- 11 Kasım 2010
- 259
- 1
- 116
sağol canım evet hareketlendi artık hissettiriyo kendini. ilk kez salı akşamı tv seyrederken hissettim karnımın altına doğru iki kez epey sert şekilde vurdu. kayınvalidem burdayken hiç hissetmedim biz de dün filmde çok oldu. dediğin gibi sesten de etkileniyo olabilirleryazık inşallah rahatsız olmuyolardır...
snada gunaydın zeynepcim ben daha kahvaltı yapmadım ve coooook acıktım esım ekmek almaya gıttı onu beklıyorum sanada kolay gelsın off su yemek derdı yemekten cok bugun ne yapsam derdı cok sıkıcı bızde senı,egeyı ve mınık kuzucugunu opuyoruz herkese ıı pazarlar
slm herkese anneler nasılsınız kımse girmiyor haftasonu
zeynep tuna ismi cok hos bende esıme uyanınca soyleyeyım bakalım ne dıcek o hala yağız ısmınde kararlı kız olsa aklımda bırsuru ısım var ama erkek ısmı hala bulamadım
ıyı dıleklerın ıcın cok sagol canım
bundan sonra bol bol hıssedersın artık super bır duygu ama sakın bazı gunler hıssetmezsen panık yapma olabılıyor bende de oldu burdakı dıger arladaslardada olmus ben memleketteyken hemen saglık ocagına gıdıp orda dınlettırmıstım ama telasa gerek yokmus buarada bende artık dısardan gozlemleyeblıyrm
ewet manası güzel isimler de çok var aslında... kulağa da hoş gelenler var ama siz bunu sevmişsiniz. gerçekten de kulağa hoş gelio. ben manasında da çok önem veriyorum. çünkü her söylediğinde o isim çocuğa yakışırmış, çocuk o isme benzermiş. bu sebeple henüz net bi karar veremedik bizde yaa..pfff
canım maşallah kızımıza fıstığımabenim de ilkinde tam senin zamanlarda hissetmiştim.2.de daha erken hissediliyor.patır patır şimdi daha net hissediyorum Tunamı ayy bir garip geliyor bana bir kere daha anne olcam hemi de 2 çocuklu anne sinemada benimki de çok rahatsız oldu
aynen canım ya her gün ne yapsam ne pişirsem.Bir de evde çocuk oldu mu onları da gözönünde bulunduruyoruzhoş çoktan etmişsinizdir size de afiyet olsun canım.bebişine yarasın mamalar.biz de sizi öpüyoruz kocaman kocaman
selam canım haftasonu kimse olmuyo bi de hava güzel yaa... biz iyiyiz sen nasılsın?nasıl gidiyorslm herkese anneler nasılsınız kımse girmiyor haftasonu
İnşallah siz de gönlünüze göre bir isim bulursunuz. Biz artık Eylül diye sevmeye başladık bile bundan sonra değişeceğini pek sanmıyorum ama belki iki isim olabilir. o yüzden ben de daha düşünmedeyim isim konusunda.
selam canım haftasonu kimse olmuyo bi de hava güzel yaa... biz iyiyiz sen nasılsın?nasıl gidiyor
bende iyim iyi gidiyor canım gözümde gecti gibi bişey okuttum gözümü iyi geldi arpacık olmuş doktorlara kalsa hemen alalım diyolar iykide aldırmamışım çok üzülüyodum allaha şükür gecince rahatladım
ewet cnm ben iki isime bayılıyorum... ben de kız da olsa erkek de olsa iki isim düşünüyorum.
bu senin ikinci zaten afacan olacak gibi benziyo :) ama sana annelik inanılmaz yakışıyor maşallah
yemek konusunda ben de sıkılıyoru ya sürekli sürekli ne pişirsem diye.... ama yine bişeyler geliyo akla şöyle oturup bir haftalık yemek planı yapmaya kalkıyorum o zaman aklıma bişey gelmiyo ama o gün mutfakta bir dolanıp o gün için karar verebiliyorumev hanımı olmak da zor işmiş onu anladım.
slm kızlar.2 gündür internetim yok pek giremedim.az önce eşimle mobilya baktık geldik.bebiş odalarına.çok güzeller.kızlar bana fikir verin.çilekde beğendim çok hoşumuza gitti.tam bebek odası olacak.perdesiyle lambasıyla dolabıyla..çilek mobilya ya girin.bebek odasına bakın orda baby dream var.sizce nasıl bi bakın bana fikir verin..bu arada zeynepcim tuna ismi çok güzel.inşallah ismiyle yaşar..
benimde daha belli olmadı doktora gitmedim daha cinsiyeti belli olsunda isim o zaman düşüncem kızım ın adı ceylin bakalım bu ne olcak
slm kızlar.2 gündür internetim yok pek giremedim.az önce eşimle mobilya baktık geldik.bebiş odalarına.çok güzeller.kızlar bana fikir verin.çilekde beğendim çok hoşumuza gitti.tam bebek odası olacak.perdesiyle lambasıyla dolabıyla..çilek mobilya ya girin.bebek odasına bakın orda baby dream var.sizce nasıl bi bakın bana fikir verin..bu arada zeynepcim tuna ismi çok güzel.inşallah ismiyle yaşar..
canım benim sana da çok yakışacak eminim benim güzeller güzel arkadaşımaaman aman afacan olmasın Ege zaten bu ara fena oldu biliyorsun.ya da hamileyim diye bana daha zor geliyor.seneye okula başlayacak o zaman o da ben de birbirimizi özlicez.
ben de canım haftalık plan yapayım diyorum olmuyor.bazen son dakikada süper tarifler çıkabiliyor.Ben bir de Egeyi düşünmek zorundayım sevdiği şeyleri.hele 2.bebek olunca bi de ona bir süre ayrı yemek pişicek.artık tencere dayanmazev hanımlığı çok zor.çalışsak daha iyi en azından kafamızı dağıtıcaz.ikimiz de inşallah mesleklerimize geri döndüğümüz günleri görürüz.boşuna bitirmiş olmayalım üniversiteyi.hamileyken çalışanlara da Allah kolaylık versin.
benimde daha belli olmadı doktora gitmedim daha cinsiyeti belli olsunda isim o zaman düşüncem kızım ın adı ceylin bakalım bu ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?