2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

evet canım sen o yönden sanslısın bende hergun gorme tehlıkesıyle karsı karsıyayım :)

aaaaaaa nerdesiniz ayooool herkez dışarı attı sanırım kendinibende her zamanki gibi ev işi...:44:bu arada kızlar çok feci diş ağrısı çekiyorum

canımcım geçmiş olsun... şu diş ağrısı fena ya. doktora gitmek de istemiyo insan. inşallah daha fazla uzamadan geçer hemen de kurtulursun sıkıntından

canım hoşgeldin tekrardan aramıza...bebişinde hoşgeldi tabii...

ama senin kayınvaldede cidden rahatsız. ALlAh yardımcın olsun hiç kolay bir durum değil. susmakla en iyisini yapıyorsun... belki zamanla düzelir

seni tebrik ediyorum kendın buyumeden anne olmayı başardığın ıçın meydan senın guzelım ıstedığın kadar koştur..............

çok komiksin ya cidden

İdil bebeninkileri tavsiye ederim ablam aldı çok da memnundu. ohooo 7. aya kadar nasıl bekleyelim ki mümkünatı yok :)

ewet hayatım idil bebe güzelmiş gerçekten de benim pek inceleme fırsatım olmadı henüz. ama bakıcam nasipse.. bencede yaani 7 ay kim bekler dimi yaa. o bence ilk 3 ay için denmeli. olası düşük ihtimaline karşı

canım bu ne ya... kayınvalidene de kaynanalık yapmışlar da senden mi çıkarıo ne anlamadım ki

aman ağzından yel alsın kız ,Allah annene sağlık güç kuvvet versin inşallah... Valla yaz bebeği olacakları için ,her gün at kendini dışarıiöyle lousaymış,yok şöyle olurmuş böyle olurmuşlara inanıpta kendini eve kapatma sakın ..yoksa geçmez o 40 gün...
inşallah canım beim çatlaklara elinden geleni yap yine, umarım olmaz iki arkadaşımında hiç ama hiç çatlakları olmadı... maşallah umarım sizdede olmaaaazz....

ohhh bende özledim bebişimi,ben 24 şubata aldım randevuyu 3 boyutluya gireceğim cd de verilecek 95 tl...
İdil bebeninkileri tavsiye ederim ablam aldı çok da memnundu. ohooo 7. aya kadar nasıl bekleyelim ki mümkünatı yok :)
KIz alacaksınız tabii,öyle uğursuzlukmuş falan inanmayın eskilerin uydurması bunlar,Rabbim alnımıza ne yazdıysa o olur muhakkak ,alın alın koyun bakın sevin koklayın...

Maşallah sana canım nasıl büyük bir saygı ve sabır sahibisin
ayy ben çok sabırlıyım zaten sormaaa
kız bende Kaynana olacağım

of canım yaaa çok üzüldüm durumuna ,evinde hiç bişey yapmamasını ,çekingenlik diyeceğim ama çekingen olan insanda habersiz pat diye gelemez,hiç bişeyle kendini üzme o yokmuş gibi yap işini onadan b beklentin olmasın,arada rica et şuna yardım edermisin diye... Hatta iyi tarafından düşün anne oğlun senin yemeklerini özlemiştir ,hadi ona sürpriz yapalım de ,sen sürprizleri seversin de.acık yalandanda olsa şımart onu,gün içinde rica et anne yanlış anlamssan bana şu konuda yardımcı olabilrmisin de,numaradan karnına sancı girsin ,yat ayaklarını uzatmiden bulansın:94:havalar güzel,çıkın dışarı... bak başka türlü geçmez vakit.. tak koluna çarşıya götür..kız cidden yap bak zorlada olsa yap....Yoksa kafayı yersin...

canımcım geçmiş olsun... şu diş ağrısı fena ya. doktora gitmek de istemiyo insan. inşallah daha fazla uzamadan geçer hemen de kurtulursun sıkıntından
saol bitanem yaa gerçekten zor... daha 1 yıl olmadı dişlerimi tedavi ettireli vallahi bu haftaya kadar diş ağrısı ne unutmuştum,nerden çıktı ki şimdi bu... sanırım bebek calsiyum depolarımı hızla tüketiyor.. inan ben normalde çok mecbur kalmadıkça ilaç almadım.. şimdi birde gebeyim,dayanıyorum ağrıya çok sıkıştırmadıkça içmeyeceğim...
sen neler yapıyorsun bebişin nasıl...

ay canım yaa.. önceki yazına bayıldım resmen.. çok iyi fikir gerçekten de.. benim aklıma böyle şeyler hiç gelmez. süpersin

ben de iyiyim bebiş te iyidir herhalde.. 5 marta randevu aldık ayrıntılı usg için.. sabırsızlıkla vaktin geçmesini beklemekteyim. oyyy ooy gerçekten de daha çoook varmış yaaa.pfff!

herkese günaydın..işlerim bitti çok şükür döndüm aranıza.ya kızlar kaynanaları takmayın diycem ama olmuyo işte.bir de ben de var.bizim pek sorunumuz yok aslında ama 2 ay önce ilk kez tartıştık artık epey uzaklaştık birbirimizden.ya bu deveyi güdeceğiz ya bu diyardan gideceğiz.çare yok.Allah eşlerimizle huzur versin inşallah.denizkızı aldığın şeylere bayıldım.iyi yapmışın aldığına artık ben de başlayacağım almaya.neden almayalım ki demii..

aaaaa bugun kımsecıklerr gırmemışş yaa nerelerdesınız guzel annecıklerr nasıl gecıyo hafta sonunuz

ben de bakamıyorum birkaç gündür canım.annem bendeydi.misafirlerim vardı.misafir olmadığı zamanlarda da evde değildim genelde.takip edemedim fazla.sen nasılsın nasıl gidiyor

Gönülcüm canım arkadaşım beni merak etmişsin yüreği güzel arkadaşım.giremedim bir kaç gündür.bazen okuyup çıktım.hiç fırsatım olmadı.bu hafta da kayınvaldem ameliyat olcak.ona koşturucam.

Meliha bu arada aldıklarını gördüm.çok güzeller Allah güle güle giydirmeni nasip eder inşallah.Kayınvaldene de sinir oldum yine.takılmıcak gibi değil söyledikleri.sen iyisi mi fazla muhattap olma onunla canım.vallahi o seni erken bile doğurtur Allah vermesin.

Kızlar bu arada biz isime karar verdik.TUNA olcak oğlumun adı Allah kısmet ederse.Ege bile öğrendi.bugün kardeşine ayakkabı aldık.kardeşinin dedim.anneannesine bunlar Tunanın terlikleri dedi

sagol zeynepcım başa gelen çekılıyo yapcak bsıey yok ya bsıey dıycem hanı boyle onunde bebek resımelrı olan hamıleler ıcın oyle seyelr satan yerlerı bılıyomusunuzz hanıı tam gobegın ustunde bebek resmı falan olanlardan

canım lcw de satılıyor onlar.. çeşit çeşit var. ben bi tane aldım bi tane de hediye almışlar bana çok şeker. yumurtanın içinden bebek bakıo altında da "coming soon" yazıo. hoş ben ingilizce yazıları pek sevmiyorum güzelim türkçemiz dururken. ama piyasada pek fazla yok bu tarz şeyler. lcwden başka yerlerde de vardır. burda hamile kıyafeti satan dükkanlar var oralarda da bulunuyordur. henüz gezme fırsatım olmadı.

canım çekiniyosa yatıya gelmeseymiş keşke çat kapı :) neyseki gitti bbugün.... canım sıkıldı benim dedi evdekiler de yemek konusunda zorluk çekiyolardır gideyim ben dedi ben de sen bilirsin dedim. sanki gelirken bana sordu da giderken soruyo kal dememi falan mı bekledi acaba amaaannnn. onu yolcu ettik gittik sinemaya oh kafamı dağıttım bi güzel iyi geldi :) ama çok güzel fijirler vermişsin bundan soraki gleişinde bunları deneyeceğim canım benim çok sağol

ah canım ya çok geçmiş olsun sanırım bebekler yüzünden oluyo ben hayatım boyunca diş ağrısı pek yaşamadım ama hemileliğimin başından beri dişlerimde ara sıra ağrı oluyo... dayanabiliyorsan eğer ilaçtan uzak durmakta fayda var haklısın. ayy senin şu ultrason tarihinin gelmesini inan dört gözle bekliyorum Gönülcüm çok erken tarihte çok da emin konuşmuştu ya doktorun cinsiyet konusunda o nedenle belki de.... bana da 13. haftada doktorumun yaptığı tahmin doğru çıkmıştı o yüzden şimdi seninkini merakla bekliyorum kuzumm...

haklısın canım yaa keşke takmamak elde olsa benimki gitti bugün giderken de laf sokar gibi bişeyler dedi ama tam algılayamadım daha uyumadan önce iyice düşünüp ne dediğini anlarım artık sana da çok zahmet verdim yordum hakkını helal et dedi ben de ne diycemi bilemedim yok canım ne zahmeti biz zaten hep yapıyoruz aynı işleri sen olmasan da dedim. amaaan sağlık olsun anacım geçiyo herşey işte dün akşam nasıl sinirliydim şimdi bişey yok gibi...

Kızlar bu arada biz isime karar verdik.TUNA olcak oğlumun adı Allah kısmet ederse.Ege bile öğrendi.bugün kardeşine ayakkabı aldık.kardeşinin dedim.anneannesine bunlar Tunanın terlikleri dedi

çooook güzel bir isim canım hem söylenişi güzel kulağa hoş geliyor hem de bir ağırlığı var büyüyünce Tuna Bey diyecekler ay ne hoş Egeyi yerim minik artist yaa....

tatlım inşallah dün akşam konuştuğumuzdan beri bişeyler değişmiştir yani gitmiştir

çok şükür canım bugün öğleden sonra gitti nasıl mutlu oldum anlatamam hemen dışarı attık kendimizi sinemeya gittik tabiii ki aşk tesadüfleri sever filmine.... dediğin gibi ben de çok beğendim. gözlerim doldu ama akmaması için de elimden geleni yaptım :)senin kaynanan hangi gün ameliyat olacak canım???

hahahaaa onlardan mı alcaksın ben de hamile pantolonu bakarken gördüm onlardan lcw da vardı :) ama eşim beğenmedi böyle şeyler almayalım nolur dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…