2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

oooh tarife bak ne kadr iştah açıcı okuyunca ablam ne çok yapardı bu taraz tatlılar ama sadece tadına bakardım pek tatlı ile aram yok ama şimdi canım stiyo ara sıra gidince ona yaptırayım bari bunu ben yapsam yarısı çöpe gidiyo iki kişi olunca hiçbişey bitmiyo yazık ben de yapmıyorum o yüzden.

aynen canımm aynen doktoru beklerken ben de en az iki kez gidiyorum wc ye.. üçüncüye artık çekindiğimden oturuyorum yerimde

canım sana da gönülede teşekkür ediyorum ama ben bu sayfayı okuyana kadar pastalarımı yaptım bitti bile.canınız çekmesin diye söylemiyorum neler yaptığımı ama 5 çeşit yaptım yeter heralde.haftaya cuma da akşam misafirim var.o zaman yapıcam bu tarifi.sen muz sarıp yaptınmı.nasıl oluyor zormu muzu sarmak..geniş fırın tepsisi derken börek yaptığımız mı acaba..herkese iyi geceler...

50 lik yada 100 lük şekere 60 120 180 dk periyotlarda bakılıyo bi açlık için kan veriyon sonrada 3 kere periyotları takip ediyon 4 kere kan vermiş oluyosun evet beklemesi sıkıcı 8 12 saatlik geceden açlık isteniyo.benim bildiğim normal bi gebelikte başka test istenmez.bana dr 3 lü test yapmadı direk ayrıntılı ultrason ve 4 lü test yaptı 19 haftalıktım dr göre değişen durum.

evet aldıklarımla idare ediyordum 5 aydır evet ben örgü bilmiyorum,yapmayı denemdim bir kaç defa fakat fenalık basıyor devam edemiyorumbu nedenle saolsun anneler yapıyor herşeyisanırım evet ilk bebekte böyle değildi hatırlıyorumda hatta bebeğin ilk kalp atışını duyduğumuz gün ikiimzde ağlamıştıkhep elini karnıma koyup dinlerdi kızımızı ama bunda öyle değil,bebeği isimsiz yavrum diye sevmeye başladım isim bile bulmadı bebeğe buluruz yaa zaman var daha diyerek geçiştiriyor,elimi karnıma zor koyduruyorum bak hisset diyorum zorla koyuyor,bebekte ona inat tekmelemiyo
tüh yazık olmuş hem zamanına hem yorgunşuğuna hem de tatlıya :) ama sağlık olsun canım bzen oluyo böyle şeyler napalım.
hakikaten yorulmuştum yapaken ,hatta kızımla bilrlikte yaptık,eğlenceli oldu bizim için ama çöp oldu....

aynen canımm aynen doktoru beklerken ben de en az iki kez gidiyorum wc ye.. üçüncüye artık çekindiğimden oturuyorum yerimde
yok ben 5.kez bile girdim yarım saatteaman diyorum doktorun yanında sıkışırım birde

ohhh hamarat hanım yapmış,neler yaptın tarifleriyle birlikte yazda bizde yapalım...
[video]http://www.videoizlemex.net/bebegin-dogmadan-once-allah-ile-konusmasi-muhtesem.html[/video]

Gerçekten bu konuşma var mı acaba? Ama çok duygulandım,Ne kadar güzel bir mucize....

gece 12_00da yatağa girdim,bebiş maşallah kıpır kıpırdı ,uyutmadı ben dışardan dürttüm o içerden anne bebek oyun oynadık resmen çok güldüm ona:90:sonra tam artık uyumalıyım dedim bu kez eşim horlamay başladı mafoldum.... zorla uyudum bu sefer gaz sancısı tuttu,gece 3 ben lawaboya gittim,ve uyku kaçınca siteye geldim...

günaydın kızlar.. dün çok yorucu bigündü. ve sanırım eşimin gribi bana da geçti. boğazlarım yanıo...

günaydın arkadaşlar.günaydın diyorum ama bakıyorumda çoğunuz gece kuşu olmuşunuz ve mujtemelen de bugün uyuklarsınız.ben kalktım çoktan.malum misafirim var.pastalar börekler salatalar tatlılar hazır,evimde temiz ama yinede üstten bi süpürge tutucam.epey kalbalık olur bugün.en az 10 kişi olur gibi.dün yattığım yeri beğenmedim yorgunluktan.her yerim ağrıyor şuanda da.nerde eski eforum.aynı gün sabhatan akşama hiç oturmazdım yorulmak nedir bilmezdim de.ama şimdi hemen yoruluyorum..bugün hiç giremem.herkese güzel günler olsun inşallah..

kızlar beşik olarak ne almayı düşünüyosunuz bambumu, park yatakmı? yoksa portatif beşikler var onlardanmı ben de oğlandan kalma bambu beşik var ama sallanmıyo portatif beşik alsammı ki

neee 4 kere mi alıyolarrr..... ben iki kere diye biliyordum bir günde 4 kez kan vermeye can mı dayanır canım....

kızlar beşik olarak ne almayı düşünüyosunuz bambumu, park yatakmı? yoksa portatif beşikler var onlardanmı ben de oğlandan kalma bambu beşik var ama sallanmıyo portatif beşik alsammı ki

canım ben park yatak alcam. nette okuduğum yorumlara göre bunu tercih ettim. ama şimdi almıycam çünkü yakında kendi evime taşınıyorum. ancak o zaman alırım.
resmini de ekliyorum senin için.

oyyy ne güzel cilveleşmişsiniz anne kız benim de eşim dün gece ilk kez dışardan eliyle hissetti hareketini daha önce hissedilemiyordu sabah ben uyurken gelmiş elini koymuş karnıma hareket edecek mi diye dinliyo :) beni de uyandırdı o ayrı tabiii.... horlayınca yana dönmesini iste canım işe yarıyo....

amanın kızlar bundan sonra her gece buluşalım,zehir gibi bir gece geçirdim ,saat 5e kadar pcde oturdum oyun oynadım...sonra gidip yattım ama eşim maşallah horul horul uyutmadı sabah 6ya kadar kıvrandım yatakta,en sonunda pikemi yastığımı alıp salonda yattım 10-30da kalktım çok feciyim
arkadaşlar benimde hiç uykum yok.1 haftadır falan böle sabah yatıorum.düzenim bozuldu
öff ne kötü ama yalnız değilsin artık beraberiz her gece:S:)
aynen şekerim yakında form sadece geceleri aktif olacak gibi geliyor bana ,canım tabiki yorulursun bebeişin var ondan.. 5 ay sonra çok aktif olacaksın inan bana sana çoook kolay gelsin bugün

canım ben park yatak alcam. nette okuduğum yorumlara göre bunu tercih ettim. ama şimdi almıycam çünkü yakında kendi evime taşınıyorum. ancak o zaman alırım.
resmini de ekliyorum senin için.
ahh şekerim sendemi ev taşıyacaksın ,bende ev talıyacağım nisan sonunda kısmetse herşeyi o zamana saklıyorum nasıl kalkacağız altından onca işin çok korkuyorum
ayy sorma güldürdü veled beni ne hoş bir durum eşinin hissetmesi maşallah eşim horlayınca evet sağa sola döndürüyordum ama dün gece kaptırmış kendini ne sağda ne de solda horlaması durmadı her pozüsyonda adam horladı yawww hatta bir ara cep telefonumun kulakığını takıp müzik açtım yüksek ses horlam yerine müzikle uyuyayım diye ,adamda ki öyle bir horlamaki kulaklıklati müzkği bile aşıp kulağıma geldi:84:

slm kızlar nasılsınız hava çok güzel ve ben evdeyim ne sıkıcı yaa:2:

maşallah senin cimcime kızlarına ikisi de birbirinden aktifler horlamaya ben de dayanamıyorum canım benimki de sırtüstü yatınca horluyo hiç uyuyamıyorum ama yan yatınca kesiliyo sesi o da hep eskiden alışmış sırtüstü yatmaya zor geliyo yan yatmak ama napalım yoksa odaları ayırmak zorunda kalcaz hahahaaaa kulaklıktan bile geldiğine göre aşmış artık o...

canım ben odama bambu beşik almayı düşünüyorum. çünkü ancak o sığar..... sonradan da park yatak alıcam inşallah.. aslında kayınvaldem mobilya alalım diyor ama ben pek taraftar değilim.. zaten özel oda yapmayı da düşünmüyorum. park yatak ve bir de dolap alıcam. ilerleyen zamanlarda çocuk odası alırım nasipse..ne gerek var oda takımı alıp şimdiden masraf yapmaya.. zaten birsürü masrafa giricez.
ben böyle düşündüm kendi açımdan

geçmiş olsun canım hepimiz sırayla grip oluyoz sorma bu aralar bide uyuyamıyorum ben sizdede böylemi uykum kaçıyo

evet ama tam yakalamadı hamdolsun... sıcak çorbalarla,limonlu çaylarla idare ediyorum şimdilik. babamda burdaydı, bi şifa çorbası yaptım çok iyi geldi. sen de hastaysan eğer çorbada cidden şifa var.

slm kızlar nasılsınız hava çok güzel ve ben evdeyim ne sıkıcı yaa:2:
hava güzel mi? oh ne hoş.. burada hava kapalı valla canım ya. böyle havalarda da insanın birşey yapası gelmiyor.

ben de şimdi banyoya gircem nasipse,yarına hazırlık yapayım. misler gibi olayım dimi yarın banyo yaparım diye düşündüm ama banyolu banyolu dışarı çıkmak olmaz, zaten hastayım. en iyisi bugünden halledeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…