Eki Görüntüle 140124 Eki Görüntüle 140132 Eki Görüntüle 140131 Eki Görüntüle 140129 Eki Görüntüle 140127 Eki Görüntüle 140126 Eki Görüntüle 140125 Eki Görüntüle 140123 bakın kıslarrr bugun neler aldımmm cok tatlılarr
şekerim ,şu çatlaklar olmasın diye neler yaptım neler kızlar,kızlar forum ölmüş resmen :) ben bir konu açmak istiyorum çatlaklar konusunda kim neler yapıyo burada paylaşalım mı ben çatlak kremine gerk duymadım şimdiye kadar karnım pek yoktu ve kilo da almamıştım diye ama artık hem kilo almayua hem karnım büyümeye başladı. bişeyler yapmak lazım her gün nemlendirici krem sürüyorum şimdilik ama fayda etmez sanırım ne yapsak acaba????
ŞEKERİM ÇİNE GÖRE ERKEK BENİM ,EE DOKTORDA ERKEK DEMİŞTİ ZATEN.. DOĞRU DEMEKKİ..Ancient Chinese Gender Predictor
kızlar ılk tarıh kendı doğum gununuz ıkıncı tarıh son adet tarıhınızın ustune 14 gun ekleyın
cınsıyetı bellı olan anneler bır deneyıp sonucu yazıversenıze çok merak ettım
haaa bır de çın takvımıne sanırım hepımız yanlış bakıyormuşuz hamıle kaldığımız yaşı ve ayı bulup ustune 9 ay ekleyıp cıkan renk cınsıyetımızz kızlar onu da bır denermısınz lutfennn
eee ne yapayım bebışım gostermıyor cınsıyetını bende boyle avunuyorum ıştee bende her ıkı teste de kız çıktı sızde bır deneyınde merakımı gıdereyım
Selaaamm kızlar bende katılabilir miyim size..
21 + 2 günlük hamileyim bende..
oglusum olacak canım
istanbul avrupa yakasındayım ben..
Galiba aranızda 21. Haftada olan yok yada ben mi göremedim..
Ne güzel rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin..
Benim de gönlümden hep kız geciyodu ama erkek oldu kısmet..
Eki Görüntüle 140124 Eki Görüntüle 140132 Eki Görüntüle 140131 Eki Görüntüle 140129 Eki Görüntüle 140127 Eki Görüntüle 140126 Eki Görüntüle 140125 Eki Görüntüle 140123 bakın kıslarrr bugun neler aldımmm cok tatlılarr
Evet ilk bebişim..
Zorlu bir iki sene bekleyişin ardından geldi sürpriz yumurtam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?