yalancı tavuk göğsü
150 gr. margarin, 1 su bardağı un, 1 kaşık nişasta, 1,5 su bardağı şeker, 1 paket vanilin, 1 litre süt. orta boy tencerede yağı eritin. un ve nişastayı yağa ekleyip biraz kavurun. sonra kalan malzemeleri de ekleyip yoğun bir kıvama gelinceye kadar karıştırarak pişirin. ateşten alıp mikser ile birkaç dakika karıştırın. geniş bir borcam'a yayıp, buzdolabında soğutun. servis yapacağınız zaman tarçın ile süsleyin. Ayrıca denemek isteyenler için: Aynı miktarda malzemeyle tavuk göğsünü pişirip, mikserden geçirdikten sonra ister sadece ıslatılmış (su ile çalkalamak yeterli) ya da un haline getirilmiş petibör (6-7 tane)serilmiş büyük boy fırın tepsisine tatlıyı yayın.Soğuduktan sonra iri kareler şeklinde dilimleyin.Her dilim içine, dilimin boyunda (yaklaşık olarak ortadan ikiye bölünmüş) muz koyarak sarın. Yani dilimlenmiş t.göğsünü muza dolayın.Eğer tepsiye bisküvi serdiyseniz başka bi süslemeye gerek yok. Ama sadece ıslak tepsiye dökerek yaptıysanız ruloları istediğiniz şeklide (hindistan cevizi, kakao, tarçın, ceviz vs.ile)süsleyin.
canım bak bu tatlı cok hafıf ve ck guzel oluyor hemde kolay ıstersen ıcıne muz puresı koyup rulo yaparsın daha bır gosterıslı olur
bak şimdiiiiiitarifi yapsammı acep yaww supangle yapayım dedim iğrenç oldu.. döküyorum çöpeeee....
bu arada ben bebeği görmeye gittiğimde muayene sırası beklerken 15 dakikada en az 3 kez wcye giriyorum heyecandan karnım ağrıyor tuvaletim var sanıyorum ama her seferinde hiç bişey yapmadan çıkıyorum wcden sizde de oluyormu:97:
canım sana da gönülede teşekkür ediyorum ama ben bu sayfayı okuyana kadar pastalarımı yaptım bitti bile.canınız çekmesin diye söylemiyorum neler yaptığımı ama 5 çeşit yaptım yeter heralde.haftaya cuma da akşam misafirim var.o zaman yapıcam bu tarifi.sen muz sarıp yaptınmı.nasıl oluyor zormu muzu sarmak..geniş fırın tepsisi derken börek yaptığımız mı acaba..herkese iyi geceler...yalancı tavuk göğsü
150 gr. margarin, 1 su bardağı un, 1 kaşık nişasta, 1,5 su bardağı şeker, 1 paket vanilin, 1 litre süt. orta boy tencerede yağı eritin. un ve nişastayı yağa ekleyip biraz kavurun. sonra kalan malzemeleri de ekleyip yoğun bir kıvama gelinceye kadar karıştırarak pişirin. ateşten alıp mikser ile birkaç dakika karıştırın. geniş bir borcam'a yayıp, buzdolabında soğutun. servis yapacağınız zaman tarçın ile süsleyin. Ayrıca denemek isteyenler için: Aynı miktarda malzemeyle tavuk göğsünü pişirip, mikserden geçirdikten sonra ister sadece ıslatılmış (su ile çalkalamak yeterli) ya da un haline getirilmiş petibör (6-7 tane)serilmiş büyük boy fırın tepsisine tatlıyı yayın.Soğuduktan sonra iri kareler şeklinde dilimleyin.Her dilim içine, dilimin boyunda (yaklaşık olarak ortadan ikiye bölünmüş) muz koyarak sarın. Yani dilimlenmiş t.göğsünü muza dolayın.Eğer tepsiye bisküvi serdiyseniz başka bi süslemeye gerek yok. Ama sadece ıslak tepsiye dökerek yaptıysanız ruloları istediğiniz şeklide (hindistan cevizi, kakao, tarçın, ceviz vs.ile)süsleyin.
canım bak bu tatlı cok hafıf ve ck guzel oluyor hemde kolay ıstersen ıcıne muz puresı koyup rulo yaparsın daha bır gosterıslı olur
teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için umarım sorunsuz geçer tüm aşamalarımız... sürekli kan alma olayı zaten beni deli ediyo.... inşallah bunlar sondur başka test oluyo mu şekerden sonra acaba?????
evet aldıklarımla idare ediyordum 5 aydırilkinde gerçekten de baya almıişsın ama canım bunda o zaman aldıklarınla idare ediyorsun anlaşılan... oh örecek birileri varsa harika bişey örsünler sen süsleme işini yaparsın sonra... benim eşim ilk diye belki de bu kadar hevesli sizin şimdi ikinci olduğundan eşin direk kucaınıza adığınız gün için heyecanlıdı diğer aşamaları biliyor ne olsa
aynen canım yaaa onların şurda bişey kalmamış hala mızmızlanıyolar dermişim ama son günler de gerçekten geçmek bilmiyor hak veriyorum onlara da böyle takılmak da hoş oluyo ama zaman zaman onların da heyecanı biraz olsun yatışır belki diye
hakikaten yorulmuştum yapaken ,hatta kızımla bilrlikte yaptık,tüh yazık olmuş hem zamanına hem yorgunşuğuna hem de tatlıya :) ama sağlık olsun canım bzen oluyo böyle şeyler napalım.
yok ben 5.kez bile girdim yarım saatteaynen canımm aynen doktoru beklerken ben de en az iki kez gidiyorum wc ye.. üçüncüye artık çekindiğimden oturuyorum yerimde
ohhh hamarat hanım yapmış,canım sana da gönülede teşekkür ediyorum ama ben bu sayfayı okuyana kadar pastalarımı yaptım bitti bile.canınız çekmesin diye söylemiyorum neler yaptığımı ama 5 çeşit yaptım yeter heralde.haftaya cuma da akşam misafirim var.o zaman yapıcam bu tarifi.sen muz sarıp yaptınmı.nasıl oluyor zormu muzu sarmak..geniş fırın tepsisi derken börek yaptığımız mı acaba..herkese iyi geceler...
[video]http://www.videoizlemex.net/bebegin-dogmadan-once-allah-ile-konusmasi-muhtesem.html[/video]
günaydın kızlar.. dün çok yorucu bigündü. ve sanırım eşimin gribi bana da geçti. boğazlarım yanıo...
50 lik yada 100 lük şekere 60 120 180 dk periyotlarda bakılıyo bi açlık için kan veriyon sonrada 3 kere periyotları takip ediyon 4 kere kan vermiş oluyosun evet beklemesi sıkıcı 8 12 saatlik geceden açlık isteniyo.benim bildiğim normal bi gebelikte başka test istenmez.bana dr 3 lü test yapmadı direk ayrıntılı ultrason ve 4 lü test yaptı 19 haftalıktım dr göre değişen durum.
kızlar beşik olarak ne almayı düşünüyosunuz bambumu, park yatakmı? yoksa portatif beşikler var onlardanmı ben de oğlandan kalma bambu beşik var ama sallanmıyo portatif beşik alsammı ki
evet aldıklarımla idare ediyordum 5 aydırevet ben örgü bilmiyorum,yapmayı denemdim bir kaç defa fakat fenalık basıyor devam edemiyorum bu nedenle saolsun anneler yapıyor herşeyi sanırım evet ilk bebekte böyle değildi hatırlıyorumda hatta bebeğin ilk kalp atışını duyduğumuz gün ikiimzde ağlamıştık hep elini karnıma koyup dinlerdi kızımızı ama bunda öyle değil,bebeği isimsiz yavrum diye sevmeye başladım isim bile bulmadı bebeğe buluruz yaa zaman var daha diyerek geçiştiriyor,elimi karnıma zor koyduruyorum bak hisset diyorum zorla koyuyor,bebekte ona inat tekmelemiyo
hakikaten yorulmuştum yapaken ,hatta kızımla bilrlikte yaptık,eğlenceli oldu bizim için ama çöp oldu....
yok ben 5.kez bile girdim yarım saatteaman diyorum doktorun yanında sıkışırım birde
ohhh hamarat hanım yapmış,neler yaptın tarifleriyle birlikte yazda bizde yapalım...
Gerçekten bu konuşma var mı acaba? Ama çok duygulandım,Ne kadar güzel bir mucize....
gece 12_00da yatağa girdim,bebiş maşallah kıpır kıpırdı ,uyutmadı ben dışardan dürttüm o içerden anne bebek oyun oynadık resmen çok güldüm ona:90:sonra tam artık uyumalıyım dedim bu kez eşim horlamay başladı mafoldum.... zorla uyudum bu sefer gaz sancısı tuttu,gece 3 ben lawaboya gittim, ve uyku kaçınca siteye geldim...
amanın kızlar bundan sonra her gece buluşalım,zehir gibi bir gece geçirdim ,saat 5e kadar pcde oturdum oyun oynadım...sonra gidip yattım ama eşim maşallah horul horul uyutmadıbenimde uykum gelmedi gececiyim
bu arada kızlar bu siteden 19.90 tl ye bebek cantası aldım Avvio nun normalde 85 tl
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Çantası KAMPANYA !!!!
çok uygun fiyatlar var bakın isterseni cantalara
Civcivbebe.com : Ucuz ve Kaliteli Bebek Alışveriş Sitesi
öff ne kötü ama yalnız değilsinarkadaşlar benimde hiç uykum yok.1 haftadır falan böle sabah yatıorum.düzenim bozuldu
aynen şekerim yakında form sadece geceleri aktif olacak gibi geliyor bana ,canım tabiki yorulursun bebeişin var ondan.. 5 ay sonra çok aktif olacaksın inan banagünaydın arkadaşlar.günaydın diyorum ama bakıyorumda çoğunuz gece kuşu olmuşunuz ve mujtemelen de bugün uyuklarsınız.ben kalktım çoktan.malum misafirim var.pastalar börekler salatalar tatlılar hazır,evimde temiz ama yinede üstten bi süpürge tutucam.epey kalbalık olur bugün.en az 10 kişi olur gibi.dün yattığım yeri beğenmedim yorgunluktan.her yerim ağrıyor şuanda da.nerde eski eforum.aynı gün sabhatan akşama hiç oturmazdım yorulmak nedir bilmezdim de.ama şimdi hemen yoruluyorum..bugün hiç giremem.herkese güzel günler olsun inşallah..
ahh şekerim sendemi ev taşıyacaksın ,bende ev talıyacağım nisan sonunda kısmetse herşeyi o zamana saklıyorum nasıl kalkacağız altından onca işin çok korkuyorum
canım ben park yatak alcam. nette okuduğum yorumlara göre bunu tercih ettim. ama şimdi almıycam çünkü yakında kendi evime taşınıyorum. ancak o zaman alırım.
resmini de ekliyorum senin için.
ayy sorma güldürdü veled benioyyy ne güzel cilveleşmişsiniz anne kız benim de eşim dün gece ilk kez dışardan eliyle hissetti hareketini daha önce hissedilemiyordu sabah ben uyurken gelmiş elini koymuş karnıma hareket edecek mi diye dinliyo :) beni de uyandırdı o ayrı tabiii.... horlayınca yana dönmesini iste canım işe yarıyo....
amanın kızlar bundan sonra her gece buluşalım,zehir gibi bir gece geçirdim ,saat 5e kadar pcde oturdum oyun oynadım...sonra gidip yattım ama eşim maşallah horul horul uyutmadısabah 6ya kadar kıvrandım yatakta,en sonunda pikemi yastığımı alıp salonda yattım 10-30da kalktım çok feciyim
ayy sorma güldürdü veled benine hoş bir durum eşinin hissetmesi maşallah eşim horlayınca evet sağa sola döndürüyordum ama dün gece kaptırmış kendini ne sağda ne de solda horlaması durmadı her pozüsyonda adam horladı yawww hatta bir ara cep telefonumun kulakığını takıp müzik açtım yüksek ses horlam yerine müzikle uyuyayım diye ,adamda ki öyle bir horlamaki kulaklıklati müzkği bile aşıp kulağıma geldi:84:
kızlar beşik olarak ne almayı düşünüyosunuz bambumu, park yatakmı? yoksa portatif beşikler var onlardanmı ben de oğlandan kalma bambu beşik var ama sallanmıyo portatif beşik alsammı ki
geçmiş olsun canım hepimiz sırayla grip oluyoz sorma bu aralar bide uyuyamıyorum ben sizdede böylemi uykum kaçıyo
hava güzel mi? oh ne hoş.. burada hava kapalı valla canım ya. böyle havalarda da insanın birşey yapası gelmiyor.slm kızlar nasılsınız hava çok güzel ve ben evdeyim ne sıkıcı yaa:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?