canlarımm çoook tatlısınız iyiki varsınız sizi çoooook seviyorum,sayenizde içim rahatladı.....
yaa normalde kendimi çok iyi hissediyorum ,öyle ki hamile gibi bile hissetmiyorum... normal bir şekilde hayatımı yaşayabiliyorum bulantıymış ,tiksnmeymiş,nefessizlikmiş v.s yok,bu nedenlede acaba bir sorunmu var diyorum ufak şüphede bebeğime bişey oldu sanıyorum...deliyim beeeen...
ben de bu sabah annemi götürdüm canım sağlık ocağına tansiyon ilacını yazdırmaya.sabah erken saat olduğu için beklemedik hallettik.ama bir sürü hasta kişi vardı bekleyen korktum tabi.ben aşıdan hiç korkmam canım ama senin yaşadığın şeyle alakalı korkman çok doğal nasıl korkuttularsa kimbilir.mecburuz ama olmaya.bebeğimiz için katlanıcaz artık
ben daha hiç hissetmedim herkes hissetmeye başlayınca hatta hep içimde bi korku oluyo benim de ama ultrasnda hareketli demek ki daha küçükler diye hissedilmiyo olabilir. tecrübeli değilim o yüzden sabahki yazına bişey yazmaya çekindim dua edelim de iyi olsunlar sağlıkla doğsunlar.
canımsın ... minik oldukları için ,hissetmiyoruz demekki...
bu arada ben tetanoz aşısı olmayacakmışım, çünkü süresi 5 yılmış,benim kız da vurulmuştum daha 3,5 yıl oldu...
tabi canım tabiiiibir aşı uğruna beş yılda 2 kez doğum...
aynen , ben kazaya kurban gittim ikincide hayırlısı olsun...Bu arada biraz önce pıt pıt etti bebiş çok mutlu oldummmm...
heyyyyyyyyyy millet nerdesiniz yahuuuuu
GÜnaydınnGunaydın arkadaşlar dun emınonu ınanılmaz kalabalık ama çok guzeldı bebış ıçın gezınmek ama hıç bırşey alamadım desem yerıdır ortak renk almak ben ıstemedım mavı mı pembe mı bılemedım oyle bakındım durdum bır tane gunluk battanıye bır dane kolsuz bady bırde renk renk çoraplar aldım......
kızlar günaydın.şimdi doktordan geldim.ayrıntılı ultrasonum vardı.her şey iyi çok şükür.kızımı da görmüş oldum.pek bi utangaç.ultrason ışıklarına sinir oluyor belli ki hep yüzünü kapatıyor o miniş elleriyle.magnezyum ve balık yağı hapı da verdi.demir ve vitamine devam zaten.ilaç yutmayı hiç sevmem ama ne yapayım bir sürü ilaç oldu şimdi..ama çok şükür her şey normal.384 gr olmuş benim melek kızım.hadi darısı size inşallah...
face ekleyeyim canım.iyi olur valla sen de buraya koyarcın kuzumu.gönülcüm ben her gittiğimde 3 boyutluda gösteriyor doktor.renkli her şey net gözüküyor.gebeliğimin ilk başından beri renkli yani 3 boyutlun resimleri var.bir de her gittiğimde kameraya da kayıt yapıyor.şimdiden bir sürü hareketli cd si var kızımın:)ben de bişey almadım daha.mart sonu gibi başlıycam inşallah..GÜnaydınn
oyy yerim ben onun minicik patilerini yavrumm...o kolsuz badilerden ve yarım kollu badilerden 8-9 tane alın.. sonrasında da 4 -6-7 aylıka göre uzun kollu alın,altınada patikli alt,alın çok kullanılıyor...evet cinsiyeti kesinleşsin hepimiz başlıcaz almaya bişeyler,ben belli olduğu halde bir kez daha cinsiyeti kesin duymadan almıyorum...
oyy canım benim ,ellerini yerim onun...AYşecik utangaç demek... maşallah annesi ona kilosuda güzel...BEnde 24 şubatta 3 boyutluya gireceğim bakalım benim Kıvançım ne yapıcak... CAnım bebeişnin renkli görüntüsünü face e ekle bende ordan alıp buraya ekleyeyim ne dersin
çok merak ettim .. kuşumu...
Eki Görüntüle 140124 Eki Görüntüle 140132 Eki Görüntüle 140131 Eki Görüntüle 140129 Eki Görüntüle 140127 Eki Görüntüle 140126 Eki Görüntüle 140125 Eki Görüntüle 140123 bakın kıslarrr bugun neler aldımmm cok tatlılarr
Eki Görüntüle 140124 Eki Görüntüle 140132 Eki Görüntüle 140131 Eki Görüntüle 140129 Eki Görüntüle 140127 Eki Görüntüle 140126 Eki Görüntüle 140125 Eki Görüntüle 140123 bakın kıslarrr bugun neler aldımmm cok tatlılarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?