bu arada hatunlar ben de birşey sorayım. oto koltuğunu nasıl almalıyız sizce? nelere dikkat etmeliyiz. ve 0-13 kg için olanlara yenidoğan bebekler nasıl oturtuluyo hiç anlayamıyorum... onlar hamur gibi olurlar yaa rahat ederlemi ki?
aaaa sen de 19 una al, gönül sen ben aynı gün gidelim :) çok geçmiş olsun canım ben de dün ilk dozu oldum o kadar acı ağrı olmuyomuş korktuğumdan iyi geçti umarım seninki de öyledir. ne zaman izne çıkacaksın sen belli mi? okulda nöbetçi olmasan olmuyo mu hamilesin sonuçta bir kolaylık yapsalar özel bir durumun var senin şu sıralar...
canım sana da gönülede teşekkür ediyorum ama ben bu sayfayı okuyana kadar pastalarımı yaptım bitti bile.canınız çekmesin diye söylemiyorum neler yaptığımı ama 5 çeşit yaptım yeter heralde.haftaya cuma da akşam misafirim var.o zaman yapıcam bu tarifi.sen muz sarıp yaptınmı.nasıl oluyor zormu muzu sarmak..geniş fırın tepsisi derken börek yaptığımız mı acaba..herkese iyi geceler...
kızlar beşik olarak ne almayı düşünüyosunuz bambumu, park yatakmı? yoksa portatif beşikler var onlardanmı ben de oğlandan kalma bambu beşik var ama sallanmıyo portatif beşik alsammı ki
Bebek oto koltuğu alırken nelere dikkat etmeliyiz? - UZMANTV
umarım işine yarar canım...
kıslarr ay yıne yoksunuz yaa bend egezdım bu saate kadar gezdım geldım aksama yemege mısafır gelcek :) sız nele ryaptınız bakımm havada soguk ya usudum galıba brıaz
kıslarr ay yıne yoksunuz yaa bend egezdım bu saate kadar gezdım geldım aksama yemege mısafır gelcek :) sız nele ryaptınız bakımm havada soguk ya usudum galıba brıaz
merhaba arkadaşlar.güzel bir gün geçirdim.malum misafirlerim vardı.pastalar börekler ohh.yedik hep birlikte.yoruldum ama az yoruldum.gelenler çaylarını bile kendileri kattılar.mutfağı toplayıp makinaya bulaşıkları bile yerleştirdiler sağolsunlar..güzel güzel sohbet ettik rahatladım.bir de perşembe akşamı misafirim var.onuda halledersem rahatlarım.
muzlu tavuk göğsünü deneyecem canım o gün.her zaman beklerim şekerim.size de yaparım pastalardan ne demek..
kızlar deneyimli arkadaşlar.perşembe günü saat 8 de randevum var.kaç saat sürüyor bu şeker yüklemesi.öğlene kadar bitermi çünkü o akşam misafirim var benim.yetiştirirmiyim sizce..
gelenler dusuncelıymıs ne guzel hem senın ıcın de degısık bır gun olmus bu seker yuklemesı kacıncı haftaya kadar acaba?
canım dun yanımda takvım yoktu tahmını yazmıstım zaten bız cumartesılerı gıdıyoruz baktım 19 una gelıyor 3 umuzde o gun gıdecegız yani ohh ne guzel ben mayıs sonu cıkmayı dusunuyorum tabı dayanabılırsem dogum oncesı 5 haftayı dogum sonrasına aktarmak ıstıyorum ama sımdıden zorlanmaya basladım dun yemegımı yedım sonra erkenden yataga attım kendımı bugun desem belım agrıyor cocukların seslerıne tahammulum kalmadı valla..nobetımıde bu ayın sonuna kadar tutacagım sonra yazmıcaklar zaten bakalım nasıl olacak?
maşallah senin cimcime kızlarına ikisi de birbirinden aktiflerhorlamaya ben de dayanamıyorum canım benimki de sırtüstü yatınca horluyo hiç uyuyamıyorum ama yan yatınca kesiliyo sesi o da hep eskiden alışmış sırtüstü yatmaya zor geliyo yan yatmak ama napalım yoksa odaları ayırmak zorunda kalcaz hahahaaaa kulaklıktan bile geldiğine göre aşmış artık o...
süper aydınlatıcı oldu canım iyiki paylaştın çok mersiBebek oto koltuğu alırken nelere dikkat etmeliyiz? - UZMANTV
umarım işine yarar canım...
ahh canımmm kıyamam sana ben ...canım dun yanımda takvım yoktu tahmını yazmıstım zaten bız cumartesılerı gıdıyoruz baktım 19 una gelıyor 3 umuzde o gun gıdecegız yani ohh ne guzel ben mayıs sonu cıkmayı dusunuyorum tabı dayanabılırsem dogum oncesı 5 haftayı dogum sonrasına aktarmak ıstıyorum ama sımdıden zorlanmaya basladım dun yemegımı yedım sonra erkenden yataga attım kendımı bugun desem belım agrıyor cocukların seslerıne tahammulum kalmadı valla..nobetımıde bu ayın sonuna kadar tutacagım sonra yazmıcaklar zaten bakalım nasıl olacak?
ohh atlatmışsın ne güzel,perşembeyide hayırlısıyla atlatırsın inşallah...merhaba arkadaşlar.güzel bir gün geçirdim.malum misafirlerim vardı.pastalar börekler ohh.yedik hep birlikte.yoruldum ama az yoruldum.gelenler çaylarını bile kendileri kattılar.mutfağı toplayıp makinaya bulaşıkları bile yerleştirdiler sağolsunlar..güzel güzel sohbet ettik rahatladım.bir de perşembe akşamı misafirim var.onuda halledersem rahatlarım.
kızlar deneyimli arkadaşlar.perşembe günü saat 8 de randevum var.kaç saat sürüyor bu şeker yüklemesi.öğlene kadar bitermi çünkü o akşam misafirim var benim.yetiştirirmiyim sizce..
ayy evet kızlar hep birlikte şafak sayacağız,yalnız benim bebeiş daha sert hareketler yapmaya başladı velet uyutmuyor geceleri,oh ne ala hepimiz aynı gün göreceğiz minik meleklerimiziepey çalışacakmışsın canım umarım dayanabilirdin o zaman kadar... gerçi son güne kadar çalışan arkadaşlaım var ama onlar hep oturarak çalışıyorlardı senin ayakta da durman gerekiyo zaman zaman... Allah kolaylığını verir inşallah işin gerçekten de yorucu...
[/QUOTE]gönülcüm bende o civarda şeker yüklemesie gidicem sanırım 18 yada 19 mart gibi uykum yok benimde eşim horluyo yaaaaaaaaa
günaydın kızlarrr. 1,5 ayın sonunda nihayet bebişimizi görebilcez bugün :)) çok sevinçliyim.
gönüliremcim, canım çok eçmiş olsun sana da.
canım benim çok teşekkülrer hala ağrıyor ... ohh ohhhhfındık kurdunu göreceksin kalp sesini duyacaksın, gelince anlat bize nasıl olduğunu...
halaaaa dişim ağrıyooooooooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?