maşallah canım inşallah doktorlarımızla hep böyle devam eder iletişimimiz.ben de egeye hamileyken çok kötü doktorlara rast gelmiştimcanım iki erkek kardeş erkek kız kardeşe göre daha iyi iletişim kurar zannediyorum ilerde.inşallah Ege iyi bir abi olur
sorma canım her gün batıyor.resmen pestilim çıkıyor yemek ev işi derken günüm bitiyor.annemi aldım ben de bugün sabahtan 1,5 saat trafikte kaldım yolu kapatmışlardı.ege de arabada uyukladısonra uzunca süre de parkta kaldık.biraz önce geldim sabahtan kalan işlerimi tamamlıyorum.şimdi ara verdim de forumu okuyım dedim
canım iyi yaparsın tabi.inşallah kargon da gelmiştir.biz de çıktık ege güzelce parka doydu 2 gündür inşallah böyle gider havalar biraz daha
slm arkadaşlar bende bu sabah doktora gittim gözümden iltihaptan kist oluşmuş alalım dediler korktum ilaç verdi melhemle damla verdi kullanıyorum bakalım inşallah ilaçla geçerde aldırmama gerek kalmaz dua edin kızlar benim için moralım çok bozuldu sabahtan beri:2:
kızlar tek tek yazılanlara cevap veremıcem çok ozur çok detaylı okuyamadım zaten dun den berı mıgrenım tuttu gene ALLAH aşkınaa buz kompresı yapıyorum parol ıçıyorum turk kahvesı ıçıyorum daha aklıma yapıcak bırşey gelmıyor varsa bır tavsıyesı olan yazsın lutfen
İnşallah bundan sonra hiç kötü doktorlara denk gelmeyiz canım doğumumuzda da kendi doktorlarımız denk gelir. Ne diyosun bence Ege harika bir abi olur. çocukları çok seviyo hem kardeşini çok daha fazla sever minik artistimiz
Annenin gelmesine çok sevindim eminim sen hele de Ege çok dha fazla sevinmiştir :) Havalar hep böyle güzel gitse insanın moral nasıl düzeliyor....
Geldi cnım kargo ben de hemen gittim sağlıkocağına ama o kadar kalabalıktı ki bir de herkes hasta kapalı yer korktum hemen çıktım ordan. sabah erken gidicem bir daha deniycem önümüzdeki hafta bakalım olmazsa doktorun dediği gibi 21. haftada gider aşımı olurum o sırada raporları da veririm. ya aşı olmasak ne olur kiiii:18:
kızlar tek tek yazılanlara cevap veremıcem çok ozur çok detaylı okuyamadım zaten dun den berı mıgrenım tuttu gene ALLAH aşkınaa buz kompresı yapıyorum parol ıçıyorum turk kahvesı ıçıyorum daha aklıma yapıcak bırşey gelmıyor varsa bır tavsıyesı olan yazsın lutfen
slm arkadaşlar bende bu sabah doktora gittim gözümden iltihaptan kist oluşmuş alalım dediler korktum ilaç verdi melhemle damla verdi kullanıyorum bakalım inşallah ilaçla geçerde aldırmama gerek kalmaz dua edin kızlar benim için moralım çok bozuldu sabahtan beri:2:
yaaa canım demek o kadar kalabalıktı:18: bir de herkes hasta bu zamanlarda bi sürü mikrop olur malesef,iyi yapmışsın hemen çıkarak.diğerinde olmazsa sabah erkenden gidersin daha boş olur.ben de olucam canım tedbiri elden bırakmamak lazım 5 sene koruyor çünkü aşı.
arkadaşlar herkeze günaydın çok morelim bozuk
2,5 gündür ,hiç bir şekilde bebeğimin hareketlerini hsissetmiyorumsabah 6 da kalktım 1 bardak meyva suyu içtim ,yok hareket yine yok,ve dünden beride ,adet sancısına benzeyen bir ağrım var...
Acaba yanlış bir hareket yaptımda bebeğim öldümü..Çok kötüyüm sizce ne yapmalıyım şimdi bana akıl verin lütfen ,ağladım ağlıyacağım... yataktan kalkmak hiç istemedi canım morelim çok bozuk...
2,5 gündür ,hiç bir şekilde bebeğimin hareketlerini hsissetmiyorumsabah 6 da kalktım 1 bardak meyva suyu içtim ,yok hareket yine yok,ve dünden beride ,adet sancısına benzeyen bir ağrım var...
Acaba yanlış bir hareket yaptımda bebeğim öldümü..Çok kötüyüm sizce ne yapmalıyım şimdi bana akıl verin lütfen ,ağladım ağlıyacağım... yataktan kalkmak hiç istemedi canım morelim çok bozuk...
günydın cnm.. daha çok ufak her zaman düzenli hissedemezsin ki hareketlerini. ara ara hissedersin. bence hiçbir problem yok. çikolata ye ve uzan o zaman hareket eder. doktora gittiğimde çok hareket etmiyodu doktor bana çikolata ye gel dedi ve bi baktık ki kıpır kıpırsıkma canını stresten hiç oynamaz
canım korkma hemen.bence gayet iyidir içeride.benim de ağrılarım var ki bu aylarda normalmiş ağrılar.sıkma canını.ama yinede hareket eder etmez haber ver bize.geçen benim de öyle olmuştu ama ertesi günlerde yavaş yavaş kıpırdadı minik kızım.gönülcüm kaç hafta oldun şuan.ben bugün 20+0 a girdim.yani 21.haftama başladım.yarın ayrıntılı ultrasonum var..dua et bana da kızım sağlıklı sıhhatli olsun..
ohh çok şükür kızlar doktorumu aradım,bazı sorular sordu.. ve bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu,daha minik olduğu için hissetmememin normal olduğunu söyledi,rahat olmam gerektiğini söyledi...çok teşekkür ederim kızlar... benim 17+6günlük bugün....
haklıısn canım tam mikrop zamanı kapalı ve kalabalık yerler bizim için çok tehlikeli. ya bu aşı olayındaki irinci doz ikinci doz falan benim canımı sıkıyo sadece bir kere olsa bitse düşünmeden olurum da. hayırlısı inşallah olmak lazım tabi. beni aşı ile alakalı çocukluğumda kötü bir anım oldu o yüzden çok fazla tedirgin oluyorum yine aynı şeyler olur diye.
Kızlar bol guneşlı bır ıstanbul sabahından kocaman sımsıcak bır gunaydınn.........
Zeynep nerdesın bugun sanırım annen sende bır programın varmı benım emınonune gıdesım var gelmek ıstermısın ???? Havuzlu han dıye bır yer varmış sırf hamıle ve bebek eşyaları varmış her katta farklı şeyler varmış bır merakmızı gıderelım :)))
ohh çok şükür kızlar doktorumu aradım,bazı sorular sordu.. ve bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu,daha minik olduğu için hissetmememin normal olduğunu söyledi,rahat olmam gerektiğini söyledi...çok teşekkür ederim kızlar... benim 17+6günlük bugün....
canım çook geçmiş olsunnn..slm anneler herkese günaydın biraz gec oldu ama öglen oldu nerdeyse nasılsınız gözüm bugun biraz daha iyi gibi şişligi indi biraz sanki inşallah gecer yorumlarınız için sagolun
hiç korkma canım benimde bazen öle oluyor sanki günler geciyor oynamıyor gibi geliyor aslında o oynuyorda biz frkedemiyoruz daha küçük oldukları için bel kasık agrısı bendede oldu adet günlerimde oluyor hep ilk iki ay kahverengi akıntı bile geldi benden çok korktum ama 3 aydan sonra gecti olur böle şeyler hemen kötüye yorma allah hepimizin bebeklerini korusun
bitanem benim oğluşum da hareketsiz bugün.bazen 3-4 gün hareketsiz oluyor.sonra kıpır kıpır oluyor bikaç gün.uykusu gelmiştir annesi uyuyodur ondandır sen merak etme
daha 17+6 günlük.. ben de 20 lerdesin de bu kadar telaş yapıyorsun zannettim.. :) ben dedim sana gayet normal hissetmemen. bozma moralini. o çok rahat sımsıcacık uyuyo şimdi cnm.. hadi yüzün gülsün biraz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?