2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlarrrr kızımızın adını EYLÜL koyayı düşünüyoruz sizce nasıl genelde hep eylülde mi doğacak diye bir soru oluyor ama :)

çooook güzel bir isim canım hem söylenişi güzel kulağa hoş geliyor hem de bir ağırlığı var büyüyünce Tuna Bey diyecekler ay ne hoş Egeyi yerim minik artist yaa....

canım çok sevindim beğenmene.senin fikrin çok önemli benim için.ben hep 2.çocuğu yaparsam ve erkek olursa ismi Tuna olsun derdim.eşim başta sıcak bakmadı.sonradan çevreden aldığı olumlu tepkilerle sevdi ismi.bakalım hayırlı olsun ismi 2.bebişimin

canım kayınvalden gitmiş gözün aydın rahat bir nefes almışsındır.çok iyi yapmışsın sinemaya giderek.ben de ağlayamadım eşim yüzünden anneme çok dedim bu hafta gidelim diye annem istemedi.yoksa bir daha gider rahat rahat ağlardım biz de bugün sabahtan akşama kadar gezdik sonda da annemi bıraktık ablama.çok yoruldum yarın evde durmak istiyorum artık.kayınvaldem çarşamba ameliyat olcak canım hayırlısıyla.çarşamba perşembe yanında olurum.p.tesi salı da evdeki işlerimi hallederim.inşallah sağlıkla geçer ameliyatı.

kızlarrrr kızımızın adını EYLÜL koyayı düşünüyoruz sizce nasıl genelde hep eylülde mi doğacak diye bir soru oluyor ama :)

ben çok severim canım Eylül ismini.oyy ismini severim ben onun. babası nasıl mutludur şimdi maşallah

Sevilcim canım arkadaşım nerelerdesin? hafta sonu pek girilmiyor foruma evde değilsindir ama özlüyoruz yokluğun besbelli tatlım.

inan ki gönlünden geçen ismi koymak en güzeli çok mutlu oldum bu açıdan da....

ay evet sonunda gitti dün akşam hiç ilgilenmedim hep pc başındaydım çay dedi onu da yapmadım sanırım alındı biraz ama napiim o da biraz anlayışlı davransaydı ben herşeyi yapardım... ohhh çok iyi yapmışsın canım gezerek insana nasıl hoş geliyo. tüh annen de niye öyle yapmış keşke gelseymiş seninle. aslında en güzeli filme yalnız gitmek ama ege varken o mümkün olmuyo işte. Allah yardımcınız olsun cnaım inşallah herşey yolunda gider ameliyetında ve sağsalim döner evine.

canım yaaa beğenmene çok sevindim bak ben de artık daha ılımlı bakıyorum bu isme :) babalar mtlu tabi eminim senin eşin de çok mutludur iki tane aslan babası olcak ona nasıl gurur ... sizin bebeğin adını tuna koyacağınızı söyledim eşime çok hoşuna gitti o da çok seviyo ya tuna ismini :) bizim de olsa belki koyardık dedi arda veya tuna ikisinden birini düşünüyodu hep kısmet artık belki bir tane de erkek bebeğimiz olursa koyarız kim bilir....

Kızlar bu arada biz isime karar verdik.TUNA olcak oğlumun adı Allah kısmet ederse.Ege bile öğrendi.bugün kardeşine ayakkabı aldık.kardeşinin dedim.anneannesine bunlar Tunanın terlikleri dedi

isim guzelmıss canım bı dogsalar ısım koymak kolay aslındada hayırlısıyla bı olsada ege o zaman cok sevıcek kardesını galıba ıkı erkek kardes artık ne tatlı olurlar hele bıde egeye benzerse tamam yanıı superr

Kızlar bu arada biz isime karar verdik.TUNA olcak oğlumun adı Allah kısmet ederse.Ege bile öğrendi.bugün kardeşine ayakkabı aldık.kardeşinin dedim.anneannesine bunlar Tunanın terlikleri dedi

zeynep tuna ismi cok hos bende esıme uyanınca soyleyeyım bakalım ne dıcek o hala yağız ısmınde kararlı kız olsa aklımda bırsuru ısım var ama erkek ısmı hala bulamadım

cok hos ve kıbar bır ısım eylul,masal da oyle

ohh rahatlamıssındır canım o fılme bende gıttım cok hos yanımda 10 12 yaslarında bır oglan vardı yazık gozlerını kollarıyla sılıyordu ben aglayamadım gozlerım doldu doldu akmadı bebıslerımızde bızımle bırlıkte duygusal anlar yasadı

kızlar dun ben kontrole gıttım bebıs 444 gr cıktı hersey yoluunda cok sukur bende 3.5 kılo almısım tartıda ılk defa 58.5 kıloyu gordum benım doktorun 4 boyutlu renklı ultrasonu var ama sızın dedıgınız gıbı daha ondan bakıp ıncelemedı baska bır yerede yonlendırmedı bende sormadım ama kendı beyın mıde ,kalp kesecıklerıne falan tek tek baktı normal ultrasonda..ayrıntılıya gıdenler doktorların nelere baktıklarını yazarlarsa sevınırım
buarada daha once yazmıstım karacıger enzımlerı degerlerım yuksektı dunde sag böbregımde buyume cıktı benım organlarımda tek tek bırseyler cıkıyor doktorum hamılelerde olabılecegını ama haftama gore buyumenın fazla oldugunu bobregın hasar gormemesı ıcın ürolojiye yönlendırdı o da takıbe alınacagını sımdılık önemlı bır durum olmadıgını bol su ıcıp sol tarafıma yatmamı soyledı sanırım agrı falan yapıyormus bende sımdılık oyle bır belırtı yokcok sukur sag salım bebıslerımızı bır kucagımıza alsak saka maka yolu yarıladık

güzel isim canım manası ne acaba? biz de hala arıyoruz. bakalım kararımız ne olacak:)

Çok Teşekkürler.... Eylül adı üzüm mevsimi 9. ay flan başka bir anlamı yok aslında çok güzel manalı isimler var ama söylenişi hoşumuza gitmiyor. bu kulağa hoş geliyor diye çok istedi eşim ben de olabilir dedim.

Canım yaa çok sağol beğenmene sevindim...

Hem nasıl rahatlama film gerçekten de başlarken ve biterken çok duygulandırdı beni. başı duygusal değildi belki ama hamile biri için oldukça etkileyiciydi... doluyo ama akmıyo işte o yaşlar ben de öyleyim evde izlesem salya sümük ağlardım o ayrı ama kalabalıkta ağlayamıyoruz. Bebişi hiç sıorma ben normalde pek fazla hareketlerini hissetmiyorum filmi izlerken epey hareket hissetttim ya rahatı olmadı ya da etkilendi bilemedim neden öyle yaptı kıpır kıpır hiç durmadı

ben eşimle gitmiştim ilk vizyona girdiği gün.anneme de dedim geçen akşam İbrahim gelince gidelim beraber.ona da hem bir değişiklik olur dedim.annemde kapalı alan fobisi var.onun için istemedi.sen de iyi yaptın giderek.değişiklik nasıl da iyi geliyor.
kayınvaldenin tahmin ettim h.sonu gideceğini.gerçekten insan bazen hiçkimseyi istemiyor.hele bir de yardımcı olmayınca seni çok iyi anlıyorum.
ameliyat konusunda da canım çok sağolasın.artık bir atlatsa doğumdan önce hem o da rahatlayacak hayırlısıyla.nasıl olsa olcaktı er ya da geç.
eşim çok mutlu iki tanesi de erkek olcağı için.ben tabi isterdim kız olmasını ama kısmet işte.sizlerin de Tuna ismini beğenmesi beni çok mutlu etti.içime nasıl da sindi şimdi

canım ben de o açıdan seviniyorum ikisi de hemcins ilerde daha iyi anlaşırlar diye.Ege inşallah iyi bir abi olur.kıskanacak tabi tahmin edebiliyorum.ama ilerde iyi ki kardeşim var diyecek.inşallah abisine benzer tip olarak.iki maviş

zeynep tuna ismi cok hos bende esıme uyanınca soyleyeyım bakalım ne dıcek o hala yağız ısmınde kararlı kız olsa aklımda bırsuru ısım var ama erkek ısmı hala bulamadım

yağız ismi de çok güzel canım benim.benim yakın bir arkadaşımın oğlunu adı.oğlumun ismini beğenmene çok sevindim

evet bitanem yolu yarıladık.hele ben kesin yarıladım nasıl olsa sezeryan olcam o da 38.haftada oluyor.ben de 3 kg almışım.dün sabah tartıldım şok oldum.fena iştahım açıldı ye Allah ye doymuyorum oğluşunun iyi olmasına çok sevindim.maşallah ben onun gramını yerim demekki gerek duymuyor canım dr.un ayrıntılıya ne güzel işte masraflı doktor değil demek ki güzelce inceliyor kendisi.
böbrek olayı için de geçmiş olsun canım.sen bol bol su içmeyi ihmal etme.sol tarafa yatmak hamilelikte zaten çok önemli.bebeğe de daha iyi kan akışı oluyormuş o şekilde.geçmiş olsun canım

KIZLARRR bu arada herkese günaydın iyi pazarlar.biz kahvaltıya gittik geldik şimdi de biraz evi toparlayıp yemek yapıcam hepinizi ve kuzucuklarınızı öpüyorum

ben birkaç gün etkisinden çıkamadım filmin.ahhh ahhhhhhh süperdir süper.anladın sen onu oyyyy benim minik fıstığım harekelenmeye başladı demek maşallah ona

maşallah canım epey büyümüş ufaklık :) genelde burada herkese 21. hafta atyrıntılı ultrason demiş doktorları ama benimki de seniki gibi yaptı aynı. her doktor farklı oluyor zaten canım eğer senin içine siniyorsa bence dert değil. zaten yeterince detaylı bakmış herşeyine. Çok geçmiş olsun evet daha nce karaciğerindeki olayı hatırlıyorum bir de böbrek çıkmış şimdi inşallah sorun yaratmaz o da. ama bak önemli bir durum yokmuş olsa zaten söylerlerdi sen doktorun önerilerini yap bence Allah'ın izni ile hiç bişey olmayacak sana da bebeğine de...

Canım benim günaydın.... hmmm kapalı alan fobisi olunca gitmez tabi kadın :) ben de pek sevmem aşırı kalabalığı ama burada o kadar kalabalık olmuyo salonlar da küçük zaten istanbuldakilere göre daha rahat gidiyoruz. sorma yaaa dün kahvaltıdan sonra eşimel temizliğe başladık biliyorsun geçen hafta da yapamadık epey rahatsız oluyordum artık. dün kayınvalideme birlikte yapalım mı diyecektim ama bana kahvaltıda elimi kolumu kaldıracak mecalim yok falan deyince hiç bişey demedim dün öğlende eşim başladı sandalyeleri falan kaldırmaya temizlik yapıcaz anne dedi görsen hemen geldi yanıma mutfağa benim canım sıkıldı biraz dolaşcam dışarda dedi ve çıktı gitti dolaşmaya ona iş düşecek diye ödü koptu... oohh dışarı kahvaltıya gitmekle çok iyi yapmışsınız valla benim de hiç kahvaltı hazırlayasım yok kendiö ilaç almak için bişeyler atıştırdım ama eşim hala uyuyo onu da uyandırayım da en güzeli biz de dışarı gidelim kahvaltıya çoook öpüyorum seni canım arkadaşım....

ben birkaç gün etkisinden çıkamadım filmin.ahhh ahhhhhhh süperdir süper.anladın sen onu oyyyy benim minik fıstığım harekelenmeye başladı demek maşallah ona

sağol canım evet hareketlendi artık hissettiriyo kendini. ilk kez salı akşamı tv seyrederken hissettim karnımın altına doğru iki kez epey sert şekilde vurdu. kayınvalidem burdayken hiç hissetmedim biz de dün filmde çok oldu. dediğin gibi sesten de etkileniyo olabilirler yazık inşallah rahatsız olmuyolardır...

ıyı dıleklerın ıcın cok sagol canım

bundan sonra bol bol hıssedersın artık super bır duygu ama sakın bazı gunler hıssetmezsen panık yapma olabılıyor bende de oldu burdakı dıger arladaslardada olmus ben memleketteyken hemen saglık ocagına gıdıp orda dınlettırmıstım ama telasa gerek yokmus buarada bende artık dısardan gozlemleyeblıyrm

snada gunaydın zeynepcim ben daha kahvaltı yapmadım ve coooook acıktım esım ekmek almaya gıttı onu beklıyorum sanada kolay gelsın off su yemek derdı yemekten cok bugun ne yapsam derdı cok sıkıcı bızde senı,egeyı ve mınık kuzucugunu opuyoruz herkese ıı pazarlar

ewet manası güzel isimler de çok var aslında... kulağa da hoş gelenler var ama siz bunu sevmişsiniz. gerçekten de kulağa hoş gelio. ben manasında da çok önem veriyorum. çünkü her söylediğinde o isim çocuğa yakışırmış, çocuk o isme benzermiş. bu sebeple henüz net bi karar veremedik bizde yaa..pfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…