Allah sana da sabır versin canım benimki allahtan uzakta her zaman görmek zorunda kalmıyorum yüzünü. seninki yine yakın asıl sabır sana lazım düşünemiyorum bile sürekli bir arada olduğumuzu..... kabus gibi bişey resmen
aaaaaaanerdesiniz ayooool herkez dışarı attı sanırım kendini bende her zamanki gibi ev işi...:44:bu arada kızlar çok feci diş ağrısı çekiyorum
slm kızlar uzuuun bır aradan sonra tekrar merhaba..unutmadınız dımı benı.once gecmısı okudum ozlemısım sızlerı..
tatılı bulunca manısa ya gıttım sonra annemle döndüm kayınvalıdem gorumcem de vardı ev kalabalıktı gıremedım sımdı herkesı yolcu ettım hemen geldım aranıza ....yıne kaldım yalnız başıma ....
offffffff kızlar bıraz zorlandım annemle kayınvalıdem arasında .. bakalım dogum zamanı ne yapcaz ?sımdıden dusundukce stres oluyrm .kayınvalıdem bıraz baskın tıptır annemde tam tersı manısadan dondugumuzde kayınvalıdem zaten bızdeydı evı temızlemıs halıları camları sılmıs sagolsun. kendı evı gıbı rahat. annemse ılk defa gelıyr ılk basta benımseyemedı kayınvalıdemde byle olunca annem sessızlestı ben gıdeyım demeye basladı o boyle oldukca bende uzuldum zormus bu ısler...bu sabahta yolcu ettım annemı ..dogum zamanı ne olacak bakalım
selam kıslar guzel yorumlarınız ıcın tesekkurler ben bunları aldım ya kayınvalıde hanımefendı olcak ınsan demedıgı kalmadı bunları gorunce ya dıyo bebek ölurse bunlar elımızde kalcak o zaman ne yapıcaksın dıyo dedım benım aklıma boyle kotu seyler gelmıyo hersey allahdan ne yapıyım dedım tek gıdıp aldım dıye cok kızdı küstü bıdaha bsıey almana gerek kalmaz benım kızım kullanılmısları verır dedı salak bende ses cıkarmadım manyak bunlar ya ınsan der kız heves etmıs almıs bızımkı dıyo hemen gıttın aldın ne panıkataksın 7 aylıkmısın sen zorun ne falan ay neler neler dedı ya ınsanın hevesını kırıyo
seni tebrik ediyorum kendın buyumeden anne olmayı başardığın ıçın meydan senın guzelım ıstedığın kadar koştur..............
İdil bebeninkileri tavsiye ederim ablam aldı çok da memnundu. ohooo 7. aya kadar nasıl bekleyelim ki mümkünatı yok :)
of kızlar benim epey canım sıkkın kaynana konusunda o yüzden sanırım biraz fazla tepkiliyim. çarmaba günü kaynanam kalkmış istanbuldan buraya çat kapı gelmiş. bir de kapının önündeyken arıyo beni napıyosun evde misin diye yoklama çekiyo sonra da ben geldim sürpriz yaptım diyooo bunun neresi sürprizse artık.... sürpriz denilen şey sevindiricidir ben onu pat diye karşımda görünce hiç de sevinmedim yani... arayıp haberli gelse tamam ama hamile bir kadının evine çat kapı gidilmez bence, . bir de az öcne telefonda küçük oğlu ile konuştular ne zaman geleceksin diye soruyolar belli değil daha demez mi sinir oldum iyice git işte be kadın ne işin var kaç gündür seni mi çekicem ben. bir de öyle çok sinirlerimi bozuyo ki geldi uzandı koltuğa ben mutfakta yemek yapıorum falan hiç gelip elini bile sürmeye tenezzül etmiyo kaç gündür. hatta içeriye sofra kuruyorum bir tabak da ben taşıyayım bile demiyo oturuyo yerinde ancak davet bekliyoyüzüne bile bakmıyorum artık laf söyleyince bakmadan cevap veryorum bir de grip olmuşum sabah da 11 de uyandım ter su içinde ben uyanana kadar o da yatmış kalkıp birşeyler hazırlayayım bu kadın hamile bile dememiş sağolsun. ben de kahvaltı hazırladım yedik sonra o tv izlerken kalktım yatak odasına gidip kapıyı kapattım ona bişey dmeden ve uyudum akşam yemek hazırlamak için kalktım. yüzünü görmeye tahammülüm yok anlasın da agitsin artık. Annem geldiğinde elimi bir işe sürdürmemişti aman sen elleme aman bişey olur diye koruyodu devamlı evimi silip süpürüyodu falan bu kadın evde hizmetçi sanıyo sanırım beni. amma da dolmuşum haaa içimi döktüm artık uzun oldu ama affola :)
aman ağzından yel alsın kızay surahı nıne bunun yanında z bıle ya valla ınsan der kız heves etmıs almıs bund ahıc oyle yok anca o vercek bu vercek dıyo ıkıncı ellerı gıydırcem ılk bebgım tabıkı hevesım var ama anlamıyo kıskanıyo ogluda ondan yana degıl dıye ondan çatlıyo ama ıdare etcez karsılık verınce oda verıyo iş ıyıce uzuyo sonr atartısmaya donuyo cok yaşadım o yuzden artık umursamıyorum gulup gecıyorum cunku bunu yapmak zorundayım yoksa kavga olur allahdan dogumda annem gelcek durcak o dursa basımda neler olur dusunemıyorum alır cocugu kendısı emzırı mazallah :)
inşallah canım beimCanım benim bebeğinin iyi ve böyle kıpır kıpır olmasına çok sevindim. Darısı bizim başımıza inşallaaaahhhh.....
Hadi canım yaaa, pufff bu çatlaklarla napcaz bilmem İnşallah çok fazla olmaz hiçbirimizde.
ohhh bende özledim bebişimi,ben 24 şubata aldım randevuyu 3 boyutluya gireceğim cd de verilecek 95 tl...kıslarr napıyonuss bakemm nasıl gıdıyo bebeklerınız ıyılermı bakımm bende bugun randevu aldım martın 2 sıne renklı ultrason ıcın saat 2.30a zaman gecmek bılmıyo yaaa ozledım bebegımıı gormeyıı sız aldınızmı randevu falann hem fıyatları ne kadar ogrendınızmıı renklı ultrasonun
KIz alacaksınız tabii,öyle uğursuzlukmuş falan inanmayın eskilerin uydurması bunlar,Rabbim alnımıza ne yazdıysa o olur muhakkak ,alın alın koyun bakın sevin koklayın...İdil bebeninkileri tavsiye ederim ablam aldı çok da memnundu. ohooo 7. aya kadar nasıl bekleyelim ki mümkünatı yok :)
ayy ben çok sabırlıyım zaten sormaaaMaşallah sana canım nasıl büyük bir saygı ve sabır sahibisin
kız bende Kaynana olacağımbu surec benım ıcın staj gıbı oldu dogum zamanına hazırlıklıym az cok ortamın nasıl olacagını goruyorum ve ona gore davranacagım Kardelen ısın kotusu ne bılıyor musun oglum olacagını ogrenınce ılk aklıma gelen sey BENDE KAYNANA OLACAĞIM
of kızlar benim epey canım sıkkın kaynana konusunda o yüzden sanırım biraz fazla tepkiliyim. çarmaba günü kaynanam kalkmış istanbuldan buraya çat kapı gelmiş. bir de kapının önündeyken arıyo beni napıyosun evde misin diye yoklama çekiyo sonra da ben geldim sürpriz yaptım diyooo bunun neresi sürprizse artık.... sürpriz denilen şey sevindiricidir ben onu pat diye karşımda görünce hiç de sevinmedim yani... arayıp haberli gelse tamam ama hamile bir kadının evine çat kapı gidilmez bence, . bir de az öcne telefonda küçük oğlu ile konuştular ne zaman geleceksin diye soruyolar belli değil daha demez mi sinir oldum iyice git işte be kadın ne işin var kaç gündür seni mi çekicem ben. bir de öyle çok sinirlerimi bozuyo ki geldi uzandı koltuğa ben mutfakta yemek yapıorum falan hiç gelip elini bile sürmeye tenezzül etmiyo kaç gündür. hatta içeriye sofra kuruyorum bir tabak da ben taşıyayım bile demiyo oturuyo yerinde ancak davet bekliyoyüzüne bile bakmıyorum artık laf söyleyince bakmadan cevap veryorum bir de grip olmuşum sabah da 11 de uyandım ter su içinde ben uyanana kadar o da yatmış kalkıp birşeyler hazırlayayım bu kadın hamile bile dememiş sağolsun. ben de kahvaltı hazırladım yedik sonra o tv izlerken kalktım yatak odasına gidip kapıyı kapattım ona bişey dmeden ve uyudum akşam yemek hazırlamak için kalktım. yüzünü görmeye tahammülüm yok anlasın da agitsin artık. Annem geldiğinde elimi bir işe sürdürmemişti aman sen elleme aman bişey olur diye koruyodu devamlı evimi silip süpürüyodu falan bu kadın evde hizmetçi sanıyo sanırım beni. amma da dolmuşum haaa içimi döktüm artık uzun oldu ama affola :)
saol bitanem yaa gerçekten zor... daha 1 yıl olmadı dişlerimi tedavi ettireli vallahi bu haftaya kadar diş ağrısı ne unutmuştum,nerden çıktı ki şimdi bu... sanırım bebek calsiyum depolarımı hızla tüketiyor..canımcım geçmiş olsun... şu diş ağrısı fena ya. doktora gitmek de istemiyo insan. inşallah daha fazla uzamadan geçer hemen de kurtulursun sıkıntından
aaaaa bugun kımsecıklerr gırmemışş yaa nerelerdesınız guzel annecıklerr nasıl gecıyo hafta sonunuz
ah canım bıktım bütün gündür yüzünü görmekten o yüzden gitmek istemedim biraz uzak kalsın diye....
sagol zeynepcım başa gelen çekılıyo yapcak bsıey yok ya bsıey dıycem hanı boyle onunde bebek resımelrı olan hamıleler ıcın oyle seyelr satan yerlerı bılıyomusunuzz hanıı tam gobegın ustunde bebek resmı falan olanlardan
KIz alacaksınız tabii,öyle uğursuzlukmuş falan inanmayın eskilerin uydurması bunlar,Rabbim alnımıza ne yazdıysa o olur muhakkak ,alın alın koyun bakın sevin koklayın...
of canım yaaa çok üzüldüm durumuna ,evinde hiç bişey yapmamasını ,çekingenlik diyeceğim ama çekingen olan insanda habersiz pat diye gelemez,hiç bişeyle kendini üzme o yokmuş gibi yap işini onadan b beklentin olmasın,arada rica et şuna yardım edermisin diye... Hatta iyi tarafından düşün anne oğlun senin yemeklerini özlemiştir ,hadi ona sürpriz yapalım de ,sen sürprizleri seversin de. acık yalandanda olsa şımart onu,gün içinde rica et anne yanlış anlamssan bana şu konuda yardımcı olabilrmisin de,numaradan karnına sancı girsin ,yat ayaklarını uzat miden bulansın:94:havalar güzel,çıkın dışarı... bak başka türlü geçmez vakit.. tak koluna çarşıya götür.. kız cidden yap bak zorlada olsa yap....Yoksa kafayı yersin...
saol bitanem yaa gerçekten zor... daha 1 yıl olmadı dişlerimi tedavi ettireli vallahi bu haftaya kadar diş ağrısı ne unutmuştum,nerden çıktı ki şimdi bu... sanırım bebek calsiyum depolarımı hızla tüketiyor..inan ben normalde çok mecbur kalmadıkça ilaç almadım.. şimdi birde gebeyim,dayanıyorum ağrıya çok sıkıştırmadıkça içmeyeceğim...
sen neler yapıyorsun bebişin nasıl...
herkese günaydın..işlerim bitti çok şükür döndüm aranıza.ya kızlar kaynanaları takmayın diycem ama olmuyo işte.bir de ben de var.bizim pek sorunumuz yok aslında ama 2 ay önce ilk kez tartıştık artık epey uzaklaştık birbirimizden.ya bu deveyi güdeceğiz ya bu diyardan gideceğiz.çare yok.Allah eşlerimizle huzur versin inşallah.denizkızı aldığın şeylere bayıldım.iyi yapmışın aldığına artık ben de başlayacağım almaya.neden almayalım ki demii..
Kızlar bu arada biz isime karar verdik.TUNA olcak oğlumun adı Allah kısmet ederse.Ege bile öğrendi.bugün kardeşine ayakkabı aldık.kardeşinin dedim.anneannesine bunlar Tunanın terlikleri dedi
tatlım inşallah dün akşam konuştuğumuzdan beri bişeyler değişmiştiryani gitmiştir
sagol zeynepcım başa gelen çekılıyo yapcak bsıey yok ya bsıey dıycem hanı boyle onunde bebek resımelrı olan hamıleler ıcın oyle seyelr satan yerlerı bılıyomusunuzz hanıı tam gobegın ustunde bebek resmı falan olanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?