selam güzel anneler....
bir kaç gündür giremedim foruma oku oku zor bitirdim. ben de örgüden avize yaptım bebek odası için ama daha bitmedi bitince resimlerini koyarım ben de :) bu arada bebek arabamızı ve oto koltuğumuzu da aldık. bebek arabasını dün netten siperiş verdim bugün kargo getirdi şok oldum 24 saat dolmadan teslimat yapıldı... bir de bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı için ama aşı bitmiş sağlık ocağında daha sonra gelin dediler sonra eve geldim bir kaç saat içinde aşı geldi yarın gelebilir misiniz diye aradılar güler misin ağlar mısın bendeki de ne şans..... hava da buz gibi insan zor çıkıyor zaten dışarıya neyse sağlık olsun artık yarın yine giderim. miğde yanmasından bahsedilmiş zaman zaman bende de oluyor ama saçla alakasıyokmuş bir doktor anlatırken dinlemiştim internette... Meliha ellerine sağlık harika oluş hepsi...
maşallah ne beceriklisiniz yahuu.yoksa bende mi anormallik var..bebek arabasını ne aldın canım yaa.hangi marka kodu ne.bizde araştırıyoruz,şimdilik kraft twiss alalım diyoruz ama biraz pahalı yaa..benim tetenoz aşımın 2.dozu geldi nerdeyse.ayın 16sında olacağım..
maşallah ne beceriklisiniz yahuu.yoksa bende mi anormallik var..bebek arabasını ne aldın canım yaa.hangi marka kodu ne.bizde araştırıyoruz,şimdilik kraft twiss alalım diyoruz ama biraz pahalı yaa..benim tetenoz aşımın 2.dozu geldi nerdeyse.ayın 16sında olacağım..
hayırlı uğurlu olsun canım.sağlıkla biner inşallah.ama sanırım çit yöne dönmüyor.benim en çok aradığım özelliklerden biri çift yöne dönebilmesi.çünkü bebeklerde soyut kavram gelişmediği için özellikle ilk 6 ay yönünün bize dönük olması gerekiyormuş.beğendim herşeyden önemlisi çok hafif bu senin için iyi olmuş.krafta demek öyle dediler.öff ne yapsam yaaa.bakalım arştırıcam artık..bebek arabasnı chicco aldım ben canım. bak linkini vereyim istersen Hepsiburada.com : Chicco Liteway Ön Barlı Baston Puset | Anne / Bebek / Çocuk
kullanan arkadaşlarım memnunlar inşallah ben de memnun kalırım.... 5 yaşına kadar kullanan arkadaşım var bu modeli. hem çok hafif baston gibi toplanıp taşınıyor. oto koltuğunu ayrı aldım ben zaten minik oluyor ilk alınan en fazla bir yaşına kadar kullanabiliyoruz araba ile takım olması şart da değil bence. zaten yakında bir büyüğünü almak zorunda kalıcazaraba çok araştırdım ben de kraft mağazalarda satıcılar kendileri bile önermiyolar biliyo musun ben de ilk önce kraft baktım ama soğuttular beni.
Özgürderya, sağol yokluğumu fark etmiş olman ne güzel insan mutlu oluyor inan ki değer verdiğini anlıyosun... öğrencilerin nasıl anladılar hamileliğini karnından ötürü mü.... göğüsler benim de epey büyüdüler yaa 80 takardım şimdi 85 yakıyorum zaten çok zayıf olduğum için dikkat çekiyolardı bi de büyüyünce :):):) ama karnım da büyüyo o kadar dikkat çekmiyo sanki artık.
bebek arabasnı chicco aldım ben canım. bak linkini vereyim istersen Hepsiburada.com : Chicco Liteway Ön Barlı Baston Puset | Anne / Bebek / Çocuk
kullanan arkadaşlarım memnunlar inşallah ben de memnun kalırım.... 5 yaşına kadar kullanan arkadaşım var bu modeli. hem çok hafif baston gibi toplanıp taşınıyor. oto koltuğunu ayrı aldım ben zaten minik oluyor ilk alınan en fazla bir yaşına kadar kullanabiliyoruz araba ile takım olması şart da değil bence. zaten yakında bir büyüğünü almak zorunda kalıcazaraba çok araştırdım ben de kraft mağazalarda satıcılar kendileri bile önermiyolar biliyo musun ben de ilk önce kraft baktım ama soğuttular beni.
merhaba arkadaşlar...
bana yardımcı olacak birileri vardır burada inşallah....
12 haftalık hamileyim...
2 gündür çok fazla bel ve kasık ağrım var...
benim gibi olan var mı aranızda...
lütfen yardımcı olun...
rahatlamaya ihtiyacım var arkadaşlar...
kötü giden bişeylermi var acaba...
hayırlı uğurlu olsun canım.sağlıkla biner inşallah.ama sanırım çit yöne dönmüyor.benim en çok aradığım özelliklerden biri çift yöne dönebilmesi.çünkü bebeklerde soyut kavram gelişmediği için özellikle ilk 6 ay yönünün bize dönük olması gerekiyormuş.beğendim herşeyden önemlisi çok hafif bu senin için iyi olmuş.krafta demek öyle dediler.öff ne yapsam yaaa.bakalım arştırıcam artık..
merhaba arkadaşlar...
bana yardımcı olacak birileri vardır burada inşallah....
12 haftalık hamileyim...
2 gündür çok fazla bel ve kasık ağrım var...
benim gibi olan var mı aranızda...
lütfen yardımcı olun...
rahatlamaya ihtiyacım var arkadaşlar...
kötü giden bişeylermi var acaba...
ne demek canım benım burda hepımız ıyıce kaynastık daha ne anılarımızı dertlerımzı guzel gunlerımızı paylascaz arayı uzatınca merak edıyor ınsan .tekrar hosgeldın.
öğrencilerim göbeğimden farkettıler kımısıde ogretmenım sız kılo mu aldınız dıyor
resmıne baktım cok guzel canım bebısınle ıı gunlerde gezın ıns
hayırlı uğurlu olsun canım.sağlıkla biner inşallah.ama sanırım çit yöne dönmüyor.benim en çok aradığım özelliklerden biri çift yöne dönebilmesi.çünkü bebeklerde soyut kavram gelişmediği için özellikle ilk 6 ay yönünün bize dönük olması gerekiyormuş.beğendim herşeyden önemlisi çok hafif bu senin için iyi olmuş.krafta demek öyle dediler.öff ne yapsam yaaa.bakalım arştırıcam artık..
selam kızlar bende ekim hamişiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?