2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

doktorunla görüştün mü canım diş konusunda?
inşallah doktorumuz her şeyin yolunda olduğunu söyler...endişeliyim biraz.

çok üzgünüm geçmiş olsun umarım çbuk geçer canım herşeyde bizi hamilelikte buluyo
atofinacım çok teşekkürler desteğin için,malesef hamileikte buluyor herşey
hayır doktorumla görüşmedim,aslında kekik yağı alabilmeyi umut ediyordum eşim 9 eczane gezmiş bana kekik yağı bulamamış kekik yağı çok iyi geliyor ağrıyı kesiyor... onun yerine dişinol almış,dişinol süreceğim çok şiddetlenirse tekrar şimdilik idare ediyorum ağrıyı:85: aslında dişlerimi tedavi ettireli 8-9 ay falan oldu.. ama ayın 19undaki randevumda doktoruma soracağım dişçime gidebilirmiyim diye...

kızlar hemencecik yazıp çıkıorum.. saat 4 te randevumuz var detaylı için.bir saate kadar evden çıkacağız.biraz işlerimiz de var,onları halledeceğiz. dualarınızı eksik etmeyin. şimdiden dua edenlerden Allah razı olsun. inşallah bizim için ne düşünürler, ne dilerlerse Allah onlara misliyle versin.. hepinizi kocaman öpüyoruz. Allaha emanet olun:79:

ayy canım benim kıyamam size ben , inşallah sağlıklıdır bebişin hatta belki ben bun ları yazarken sen bebeişini görüyorsundur... yiyim ben onu... Allah rast getirs,n

maşallah canım senin cimcime iyice coştu anlaşılan seni uyutmayacak kadar sert hareketleri var...
işine yaradıysa ne mutlu canım... ben aldıktan sonra montajı nasıl olacak diye bakarken buldum bi videoları ama yine de doğru koltuk almışım çok şükür....
aynen kızlarrr şafak 13 bugün ben henüz almadım ama en erken kaça verirlerse o saate isteyeceğim çünkü şeker yüklemesi vs. olacakmış aç karnıma ne kadar bekeleyebilirm ki benimki geceleri bile acıkınca uyandırıyo illaki bişeyler atıştırıp öyle yatıyorum tekrar zor bugünlerde açlığa dayanmak...

çok sevindim hep birlikte aynı gün gideceğiz şafak sayacağız... bu eşlerin hormalamsı yokmu....off canım yaaa benimde bu gece eşim burnuna bant takıp yattı horlamamak için ama ,gel gör ki diş ağrım tuttu dayanamıyorum çok ağrıyor...Ne yapacağım... kekik yağı olsaydı anında keserdi...ama yok... minoset içtim bakalım kesecekmi ...[/QUOTE]

canım yaa çok geçmiş olsun dayanılmaz bir ağrı bu diş zaten hamileyken de geldi buldu desenee.... İnşallah geçmiştir bu saate kadar...

kızlar benim şimdi çıkmam gerekiyor ve önümüzdeki hafta yokum pasaport işlemlerimiz var o nedenle bulgaristana gitmek zorundayız... bir hafta sonra görüşmek dileğiyle hepiniz sağlıcakla kalın... öptüm bebişleri ve sizi......

gönulıremcım gecmıs olsun ya dıs agrısı cok kotuu ben ıyı bılıırm :) oh ne guzel hepınız aynı gun gorceksınız benım daha bı ay var ya :) saglıklı haberlerle gelırsınız ınsallah hepınız bend ebugun temızlık yaptım bayagı yoruldum ya

kızlaaaarrrr herkese merhaba önceliklee..bugün eşimle gittik kızımın tüm kıyafetlerini aldık.pendik de idil bebenin fabrika satış mağazası varmış onu bulduk her şeyini aldık meleğimin.biraz tuzlu oldu ama çok güzel ciciler aldım.ilk defa bu kadar heveslendim.Allah sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin hepimizin inşallah..kabanını bile aldım.tek tük şeyler kaldı..ayy çok mutlu oldum yaaa...artık kıyafet almam.daha babannesi ve annennesi teyzeleri de alırlar.ohh fazla bile olu..

kontrole gidenler hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..
gönülcüm çok geçmiş olsun canım yaaa...zor valla benim de diş etlerim çok ağrıyor..ve kanıyor..ya arkadaşlar zeynep ve balböceği artık gelmiyolar.üzülüyorum valla..gelsinler yine..neyse hepinizi öptüüümmm

canım nerdesınız?ıı haberlerınızı beklıyoruz

canım nasıl gectı?bebıs ıı mı?kac gr olmus?:) poz verdı mı annesıne?

canım, teşekkür ederim merak ettiğin için. şimdi geldik eve. bebişimizin her şeyi normalmiş, şükürler olsun.çok korkmuştum gitmeden önce.
detaylı olarak organlarını inceledi doktorumuz. ama bebeğimiz yüzünü kapattı elleriyle, bu yüzden yüzünü ayrıntılı olarak inceleyemedi. ama kulaklarını, gözlerini, hatta burun deliklerini bile gördüm :)))))

umarım sizler de iyisinizdir. ben biraz dinlencem. yoldan geldim.(doktorum 1 saat uzaklıkta)
görüşmek üzere. kendinize iyi bakın. iyi akşamlar canlarrrrrrr

canım cok sevındım herseyı aldıgına ay bende heveslendım sımdı ya ne guzel bı duygu dımı onları almak gıydırmeyı dusunmek falan bende tatlı yapıyodum yarın mısafırım gelıyo bugunde vardı mısafır geberdım yanı ya yarın da 10 kısı gelıyo mısafır belım cok agrıdı bugun cok yoruldum

canım haklısın bende geç kalkacağım o gün çok acıkmamak için çok acıkınca ayakta durmakta zorlanıyorum...
ay ne güzel yaaa 4 kişi olduk aynı güne inşallah güzel bir gün olacak hepimiz için....
evet yaaa çok hoş oldu
ahh canım özleyeceğiz seni desene ,sabırsızlıkla bekliyoruz gelmeni Allah rast getirsin
canım benim çok teşekkürlerevet siz görüştünüz minik hanımla sıra bizdeinşallah hakikaten herkezin bebişi sağlıklıdır temizlik evet çok yorucu bol bol dinlenmeye çalış

ohh ne güzel sen işleri bitirdin benim önümde yapacak o kadar çok işim varkii... yeni evimin mutfsk dolaplarını seçeceğim perde,tablo,halı masa v.s genç odası badana boya banyo fayans ve bebek...valla yorucu 3,5 ay var önümüzde... kısmetse nisan sonunda alayım cicileri diyorum...inşallah sağlıkla giyer Ayşe bebek... keşke foto çekip koysan bizde bakarız malesef zeynep yoğunluğundan gelemiyormuş,balböceğide tatsızlıklardan dolayı...ne yapalım sağlık olsun...

gönülcüm gecmıs olsun nasıl oldun ? dıs agrısı cok kotu oluyor umarım suan gecmıstır
ahh canım çok sağol... ama aynı ,dayanabildiğim kadar dayanıyorum işte,uyuyacağım zaman dişinol damlatıyorum...

ohh utanmış desene ,size sürpriz yapacak belli ki maşallah sağlıklıymış,hayırlısıyla Allah eline ayağına kavuştursun inşallah...

kız ne o öyle üst üste misafir canına kastınmı var,yazık sana(size)çok yorucu ,keşke bir gün ara verseydin,ama gelecem diyene de gelme denmiyorki Allah yardımcın olsun....

ayy evet kızlar hep birlikte şafak sayacağız,yalnız benim bebeiş daha sert hareketler yapmaya başladı velet uyutmuyor geceleri,

gel 19 mart geeeel..... ben saat 11-30 a aldım randevumu....

Çok güldüm horlama olayı fena şu bantlardan aldım bende bant burnunda ama hala holuyodu eşim.

gönülcüm bende o civarda şeker yüklemesie gidicem sanırım 18 yada 19 mart gibi uykum yok benimde eşim horluyo yaaaaaaaaa[/QUOTE]

kızlar çok hastayım kafayı kaldıramıyorum.. merak edenler varsa yazıyorum. bebeğimin organları iyi maşallahbir problem görülmedi. fakat en başından beri sata göre uyumlu değil benim gebeliğim normalde şuanda 22+5 olması gerekiyor sata göre. bu sefer gittiğimde 20+5 çıktı yani 2 hafta geride.bu doktor da benim doktorum gibi geç döllenme olmuş dedi.fakat en başından beri 13-14 günlük fark 10 güne 8 güne kadar düşmüştü. bu sefer tekrardan 14 güne çıkması beni biraz sıktı. ama prof. olabilir sen ona takılma şuanda senin son adet tarihin diye birşey yok, artık sen 20+5e göre hareket edeceksin dedi. inşallah herşey yolunda gider, sağlıkla alabilirim bebeğimi kucağıma... dua edenlerden Allah razı olsun. Allaha emanet olun arkadaşlar

canım sakın kafana takma bunu. bak prof. da öyle demiş. sen en iyisi bi an önce iyileşmeye bak ki, bebeğin daha iyi olsun. tabi ki sağlıkla alcaksın bebeğini kucağına,Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…