2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

bu arada hatunlar ben de birşey sorayım. oto koltuğunu nasıl almalıyız sizce? nelere dikkat etmeliyiz. ve 0-13 kg için olanlara yenidoğan bebekler nasıl oturtuluyo hiç anlayamıyorum... onlar hamur gibi olurlar yaa rahat ederlemi ki?

canım dun yanımda takvım yoktu tahmını yazmıstım zaten bız cumartesılerı gıdıyoruz baktım 19 una gelıyor 3 umuzde o gun gıdecegız yani ohh ne guzel ben mayıs sonu cıkmayı dusunuyorum tabı dayanabılırsem dogum oncesı 5 haftayı dogum sonrasına aktarmak ıstıyorum ama sımdıden zorlanmaya basladım dun yemegımı yedım sonra erkenden yataga attım kendımı bugun desem belım agrıyor cocukların seslerıne tahammulum kalmadı valla..nobetımıde bu ayın sonuna kadar tutacagım sonra yazmıcaklar zaten bakalım nasıl olacak?

ohh canım afıyet olsun. bızde toplanıp gelelım sana butun hamısler hepsını sılıp supururuz valla ...:)yok bıraz buyuk bır kare kesıyorsun muzu ezıp ortasına koy ustune dogru katla altıda bıskuvili ya guzel gorunuyor ben buyuk dıkdortgen borcama yapıyorm

kızlar beşik olarak ne almayı düşünüyosunuz bambumu, park yatakmı? yoksa portatif beşikler var onlardanmı ben de oğlandan kalma bambu beşik var ama sallanmıyo portatif beşik alsammı ki

canım ben park yatak almayı dusunuyrm oturma odasına da portatıf besıklerden gunduz otururken ona yatırırım dıye dusunuyorum

kıslarr ay yıne yoksunuz yaa bend egezdım bu saate kadar gezdım geldım aksama yemege mısafır gelcek :) sız nele ryaptınız bakımm havada soguk ya usudum galıba brıaz

kıslarr ay yıne yoksunuz yaa bend egezdım bu saate kadar gezdım geldım aksama yemege mısafır gelcek :) sız nele ryaptınız bakımm havada soguk ya usudum galıba brıaz

bi denk gelemiyoruz.. birimiz girio birimiz çıkıo.. yakalayamadık bir türlü birbirimizi. hadi bakalım sana kolay gelsin cnm

merhaba arkadaşlar.güzel bir gün geçirdim.malum misafirlerim vardı.pastalar börekler ohh.yedik hep birlikte.yoruldum ama az yoruldum.gelenler çaylarını bile kendileri kattılar.mutfağı toplayıp makinaya bulaşıkları bile yerleştirdiler sağolsunlar..güzel güzel sohbet ettik rahatladım.bir de perşembe akşamı misafirim var.onuda halledersem rahatlarım.

muzlu tavuk göğsünü deneyecem canım o gün.her zaman beklerim şekerim.size de yaparım pastalardan ne demek..

kızlar deneyimli arkadaşlar.perşembe günü saat 8 de randevum var.kaç saat sürüyor bu şeker yüklemesi.öğlene kadar bitermi çünkü o akşam misafirim var benim.yetiştirirmiyim sizce..

gelenler dusuncelıymıs ne guzel hem senın ıcın de degısık bır gun olmus bu seker yuklemesı kacıncı haftaya kadar acaba?

benım gelen mısafırlerde kendı akrabam oldugu ıcın yıycekelrı yemegıde getırıyolar ama lakın hala gelmedıler :) bugun bısey almadım canım dolandım sadece dun almıstım bı kac gun ıdare eder benı bı kac gun sonra yıne baslarım almaya

oh ne ala hepimiz aynı gün göreceğiz minik meleklerimizi epey çalışacakmışsın canım umarım dayanabilirdin o zaman kadar... gerçi son güne kadar çalışan arkadaşlaım var ama onlar hep oturarak çalışıyorlardı senin ayakta da durman gerekiyo zaman zaman... Allah kolaylığını verir inşallah işin gerçekten de yorucu...

off yaaa bakalım bu gece neler gelecek başıma

süper aydınlatıcı oldu canım iyiki paylaştın çok mersi
ahh canımmm kıyamam sana ben ... dikkat et kendine evde dinlenmeye bak, çok zor ben bazne kızımdan dolayı 3 yaşındaki yavrumdan dolayı geriliyorum ki sen bir sürü çocuklasın Allah yardımcın olsun...
ohh atlatmışsın ne güzel,perşembeyide hayırlısıyla atlatırsın inşallah... bence işin öğlene kadar biter benim aklımda öyle çok uzun süren bir tetkik gibi kalmamış...

ayy evet kızlar hep birlikte şafak sayacağız,yalnız benim bebeiş daha sert hareketler yapmaya başladı velet uyutmuyor geceleri,

gel 19 mart geeeel..... ben saat 11-30 a aldım randevumu....

ayy evet kızlar hep birlikte şafak sayacağız,yalnız benim bebeiş daha sert hareketler yapmaya başladı velet uyutmuyor geceleri,

gel 19 mart geeeel..... ben saat 11-30 a aldım randevumu....[/QUOTE]

gönülcüm bende o civarda şeker yüklemesie gidicem sanırım 18 yada 19 mart gibi uykum yok benimde eşim horluyo yaaaaaaaaa

Son düzenleme:
gönülcüm bende o civarda şeker yüklemesie gidicem sanırım 18 yada 19 mart gibi uykum yok benimde eşim horluyo yaaaaaaaaa
[/QUOTE]

çok sevindim hep birlikte aynı gün gideceğiz şafak sayacağız... bu eşlerin hormalamsı yokmu....off canım yaaa benimde bu gece eşim burnuna bant takıp yattı horlamamak için ama ,gel gör ki diş ağrım tuttu dayanamıyorum çok ağrıyor...Ne yapacağım... kekik yağı olsaydı anında keserdi...ama yok... minoset içtim bakalım kesecekmi ...

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr. 1,5 ayın sonunda nihayet bebişimizi görebilcez bugün :)) çok sevinçliyim.

gönüliremcim, canım çok eçmiş olsun sana da.

günaydın kızlarrr. 1,5 ayın sonunda nihayet bebişimizi görebilcez bugün :)) çok sevinçliyim.

gönüliremcim, canım çok eçmiş olsun sana da.

canım benim çok teşekkülrer hala ağrıyor ... ohh ohhhh fındık kurdunu göreceksin kalp sesini duyacaksın, gelince anlat bize nasıl olduğunu...

canım benim çok teşekkülrer hala ağrıyor ... ohh ohhhh fındık kurdunu göreceksin kalp sesini duyacaksın, gelince anlat bize nasıl olduğunu...

doktorunla görüştün mü canım diş konusunda?
inşallah doktorumuz her şeyin yolunda olduğunu söyler...endişeliyim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…