2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ben daha hiç hissetmedim herkes hissetmeye başlayınca hatta hep içimde bi korku oluyo benim de ama ultrasnda hareketli demek ki daha küçükler diye hissedilmiyo olabilir. tecrübeli değilim o yüzden sabahki yazına bişey yazmaya çekindim dua edelim de iyi olsunlar sağlıkla doğsunlar.

annene de geçmiş olsun canım. fazla beklemeden halletmenize sevindim zaten dün trafikte kalmışsınız yazık...

haklısın bebeğimiz için herşeye katlanmaya hazırız. ben bugün internetten baktım bu sağlık ocağının numarasına ama orada yazan numara değişmiş sanırım düşmedi bi türlü... sonra eşimi aradıkları aklıma geldi ona dedim arama kayıtlarından seni aradıkları numarayı bulur musun diye neyseki bulmuş aradım direk ebe çıktı anlattım dün olanları güldü, yok dedi hiç beklemenize gerek yok, direk aşı odasına gidip sevinç ebeyle görüşcektim deyin hallederiz dedi. doktoru beklemenize gerek yok ki zaten hamileler öncelikli bekletmeyiz sizi dedi oh rahatladım. bilmeyince çok zorlanıyo insan dün mesela bilsem boşyere sıkıntı yaşamazdım. keşke dün aklıma gelseydi arayıp öyle gitmek... yarın gidicem tekrar bakalım ne diyecekler ne yapacaklar merak ediyorum.

canımsın ... minik oldukları için ,hissetmiyoruz demekki...

bu arada ben tetanoz aşısı olmayacakmışım, çünkü süresi 5 yılmış,benim kız da vurulmuştum daha 3,5 yıl oldu...

aynen , ben kazaya kurban gittim ikincide hayırlısı olsun...Bu arada biraz önce pıt pıt etti bebişçok mutlu oldummmm...
heyyyyyyyyyy millet nerdesiniz yahuuuuu

aynen , ben kazaya kurban gittim ikincide hayırlısı olsun...Bu arada biraz önce pıt pıt etti bebişçok mutlu oldummmm...
heyyyyyyyyyy millet nerdesiniz yahuuuuu

oh çok şükür canım. sevindim hissetmene bak hemen öyle korkulacak bişey yokmuş. valla canım sorma forumun tatları tuzları kaçtı :):):)

Gunaydın arkadaşlar dun emınonu ınanılmaz kalabalık ama çok guzeldı bebış ıçın gezınmek ama hıç bırşey alamadım desem yerıdır ortak renk almak ben ıstemedım mavı mı pembe mı bılemedım oyle bakındım durdum bır tane gunluk battanıye bır dane kolsuz bady bırde renk renk çoraplar aldım......

kızlar günaydın.şimdi doktordan geldim.ayrıntılı ultrasonum vardı.her şey iyi çok şükür.kızımı da görmüş oldum.pek bi utangaç.ultrason ışıklarına sinir oluyor belli ki hep yüzünü kapatıyor o miniş elleriyle.magnezyum ve balık yağı hapı da verdi.demir ve vitamine devam zaten.ilaç yutmayı hiç sevmem ama ne yapayım bir sürü ilaç oldu şimdi..ama çok şükür her şey normal.384 gr olmuş benim melek kızım.hadi darısı size inşallah...

GÜnaydınn
oyy yerim ben onun minicik patilerini yavrumm... o kolsuz badilerden ve yarım kollu badilerden 8-9 tane alın.. sonrasında da 4 -6-7 aylıka göre uzun kollu alın,altınada patikli alt,alın çok kullanılıyor...evet cinsiyeti kesinleşsin hepimiz başlıcaz almaya bişeyler,ben belli olduğu halde bir kez daha cinsiyeti kesin duymadan almıyorum...

oyy canım benim ,ellerini yerim onun...AYşecik utangaç demek... maşallah annesi ona kilosuda güzel...BEnde 24 şubatta 3 boyutluya gireceğim bakalım benim Kıvançım ne yapıcak...CAnım bebeişnin renkli görüntüsünü face e ekle bende ordan alıp buraya ekleyeyim ne dersin
çok merak ettim .. kuşumu...

gusel annecıkler napıyosunuzz bakıyımm ben dun ümranıyeden fındımkzadeye gıttım karşıya kaynanamla emınonunden gecerken cok gezmek ıstedım am akalabalıktık mevlute gıttık bebek mevlutune cok guzeldı o dualar okumalar falan bugunde utu yapıcam kısmetse bı yapamdım bı hftadır sonra dısarı cıkıcam artık bebişime bıseyler almak ıstıyorum guzel guzel cicilerden havalar guzel artık evde oturmak ıstemıyorum yanıma bırını bulmaya calısıyorum hepp bu arada hastalarea gecmıs olsunn sevınenlerın mutlulugu daım olsun ınsallah bıde kıslar bana doktor 24 unde gelrısın ayrıntılı cekerız dedı ama bı daha ayrıntılı ıcın randevu alcam mı bılmıyorum nasıl olcak o

face ekleyeyim canım.iyi olur valla sen de buraya koyarcın kuzumu.gönülcüm ben her gittiğimde 3 boyutluda gösteriyor doktor.renkli her şey net gözüküyor.gebeliğimin ilk başından beri renkli yani 3 boyutlun resimleri var.bir de her gittiğimde kameraya da kayıt yapıyor.şimdiden bir sürü hareketli cd si var kızımın:)ben de bişey almadım daha.mart sonu gibi başlıycam inşallah..

kızlar forum ölmüş resmen :) ben bir konu açmak istiyorum çatlaklar konusunda kim neler yapıyo burada paylaşalım mı ben çatlak kremine gerk duymadım şimdiye kadar karnım pek yoktu ve kilo da almamıştım diye ama artık hem kilo almayua hem karnım büyümeye başladı. bişeyler yapmak lazım her gün nemlendirici krem sürüyorum şimdilik ama fayda etmez sanırım ne yapsak acaba????

Son düzenleme:
et canım form bencede ölüyo gıbı eskısı gıbı degıl sankım :) sagol begendıgın ıcın canım bende sımdıye kacdar bısey kullanmadım catlaklar ıcın ama badem yagı ıyı gelıyomus dıye duydum bı tane krem varmıs eczanede ama pahalı 80 mılyon dedı lıerc midir nedır oyle bsıey ama gerek duymadımm

soylıyım fıyatlarını kırmızılı takım 16mılyon coraplar ıkılı olan 5 mılyon teklı 2 mılyon pembelı takım 25 mılyon hastane cıkısı 69mılyon beyaz elbıse mevlutluk 44 mıoyon umranıye pamıdordan aldım cok guzel seyler var canım o uyku tulumu gıbı seyıde 28 e aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…